Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 19.5.2009 11:28:27
garica87
hvala ti puno draga lavita.. ali nazalost dobila sam jucer (nakok 3 dana zakasnjenja) mozda nisi procitala... ali eto sad cu se malo opustiti, idemo ako Bog da 13 Juna na odmor (more, pa u bosnu) pa sad se radujem na to.. necu vise da razmisljam o trudnoci (bice tesko zato sto imamo sad oko 10 bebica u uzoj familiji) i zivim zivot.. mozda i trebamo sad uzivati dok smo sami... bilo mi je tako tesko kad sam ugledala neg. test, pa drugi neg. test.. da sam rekla nikad ga necu ni uzeti vise.. dosta mi je tih milion neg. testova - ako bude, bude - valjda ce se i bez testa znati hehe ljubim vas sviju i zelim vam vise srece od mene za borbe za
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 19.5.2009 16:21:42
lavita
draga moja samo ti uzivaj u odmoru nemoj misliti na to znam da je tesko jako tesko i meni samoj ali se trudim sad sam puno opustenija i smirenija nego prije sve sam prepustila bogu na volju pa nadam se da ce i mene a i sve vas pogledati jednog dana ljubim te pa uzivaj
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 19.5.2009 16:30:41
alex_mo
Ja vam preporucujem isto.Skoro 11 meseci bila sam preokupirana samo tome.Kada ce mi(nece) doci,plodni dani kontrole itd.Vise ne moguto psihicki izdrzati.I dalje radim kontrole ali sada sam puno opustenija, ne mislim stalno dali ce biti ili ne,i nadam se da ce ovako uspeti.Pa zivot je pred nama ,zar ne.Ne odustajemo
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 19.5.2009 16:58:02
marinela
ma svi mi sami sebe tjesimo a u biti samo mi izmedju se znamo kako nam je....hvala bogu pa imam lijep braj i skupa smo u tome a sta sa oim zenama kojima muzevi jos i predbacuju nedaj boze nikom....zato treba uvjek gledati onu ljepsu stranu i nadati se....i zahvaljivati Bogu na lijepom zivotu.Pusa svima i puno puno mi pomazete....
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 20.5.2009 10:11:49
niki78
Pozdravcic svima! Draga LAMAMA, ja sam ti bila ista, jetrva mladja od mene par godina, poslije mene se udala a vec dvoje djece! Pa je bilo da moj muz iznosi dijete iz bolnice, pa da se zove kao on, pa da ja budem kuma prvom djetetu i tako .... Nekad sam imala osjecaj da mi to derle namjerno radi te neke stvari. Ali kao sto kazu, svo zlo sto je pomislila na njenu dusu. Imala sam radnu kolegicu koja je par puta isla na umjetnu, i svaki put izgubila plod. Mucila se, i ona i muz, isla na razne pretrage, imala odljeve od tih silnih "cackanja" i kad sam vidjela sta ona sve prozivljava jer se ne moze pomiriti s nekim stvarima, ja sam rekla da mi tako neke stvari ne padaju na pamet! Ima i djece koja se mogu usvojiti, i ona cekaju na nas. Hvala Bogu pa se meni "desilo" , a da nije bila bih za tu opciju. Molim te ne brini, znam da ti ovo dzaba govorim ali vidjeces. Kasnije ces se smijati samoj sebi. Volim vas puno i drzim vam fige
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 20.5.2009 10:50:14
garica87
drage moje forumasice, hvala vam puno na lijepim rijecima... kod nas nije jos doslo do onoga "nije trebalo biti".. al vec se pomalo pomirivam s time, da je sve u bozijim rukama i da mi tu upravo najmanje mozemo uraditi... samo ako Bog da, i bice hvala vam jos jednom i puno srece svima vama za
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 20.5.2009 13:16:36
lavita
niki svaka ti cast za to sve sto si prosla i hvala bogu pa ti je ispunio zelju da se i ti imas cime ponositi i hvala ti na svim rijecima podrske sto nam dajes zelim ti puno srece i da nikad vise u zivotu neznas sta je tuga velika pusa
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 21.5.2009 13:51:25
Anoniman
Drage moje bubamarice,i sama sam Vam takva.Sve kažem ma nisam ja opterećena a u stvari to mi je tema gdje god idem i skim god pričam,a sve kofol ja nisam opterećena ako ne bude bilo može se i usvojiti,ali Boga mi nije to isto,ali fala Bogu da ima i ta opcija da čovjek ima oko nekoga ruke saviti. Želim Vam puno,puno sreće,držim svima fige kao i sama sebi. Ljubim Vas punoooooooooo
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 21.5.2009 16:51:33
mary27
cao cure. ja pokusavam vec godinu i napokon jesam kasni mi i uradila sam test i pozitivan je, i jos jedan i isto pokazuje. jos sada cekam pregled kod gin.
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 22.5.2009 7:57:19
Zoe
IZVORNA PORUKA: ljubičica 28
IZVORNA PORUKA: marinela
E Mary nadam se da si svjesna koliko si sretna Cestitke ti zelim od srca i ugodnu i lijepu trudnocu...
Potpisujem i želim ti da što lakše podneseš narednih i da dobiješ hairli
Potpisujem
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 22.5.2009 8:42:08
snowrose
Drage moje,pomozite mi jer mi je više zlo.Menstruaciju sam dobila prije tačno 10 dana,sve je bilo ok.Samo ko da mi se malo produžila pa sam imala ko blago krvarenje 6-7 dan .Nakon mokrenja sam primječivala trago krvi.Jučer sam takodjer nakon mokrenja vidjela malo sukrvice,a jutros opet ko krv,ali blago ko u mokraći. To mi se nikad nije dešavalo i zaista ne znam šta da mislim,inače pijem Dostinex 2 x sedm. 1/2 tablete i čajeve za regulaciju hormona od Trogrlića.Ne znam da mi nije od čajeva.Molim vas ima li neko slično iskustvi i šta da radim.Pokušavam dobiti svog ginekologa. Pusa.
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 22.5.2009 13:38:23
Anoniman
Hej draga snowrose majke mi moje i meni se isto ovih dana dešava,ali nikom nisam ništa govorila. Ja imala men. 06.05. i bilo normalno sve,trajala 4-5 dana ma sasvim normalno.Prije 2-3 dana došla s posla kući da se presvučem kad imam šta vidjeti sukrvica po donjem rublju,govorim mužu pa kad sam opet prije dobila.Međutim to malo bilo i prestalo i sad svaki dan po 2-3 kapi imam,a i ja pijem čaj macinu travu,kunicu i neven pa sam pomislila da nije od toga,a dr.nisam išla zato što mi nije gotov papa test.Vjeruj mi bila sam pomislila na trudnoću pa reko da se nije šta poremetilo,nisam radila test,pojma nemam šta se dešava. Možda nam se bona prikačila bebica,a mi i neznamo.
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 22.5.2009 14:34:35
snowrose
Draga moja Neutješna kamo sreće da si u pravu,ali na žalost ja ne vjerujem.Sad ću u 15.20 kod dr pa ti se javim.Nadat ću se makar u tvoje ime jer ja osjećam da kod mene nije na žalost .Sve sam više pesimista,a to mi nije inače tako.Pusa.
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 22.5.2009 20:08:53
garica87
draga snowrose i neutjesna, i ja ti pijem neki caj, pa eto dobila sam 3 dana kasnije, sto mi do sad nikad nije desavalo.. ja mislim da je to zbog caja, pa sam sad prestala dok imam mens.. pocinjem opet sutra ili preko sutra... ima tu svega i svacega, ali je najbolje pitati doktora. ja hvala bogu imam jako dobru gin. stvarno mi je super kod nje, radi u bolnici i ima privatnu ordinaciju - super je, i nadam se da i vi imate taku srecu za gin sve najboljeee, javi nam sta ti je rekao doc
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 23.5.2009 10:36:19
Anoniman
Kako ti se zove doktorica,ja idem kod Godinjaka,odnosno tek sam krenula pa ćemo vidjeti rezultate,svi kažu da je super jedva sam došla do njega,snowrose javi šta je bilo sestro draga da znamo šta nam je
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 23.5.2009 19:16:45
mamy Sabina
IZVORNA PORUKA: Vedica RR
Razgovore vodite na temi Cekaonica (pdf Zajednica RR) a ne na ovim temama.
Citiram Vedicu,molim vas da razgovore nastavite u temama predvidjenim za ćaskanje i čavrljanje ovdje je već odavno off topic priča Čekaonica,Hanume su teme za ovakvu priču