|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti?
26.5.2009 8:32:34   
garica87
cestitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam od user posted image  

sve najbolje, i najlijepsu user posted image  na svijetu ;)))))

da i mi sve ako Bog da docekamo istu srecu!!

Ko ceka, taj doceka...

(odgovor članu Azure)
Neposredna veza do poruke: 826
26.5.2009 9:13:50   
Anoniman
Hej drage moje,danas mi je gotov papa test ali ne mogu doći na red kod dr.Godinjaka do juna,zna li neko dali će u junu raditi na termama na ilidži ?

(odgovor članu garica87)
  Neposredna veza do poruke: 827
27.5.2009 15:59:17   
snowrose
Draga moja,šta se kod tebe dešava?Ja sam danas baš malo depresivna.Znaš pisala sam da sam dobila 13.5.( 27.dc ),sve normalno osim što sam primijetila da imam 6,7dan po malkice.Osmi nisam pratila,deveti primijeti sukrvicu,10.-ti blago krvarenje- znači nikako mi nije prestala.Odem do dr. uočimo folikul 28mm / i 1-2 mala) i na drugom jajniku 15mm.Dodjem mu u ponedjeljak na foliklometriju- oba prsnula i imam još jedan od tad 13 mm.Bili smo vrijedni svo vrijeme.Pomalo sam se nadala.jutros krvarenje jače nego prethodnih dana user posted image ,nazovem dr.On kaže da nije alarmantno jer mi je ranije objašnjavao ko zbog visokih hormona ,pa spuštanja istih bla bla,ko dešava se.Dr mi kaže da počnem piti dabroston 2x1.Ja pomalo postajem svjesna da znači već 15 dana nisam skroz čista i da je vjerovatno mala šansa da smo išta uspjeli postići i ovaj put.user posted image user posted image user posted image
Oprostite bila sam opširna da ponovo opišem svoju situaciju da se ne morate vračati na prethodne stranice.Hvala vam svima na razumijevanju - mene male depresivke.Je li iko imao slično iskustvo-ovo se hvatam za slamku,znam.

< Poruku je uredio snowrose -- 27.5.2009 16:02:19 >

(odgovor članu alex_mo)
Neposredna veza do poruke: 828
27.5.2009 16:10:05   
Anoniman
Hej drugarice ja sam totalno od svega poludila,više ne znam ni šta mi je ni kako mi je,juče uzela papa test,dr.nije bio tu,ali sestrica kaže puno jaka upala i povećani leukociti na nalazu, nalaz grupa II,on na godišnjem cijeli juni,tek u julu na pregled.Više ne znam šta da radim.Totalno sam poludila.
Dragi Bože pomozi nam svima,bar da smo zdrave
Ljubim Vas

(odgovor članu snowrose)
  Neposredna veza do poruke: 829
27.5.2009 20:05:43   
lavita
CAO SNOWROSE NEMOJ DA BRINES JA SAM IMALA ISTI PROBLEM PILA SAM DABROSTON 2*1 OD 15 DO 27 DANA CIKLUSA I user posted image MI SE UREDOVAO TAKO SAMO DA ZNAS DA JE TO PROLAZNO NEMOJ BITI TUZNA POMISLI SAMO DA TE CEKA DAN AKOBOGDA DA UGLEDAS SVOJuser posted image TEST

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 830
27.5.2009 21:06:29   
snowrose
  Draga Lavita,mnogo ti hvala na ovim utješnim riječima.Ma mene malo brine jer sam ja sve dok nisam krenula
" obilaziti " doktore imala user posted image  urednu.U petak sam se obradovala tom velikom folikulu,u ponedjeljak još više kad smo ustanovili da je prsnuo,a mi bili  " vrijedni ".Sad kontam da nema šanse da je išta bilo od toga i ako mi dr tad nije isključio mogućnost trudnoće, a krvarila sam( možda mu bilo žao me razočarati ).user posted image Ipak hvala ti još jednom.

Draga Neutješna,vjerovatno je riječ o nekoj upali.Znam da je teško čekati i kontati šta sad.Lično kod svoje doktorice u Tz trebam ići tek krajem juna,a daleko mi je pa sam za ovaj svoj trenutni problem potražila pomoć kod jednog dr ovdje.Možda da i ti odeš kod nekog drugog da ti nalaz očita i uključi terapiju kako da ta upala ne bi postala jača.Naravno ti razmisli.Ja ti od srca želim jednu malenu zdravu user posted image .

(odgovor članu lavita)
Neposredna veza do poruke: 831
28.5.2009 0:56:13   
alex_mo
Draga Snowrose,nemoj biti pesimista,uvjek razmisljaj pozitivno.Ja ti to pisem ,a ja sam haos kad dodze user posted image ,ali vec sledeci dan dva nasmijem se i kazem sebi ,mi nikuda ne idemo ,dana ima,pa mozda vec sledeci mjesec ugledamuser posted image .Sacekaj i budi ok,ne razmisljaj na tu temu.Mi smo ovde ,auser posted image dodze kada misli da joj je vreme.Da ti dam primer.Moja prijateljica,ostalauser posted image neplanirano,a nije ni znala.Nakon 14 dana kasnjenjeuser posted image ,dobila je i mislila da nije u pitanjuuser posted image .Nekako smo je ubedili da ide kod dr. i etouser posted image ,a ona imala normalno krvarenje skoro 3 dana.Dali su joj Utrogestan i preporucili mirovanje 2 sedmice.Sada hvala bogu sve je u redu ,vec je 24 nedeljauser posted image ,i zamisli ceka blizance.Na ultrazvuku su joj rekli da su decak i djevojcica,a vec ima jednu djevojcicu od 2 godine.Jako sam sretna zbog nje.Nadam se da ce mo i mi imati tu srecu.

Ispravka:Ne nadam se vec sam SIGURNA

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 832
28.5.2009 7:42:24   
Anoniman
Hvala ti puno za savjet draga moja prijateljice,vjerovatnu ću morati kod nekog drugog dr.i ja sam o tome razmišljala jer mi je više dosta svega,samo se uzdam u dragog Boga i ovi doktori su katastrofa,mnoge žene su oni i uništili,ali eto čovjek se trudi da ga nebi u starosti grizla savjest,nismo ništa pokušali i tako.
Svakoj od Vas želim sve najbolje,a posebno da ubrzo ugledate user posted image ,da budete sretne i prije svega zdrave sa svojim bebicama,ljubim Vas puno,jer Vi ste te koje me u potpunosti razumijete.

(odgovor članu snowrose)
  Neposredna veza do poruke: 833
28.5.2009 9:07:43   
snowrose
Draga Alex_mo,hvala ti na utješnim riječima.Nadam se da si u pravu.Ma znam da si u pravu,ali mene samo boli što smo ovaj put baš imali priliku na dohvat ruke,iako sam cijelo vrijeme pomalo krvarila,ali eto.Ma zaista me brine jer već 16-ti dan krvarim jučer malo više.user posted image user posted image user posted image Stvarno me strah,ali ovaj put za mene jer nikad nisam imala problem sa user posted image .Da ovo je prva user posted image  od kako pijem Dostinex i čajeve pa sam user posted image  zbunjena.Hvala ti još jednom i javljaj mi šta ima kod tebe.Pusa.

< Poruku je uredio snowrose -- 28.5.2009 9:08:42 >

(odgovor članu alex_mo)
Neposredna veza do poruke: 834
28.5.2009 13:03:20   
lavita
cao neutjesna ako hoces ja ti mogu dati broj i adresu od doktorice koja je iz tuzle mnoge zene iz mog gradr su isle kod nje i neke koje su po 10 11 pa cak i 15 godina pokusavale ali kad su otisle njoj mnoge su zatrudnile samo da ti napomenem da je jako skupa jer sve radi privatno u svojo ordinaciji pa ako zelis javi se da ti dam adresu i broj

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 835
28.5.2009 14:03:23   
Anoniman
Hej dušice hvala ti puno,novac nije problem,samo mi reci kako se zove dr.,gdje se nalazi i koji joj je broj tel. odnosno kako mogu doći do nje.I ovaj moj dr.Godinjak je dobar za sterilitet,samo što je previše zauzet a povrh svega na godišnjem je cijeli juni,tako da mogu doći na red na kliniku kod njega tek u julu,a to mi je stvarno kasno.On radi privatno dva dana u sedmici na ilidži,ali niko nezna dali će sigurno dolaziti za vrijeme godišnjeg odmora na ilidžu,a tvoj čaj koji si mi preporučila pijem svaki dan po 1l i mogu ti reći dosta mi je lakše,manje me boli i svrbi,ali eto nalaz je iz aprila tad nisam pila čaj i na nalazu stoji velika upala i povećani leukociti,zato što su naši toliko "hitri" da sam nalaz dobila nakon dva mjeseca i to nebi još da nisam bila drska i da nisam reagovala,ali svejedno ja mislim da se u meni u toku dva mjeseca svašta moglo promjeniti,a sad dr. koji vidi taj nalaz na osnovu njega će mi dati terapiju (to je papa test i II je grupe).
Hvala ti puno osjećam da si jako divna
Ljubim te
Javi mi se

I ako nije problem da mi kažeš u kojem si gradu.

(odgovor članu lavita)
  Neposredna veza do poruke: 836
28.5.2009 14:11:51   
malena27 RR
neutjesna imas na web stranici www.drbalic.ba sve informacije pa pogledaj o kome se radi. 

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 837
28.5.2009 14:28:19   
ambera
mi smo pokušavali dugo dugo vremena i dočekali bebica stiže abd 19.12.2009user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 838
28.5.2009 14:58:47   
Anoniman
Jeli to ta dr.što mi Lavita preporučuje,a evo prije dvije minute sam se naručila kod Godinjaka na ilidžu 04.06.2009 u 17:45h.
Pa ćemo vidjeti šta on kaže,pošto me on poslao da radim pretrage.
Hvala ti puno

(odgovor članu malena27 RR)
  Neposredna veza do poruke: 839
28.5.2009 15:03:45   
Anoniman
Čestitke za malu user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image .

Koliko vremena si pokušavala,i kako si to uspjela

(odgovor članu ambera)
  Neposredna veza do poruke: 840
28.5.2009 16:23:18   
Vedica
Razgovore vodite na temi Cekaonica !!!

Quien con fe sabe esperar, ve al fin la suerte llegar!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 841
28.5.2009 17:17:06   
snowrose
Draga Lavita,ne znam da li misliš na dr Devletu Balić,jer ja kod nje idem.Dr je jako fina i neće ti naplatiti ako nešto ne moraš npr. mene prošli put nije pregledala već samo nalaze pogledala- znači imala je priliku tu me uzeti a nije.Moja prijateljica je zahvaljujući njoj nedavno rodila blizance,pa se i ja nadam da će i meni pomoći.Istina privatno je i naravno puno skuplje,ali nemamo izbora,pa ja iz Ze klapnem u Tz.Da krvarenje mi još traje,od jučer jače i počela sam piti dabroston.user posted image

(odgovor članu lavita)
Neposredna veza do poruke: 842
30.5.2009 13:00:44   
lavita
nije delveta nego ja idem kod elmire hajder mozda si cula za nju skupa ali nezalim valjda ce se trud isplatiti je li stalo krvarenje pozdrav

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 843
30.5.2009 13:10:16   
lavita
neutjesna dok se zove hajder elmira dusa od zene mozes je pitati sve i svasta sve ti dobro objasni saslusa te u svemu ja bi ti preporucila da odes kod nje papa nalaz bude gotov za par dana i ona te zove odmah telefonom da dodes isti dan kad je nalaz gotov njen broj tel 061148748 nazovi je pa se snjom sve dogovori vjeruj da se neces pokajati a ja sam iz tesnja ako te jos nesto interesuje pitaj sto budem znala recicu ti cuvaj se pozdravljam te puno i taj tvoj nalaz je vec star jer dva mjeseca je dugo svasta se moze promjeniti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 844
30.5.2009 15:32:21   
snowrose
Draga Lavita,konačno jutros ko ne krvarim istina nisam se puno kretala,a kontam i bilo je više vrijeme jer danas je 4 dan kako uzimam Dabroston.Samo sad veze nemam kad da računam da mi je bila zadnja menstruacija zbog hormona.Hvala ti.

(odgovor članu lavita)
Neposredna veza do poruke: 845
30.5.2009 16:47:23   
Anoniman
Hvala ti puno dušice za sve što činiš,samo me interesuje gdje ta dr.,gdje se nalazi,pošto sam ja u Sarajevu

(odgovor članu lavita)
  Neposredna veza do poruke: 846
30.5.2009 23:27:00   
lavita
kad ulazis u tuzlu prodes pumpu pa ima salon namjestaja dalas sve to sa lijeve stane pa ides na semafor mislim na drugom da se mozes okrenuti i onda se vracas prema izlazu i desno skretanje neznam tacno koje po redu uglavnom nije tesko naci i ja sam prvi put otisla sama nisam znala ni gdje je ali sam pitala u jednoj trgovini pa sam tako nasla jer sve sto hoces to i mozes a tu smo da jedna drugoj pomazemo koliko mozemo i zelim ti svu srecu i akobogda da ti to bude posljednja doktorica koja ce ti trebati pa da nam se javis sa lijepim vijestima ljubim te i cuvaj se

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 847
30.5.2009 23:35:21   
lavita
nista mila moja ne brini sacekaj sljedecu menstuaciju pa onda ces znati tacno kad ces dobiti u dan jer ja sam samo sa dabrostonom uredovala krvarenja bice to  sve akobogda u redu i zelim ti sto prije od srca jednu malu plackavicu posto ja obozavam djevojcice i akobogda nadam se da ce mi bog kao i vama svima ispuniti jos tu jedinu zelju koju imam i nista mi drugo vise hvala bogu ne treba zaboravila sam ti samo reci dok sad pijes dabroston cuvaj se samo nahlade jer to izaziva krvakenje ljubim te i cuvaj se

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 848
31.5.2009 10:40:47   
snowrose
Hvala ti draga moja,ali ja se od srijede borim sa prehladom.Nos mi kao protočni bojler.Upravo suprugu kažem da ja moram bilo gdje krvariti-iz nosa mi blaga sukrvica user posted image ,ma laganini.I ja tebi od srca želim da ti se ispuni najveća želja kao i svima nama koje se trudimo.Veeeelika pusa pa se čujemo.

(odgovor članu lavita)
Neposredna veza do poruke: 849
1.6.2009 16:02:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lavita

kad ulazis u tuzlu prodes pumpu pa ima salon namjestaja dalas sve to sa lijeve stane pa ides na semafor mislim na drugom da se mozes okrenuti i onda se vracas prema izlazu i desno skretanje neznam tacno koje po redu uglavnom nije tesko naci i ja sam prvi put otisla sama nisam znala ni gdje je ali sam pitala u jednoj trgovini pa sam tako nasla jer sve sto hoces to i mozes a tu smo da jedna drugoj pomazemo koliko mozemo i zelim ti svu srecu i akobogda da ti to bude posljednja doktorica koja ce ti trebati pa da nam se javis sa lijepim vijestima ljubim te i cuvaj se

Hvala ti puno draga moja prijateljice,i ja tebi želim svu sreću ovog svijeta kao i drugim ringerajicama da se sve aBd javite sa super vijestima.
Ljubim i ja tebe

(odgovor članu lavita)
  Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *