RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Misty_mama -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (9.4.2012 11:28:56)

U Oviesse u Interx-u ima nešto odjeće, između ostalog i majice prilagođene za dojenje, i nešto tunikica, pa eto, da znate... [sm=smiley1.gif]

Dark Angel -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (4.5.2012 18:14:04)

Cao drage moje!
Ja neznam da li je vama tesko pronaći trudničku odjeću? Ja sto nađem il mi se ne sviđa ili mi je preskupo,a opet da dajem nešto pretjerano novca, nedaje mi se. Međutim, slučajno odem u onaj novi outlet u Importane centru i kupim sebi predivnu tuniku za 29km, ljetne bijele hlače za 38km i majicu za 26 km i to sve Benetton. Na kraju sam jefinje sam prošla nego u Azelu.
Eto.. ako kome bude usput,preporučujem toplo da ode..

Kisss

Marija13 -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (19.5.2012 20:10:04)

Delfin, koji su ti broj te pantalone? Meni bi trebale vece, a ziva muka mi naci..[sm=nosecka.gif]

DM -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (19.5.2012 22:29:48)

Ako je kome usput Bingo u Hadžićima(vidjela sma nedavno )imaju veliki izbor hlača za trudnice. Također i majice za dojilje(one sa nekim folom , a ispod prorez za siku)
http://m.njuskalo.hr/?ctl=display_ad&action=show_gallery&ad_id=3411019&list_return_url=%2Fodjeca-trudnice%233411019
Na ovaj fazon

teacher75 -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (19.5.2012 22:31:30)

znas li posto su te majice i jesu li kratkih rukava?

M kao Mama -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (19.5.2012 22:45:37)

IZVORNA PORUKA: doublemum

Ako je kome usput Bingo u Hadžićima(vidjela sma nedavno )imaju veliki izbor hlača za trudnice. Također i majice za dojilje(one sa nekim folom , a ispod prorez za siku)
http://m.njuskalo.hr/?ctl=display_ad&action=show_gallery&ad_id=3411019&list_return_url=%2Fodjeca-trudnice%233411019
Na ovaj fazon

A ima li velikih brojeva i majica i hlaća

DM -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (19.5.2012 22:51:58)

Teacher-ubij me -ne znam(mislim da su oni trofrtaljni)a cijena[sm=smiley13.gif]
Ako budem navraćala ovih dana-javim ti(mislim da nisu skupe-znaš da se dole nađe jeftinih stvari)!

hampsi -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (9.7.2012 9:59:35)

Predivnih i laganih stvari za trudnice je bilo u Little Indiji, nisu uopste bile skupe. Sve te stvari se mogu nosati i nakon trudnoce. A farmerke , najjeftinije, su bile u jednoj maloj radnji na Dobrinji u onom dijelu gdje je pijaca (radnja sa farmerom).

Medić* -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (9.7.2012 10:33:02)

IZVORNA PORUKA: hampsi

Predivnih i laganih stvari za trudnice je bilo u Little Indiji, nisu uopste bile skupe. Sve te stvari se mogu nosati i nakon trudnoce. A farmerke , najjeftinije, su bile u jednoj maloj radnji na Dobrinji u onom dijelu gdje je pijaca (radnja sa farmerom).

Ima super stvarcica. Ja sam nekih dan uzela haljinu, suknju i tunikicu jednu ( nisam trudnica )[sm=smiley1.gif] Snizenje je 30 % na sve artikle.

Inace ako kupimo 2 stvari po normalnoj cijeni 3 bilo koju mozemo uzeti za 1 km. Jako lijepih ljetnjih haljinica i tunikica ima. Mogu za trudnice a i kasnije se mogu iskoristiti fino.

veeseelaa -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (29.8.2012 9:42:08)

gdje ima kupiti odjeće za trudnice?
zanima me jesenja kolekcija, ne bi sad neke napucane cijene, nešto skromno a lijepo
uzela bi farmerke i par pantalona i par tunikica a zanima me i tregejšlus za trudnice, nisam ga imala u prvoj trudnoći pa bi sad rado

ako ko znam molim za info

veeseelaa -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (29.8.2012 9:43:46)

dosta raje mi je reklo da ću teško naći tregejšlus[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Lady26 -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (29.8.2012 9:45:28)

Bil sa pijace? Otvorena Otoka...
Tregersluse sam vidjela u Bagateli kod Interexa, bas neki dan....

Visnja RR -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (29.8.2012 9:46:40)

u Waikiki imas jedan djelic za trudnice...
ne znam za tregersuls ali imas onih lijepih famerki sa elasticnim pojasom...bas sam ih tamo nedavno vidjela...
kod njih su povoljne cjene

veeseelaa -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (29.8.2012 9:49:33)

gledala sam nešto skoro, kupovala snahi par stvari
al to su sve nekako mali brojevi, a ja sam velika žena [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
al pogledam još jednom, možda nešto i nadjem
hvala Višnja

veeseelaa -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (29.8.2012 9:50:30)

IZVORNA PORUKA: Lady26

Bil sa pijace? Otvorena Otoka...
Tregersluse sam vidjela u Bagateli kod Interexa, bas neki dan....

ma bi što ne bi, al ni na pijaci nisam primjetila neki izbor[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
a za tregejšlus si me baš obradovala [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] baš pogledam, hvala

Lady26 -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (29.8.2012 9:51:18)

A ne znam ti to za brojeve....nisam zagledala....

DM -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (29.8.2012 9:52:40)

Ima odjeće za trudnice u Bingu u Hadžićima(valjda bi i u ostalim terbalo biti)

Lady26 -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (29.8.2012 9:53:18)

Dobro si DM [sm=bravo.gif]

Hanady RR -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (29.8.2012 9:53:24)

vesela svrati u altu u waikiki...
sniženje im je a vjeruj mi i kad nije znaju biti povoljniji do pijace...jer jsam ja one crne trudničke klasične hlače na pijaci za 50 KM nalazila...a kod njih i sa boljim onim platnom preko pupe 35 su se znale naći ( zaova moja nalazila sebi)...

imaju u farmerki i helanki i na lutki je nedavno bio crni teksasni tregešlus premeden...

a imaju i tunike razne i majice dugih rukava...
pa i onaj fol sa bebom...
od 17 do 25 Km da staneš i nemožeš izabrat koju ćeš
ima majica krakih rukava sa aplikacijama slatkim po 7,5 KM i na nju džemperčić od 20 KM i njih je bilo neki dan...

ne znam jel im i danas sniženje na znazi...

veeseelaa -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (29.8.2012 9:54:03)

pogledam i u Bingu
baš ste mi pomogle, hvala
počela mi je pupa rasti i vrijeme je za kupovinu

Alannah -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (29.8.2012 10:28:20)

Ja sam u Bingu kupila predobre trudnicke haljine,uglavnom "Mamalicious",takodje u Tifaniju,ali uglavnom haljine koje su sjecene ispod grudi,pa se mogu nositi i kao trudnicke a i kasnije.I naravno sa interneta sam narucivala.

magbi -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (7.9.2012 1:31:19)

KAKO SA INTERNETA IMA NAS KRUPNIJIH KOJIMA TREBA BROJ 46-48 ZASADA KASNIJE I VECI

Alannah -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (7.9.2012 6:57:27)

magbi ima brojeva,ne brini[sm=smiley1.gif]

magbi -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (7.9.2012 10:48:43)

Pozz kako da stupimo u kontakt da vifim sta ima odakle si narucivala

Alannah -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (7.9.2012 15:36:09)

imas pp

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>