RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Miimy -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (12.3.2012 16:32:43)

ja neradim pa hlace nisam ni kupila, neke farmerice bi mi bile ok al helanke i tunike su zakon.... nedamise bas davati puno novca ima jedne pantole na gumu kupih u Azelu slucajno za 3 km crne ma ljepota.... a majice iz Waikikija su super al su i cjene malo povelike, ja neki dan kupila jel samo kod njih ima majica jeste vidjali jos negdje,,,

delfin -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (12.3.2012 16:48:19)

Miimy, pogledaj još onda u Harisu, zna i tamo biti majica

Miimy -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (12.3.2012 16:58:34)

IZVORNA PORUKA: delfin

Miimy, pogledaj još onda u Harisu, zna i tamo biti majica

moram muza nagovoriti onaj haris na dobrinji dole ima svasta .... hvala velika

maajaa -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (12.3.2012 19:48:09)

Gdje tacno na Siranu da potrazim trudnicku odjecu,   vece brojeve? Najjednostavnije mi je otici u toku pauze, pa da ne gubim vrijeme trazeci.

Bila  sam  prosle  sedmice u Bingu,  nisam  vidjela  nista za trudnice. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] A  moracu se natjerati   da svratim i u Haris Export mada me nervira sto je tamo uvijek guzva i sve je nekako nabacano (barem u onoj radnji na Bascarsiji). 

M kao Mama -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (12.3.2012 19:52:32)

i nene zanimao na siranu i

del ovfin da li si dobila moj PP

SREĆNA -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (12.3.2012 20:10:10)

Na otoci na pijaci i otvorenoj i zatvorenoj imaju i pantolone i haljine texsas za trudnice.Vidjela ja prošle sedmice.

M kao Mama -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (12.3.2012 20:12:38)

Ima, ali nema brojeva

Miimy -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (12.3.2012 20:19:55)

IZVORNA PORUKA: maajaa

Gdje tacno na Siranu da potrazim trudnicku odjecu,   vece brojeve? Najjednostavnije mi je otici u toku pauze, pa da ne gubim vrijeme trazeci.

Bila  sam  prosle  sedmice u Bingu,  nisam  vidjela  nista za trudnice. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] A  moracu se natjerati   da svratim i u Haris Export mada me nervira sto je tamo uvijek guzva i sve je nekako nabacano (barem u onoj radnji na Bascarsiji). 

Ona radnja na Bascarsiji je katastrofa. vazda guzva i nista se nemoze vidjeti, na skedneriji je bolje , pitas djevojke za helanke, a na dobrinji je bas najbolji izbor al ja kad idem idem ujutru odma kad otvore ima najmanje guzve ako mozes tad odi... zna se naci jako lijepi stvari

maajaa -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (12.3.2012 20:38:33)

Hvala na informaciji, Miimy!

taze_mlada -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (13.3.2012 13:59:37)

ja sam online kupila trudnicke helanke... nisu jeftine ali su super! ne znam smijem li postati stranicu pa ako koga zanima saljem web stranicu na pp. i imaju i trudnicke hlace i majice-kosulje....

Mila_80 -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (14.3.2012 7:55:35)

U beneton je stigla proljetna kolekcija za trudnice, i predivna je, divne hlače, suknje i haljine ali cijene su [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley7.gif[/image]  [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley7.gif[/image]

Miimy -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (14.3.2012 7:59:54)

IZVORNA PORUKA: taze_mlada

ja sam online kupila trudnicke helanke... nisu jeftine ali su super! ne znam smijem li postati stranicu pa ako koga zanima saljem web stranicu na pp. i imaju i trudnicke hlace i majice-kosulje....

kolko si platila helanke ako nije tajna i moze link da vidim sta ima [sm=smiley1.gif]

M kao Mama -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (14.3.2012 9:10:30)

joj, šalji PP, ja sam vidjela u doroti perkinsu divne hlaće, inače njihove i prije sam nosila, jedino mi njihov kroj odgovara, ali ja ne znam da naručim, tokmak, a baš bih voljela,

assmiras -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (14.3.2012 9:21:44)

hocu i ja PP....

Mila_80 -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (14.3.2012 9:30:00)

Molim i meni PP [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

moni -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (14.3.2012 10:57:11)

Može li imeni PP [sm=smiley19.gif]

animagical -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (14.3.2012 11:01:31)

ja znam da imaju trudnicke stvari na fb eko beba...ne znam jel ovo reklama...ne bi trebalo da se ne smije napisati, kontam kad moze haris export moze i eko beba[sm=smiley36.gif]?

vjestica -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (14.3.2012 11:11:35)

u teranovi i nem yorkeru se može naći finih pantola i trenerki sa gornjim elastičnim pojasom koji se može prevrnuti (kod netrudnica) ili skroz povući (kod trudnica) (valjda ste me shvatile šta hoću reći [sm=smiley36.gif]) tako da ja nisma imala potrebu da kupujem posebno trudničke stvari
a ove sve stavri mogu nositi i sada
ja sam samo 2 trudničkih pantola kupila na pjaci i niusam nimalo bila zadovoljna s njima

nutellica -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (14.3.2012 11:19:20)

ja sam na siranu kupila divne trudnicke helanke, bas trudnicke kostaju 25 km, materijal odlican!pozz

Monaa -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (14.3.2012 11:38:00)

I ja sam na pijaci uzela i nakon jednog nosenja pukle izmedju nogu. Tako da sad nosim iz Manga helanke (25 KM i bas su kvalitetne, imala sam ih i prije trudnoce) ali one ne idu preko stomaka nego ispod, ali meni to odgovara vise jer mi se pupo oznoji i srklet me uhvati ako imam strample i helanke te jos i majicu preko stomaka.

nutellica -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (14.3.2012 11:41:24)

eh neznam ja sam kupila prije 15-ak dana ne skidam ih i odlicne su mi...mozda nisu iste meni ih je prijateljica prepoprucila nosi ih duze vrijeme i kaze da su super..pa vidjecemo[sm=smiley1.gif]

Monaa -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (14.3.2012 11:54:06)

Ma vjerovatno nisu iste, mozda sam ja nabasala na takve, ali od tada nesto izbjegavam da kupujem ista za trudnice na pijaci.

taze_mlada -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (14.3.2012 11:57:07)

IZVORNA PORUKA: animagical

ja znam da imaju trudnicke stvari na fb eko beba...ne znam jel ovo reklama...ne bi trebalo da se ne smije napisati, kontam kad moze haris export moze i eko beba[sm=smiley36.gif]?

ja sam htjela postaviti cijeli link tj njihovu web stranicu pa sam pomislila da je mozda reklama ;)

Dz3ni -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (20.3.2012 17:14:13)

Danas sam bila u Alti u Waikikiju i imaju super stvari za trudnice. Uzela sam neke hlače baš za ovog vremena i izgledaju mi baš kvalitetne, piše da je 100% pamuk. Nisu ni skupe, cijene hlača (samo sam njih i gledala) su od 40-50 KM. Ima i modela sa tregerima, ma svašta...

Mila_80 -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (21.3.2012 8:13:46)

Ima li suknji za trudnice u Waikikiju ?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>