srećicaa -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (10.10.2012 22:30:41)
|
Mene zadnjih dana spucala shopingholija [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Inače sam shopingholičarka strašna i ja to nazivam svojim slatkim porokom i svi me zezaju zbog tog shopinga a naročito MM. Meni nije bitno da sebi kupujem, samo da hodam i kupujem meni dragim ljudima, odnosno što god mi se svidi ja kontam kome bi to odgovaralo ili trebalo i odmah kupujem. Liječila sam se od shopingovanja kada sam ćivjela sama u stanu od 65 m2 i došla u situaciju da više nemam gdje složiti stvari, a svake sezone dijelila drugima što mislim da mi ne treba, a liječenje je bilo e neću kupiti danas neka bar prenoći, a onda ja čitavu noć ne spavam a sutra umjesto na ručak letim u radnju poslije posla da kupim što mi se svidjelo [sm=sloncek.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Eh zadnja dva mjeseca mi se ništa nije kupovalo, ali me zadnjih 7 dana uhvatila manija. Kupila sam sebi u waikikiju haljinicu, helanke, džemper, majicu i suknju, tražila hlače i polomila se da nađem i na kraju kupila materijal za dvoje i elastični pamuk za pojas i odnijela da mi sašiju ove sedmice jedne, a slijedeće druge. Na BB izabrala nekih stvarčica za bebu, iako još ne znam je li [sm=rozacrtici.gif] ili [sm=modricrtici.gif] ali sam uzimala neke univerzalne boje i par bodića kupila u Mercatoru. Sada spektakl-kupila 2 trudničke gaćice u Alma ras i MM kad ih je vidio uhvatio se za glavu i kaže pa ja takve nisam viđao ni kod moje nane na štriku [sm=jezicek.gif] ][sm=jezicek.gif] Molim te kada ih budeš oblačila čim uđeš u kuću presvuci ih i kada ih budeš sušila nakon pranja sakrij ih negdje da ih ja ne gledam, nešto mi nije dobro kada vidim kolike su [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Čitav vikend smo mu se i ja i svekrva smijale zbog toga. Eh da bi me oraspoložila kada je čula zaova koja živi u Austriji kako kukam da u Sarajevu nema ništa normalno da se kupi za trudnice dala mi je 3 stranice www.hm.com www.bonprix.com.uk i www.c-and-a.com i rekla da naručim sebi što mi se sviđa, a ona će skontati kako će poslati ovamo, pa ako nekoj treba nešto sa ovih stranica javite narednih 7 dana pa mogu i vama naručiti.
|
|
|
|