putnica -> RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu (14.1.2010 14:22:37)
|
DEFINITIVNI DOGOVOR Kako sam vec rekla,veliki broj nas se javio,i hvala vam zato.Primjetno je da sam pokrenula ovu akciju cisto iz srca,kao sto bi svaka od vas,a da o organizaciji nemam pojma.:) Svakom od nas odgovara drugaciji termin,i ne mozemo svima izaci u susret! Zato sam kontaktirala udruzenje DJECIJE CARSTVO na Dobrinji,u blizini Merkatora,ima adresa na njihovoj web stranici,Ul Luja Pastera 2 A,broj telefona 033 465683 i 062013058.Svi koji mogu neka donesu stvari tamo do petka 22 januara,u vremenu od 10 ujutro do 8 navece.Tu je ujedno i igraona,i tu stvari mogu stajati u jednoj prostoriji do transporta,pa nema potrebe da zamaramo tea lanu. Znaci nista Suzanina ili neka druga igraona,sve ide preko ove na Dobrinji,do sledeceg petka.Forumasice van Sarajeva nek me kontaktiraju kako da prebacimo stvari do Dobrinje. Vazno je da naznacite da stvari idu za Gorazde jer istovremeno preko njih ide jos jedna akcija za Maglaj.. Ps mozete se nalaziti i u drugim igraonama da pijete kafu,samo kasnije dobacite stvari do djecijeg carstva na Dobrinji jer oni to tamo mogu drzati do transporta u posebnoj prostoriji.
|
|
|
|