Lejla Ka -> RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu (15.1.2010 11:23:05)
|
IZVORNA PORUKA: Amrino RR Nigdje ne mogu da nadjem podatak koliko je onom trecem djetetu...tj. najstarijem?! Znaci ima beba sa nepunih mjesec...druga od 17. mjeseci...(oba djecaka)...a trece dijete?! I jos ta zena ima dvoje svoje? Hajde molim vas napisite te podatke (putnica i Bambi mislim da bi to mogle znati...) jer ipak treba slati stvari koje im trebaju i koje oni mogu iskoristiti. I ja sam htjela pitati nešto slično, ima li neko podatak o uzrastu ostale djece, znači i ovo dvoje tetkinih? Znači imamo dvije bebe (1 mjesec, 17 mjeseci-dječaci) i jednog 10-ogodišnjaka/kinju, ostali? Djeca su djeca, svima im sigurno nešto treba. Takođe, možda ne bi bilo loše napraviti neki spisak potrepština, možda otvorit novi topic. Pa za veće stvari tipa krevetić, madrac, kolica (lupam) ako neko ima stavi svoje ime u zagradu, da ljudi ne dobiju 3 krevetića za bebe. Hrane, higijenskih potrepština i tako toga sigurno neće biti viška. Ja sam nova (stara) članica, slobodno odbacite prijedlog. Mada bi morali naći neki način da sadržaj donacija malo bolje organizujemo.
|
|
|
|