Suzana -> RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu (14.1.2010 16:00:46)
|
IZVORNA PORUKA: tea lana pa ne mogu da vjerujem.Mi se ni oko cega ne mozemo dogovoriti.Ne znam ni ko je Suzaninu igraonicu predlozio,Suzana se danas tek javila da kaze da ne moze mada je tema juce bila cijeli dan aktivna. tea lana, nemoj tako, ova rečenica ti apsolutno nije na mjestu. Jesam li ja dužna visiti na RR da se ne bi desila situacija "tek danas javila..."??? Iz tog razloga Suzana ponovo ponavlja svoj post, da ne bude zabune (hvala curama koje su jasno pročitale šta sam napisala...) "Drage moje cure! Ja u posljednje vrijeme imam jako malo slobodnog vremena, rijetko ili vrlo kratko sam na RR, pa mi je tako ova tema promakla. Šta reći ovoj tužnoj temi, ali se nadam da će ovoj dječici neko moći makar malo nadomjestiti majčinsku ljubav koja je nezamjenjiva. Želim im svako dobro, da ih izvedu na pravi put i da ih sreća u životu prati. Obzirom da ja imam dečke, stvarčica hB imamo, a kupićemo i osnovne potrepštine. Eh sada, ja jutros uhvatim info na FB da ste planirale skupljati donaciju u Čarobnom svijetu. Molim vas da me uvijek prije neko kontaktira putem PP, da ne bi dolazilo do nesporazuma, jer evo, u petak kada ste planirale doći, mi imamo organizaciju rođendana, tako da je igraonica rezervisana. Subota takodjer. Predlažem termin za nedelju, od 11 h. Nadam se da će vam odgovarati. Od Čarobnog svijeta mame imaju kafu. Hvala vam na razumijevanju. " Ako još uvijek nekome odgovara nedelja, dobrodošao je. Lijepi pozdrav.
|
|
|
|