putnica
|
S obzirom da se javio veliki broj zainteresovanih da pomogne da ucinimo zivot ovih bebica bez mame ljepšim,pokušat cu usmjeriti malo ovu akciju onoliko koliko mogu. Forumašice koje žele pomoći novčano,bez obzira koliko jer zrno po zrno,..,žiro račun je na Reiffeisen banci,broj je:1610300000000093,partija 09300066774.ime Memsura Aganović,Goražde. Ja imam malu bebu i zaista nikoga ko je moze pricuvati,pa ne mogu skupljati stvari po igraonama ili stanici.Mogu ponuditi da skupim sve sto donesete kod mene do recimo petka 22 januara,pa da taj vikend iza te stvari prebacim do tete,ili autom ili kombijem u zavisnosti koliko bude,uz pomoć Bambi iz Goražda. Djevojke kojima je to komplikovano i žele poslati poštom,adresa je: Porodica Aganović,Ul Enesa Turkovića 11,Goražde. Opet ako neko iz Sarajeva ili Zenice želi slati busom direktno za Goražde,nek nazove tetu Mersu na 038223348,i kaze kad i sta,pa ce neko njen otici na stanicu da to preuzme. Nemojte se usmjeriti samo na odjecu,da je ne bude previše,ko bude u prilici,jako su bitne pelene i hrana.(Humana mlijeko,te pelene za bebu od mjesec i onog veceg malog 9-20 kg,te kremice za bebe). Kome je najlakse donijeti meni,nek me please kontaktira pp om,da dam adresu i telefon,da ne bi islo ovako javno,to kasnije vide i oni koji nisu clanovi RR-a. Hvala vam sto smo pokazale da smo posebne.Svaki put dok se igrate sa svojim bebicama,znat ce te da ste ucinile nesto za jednu mamu,kojoj je to sudbina uskratila.Pozdravljam vas.
|