Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 13.1.2010 15:13:02
IvanaTz
IZVORNA PORUKA: IvanaTz
Ja imam prijedlog za forumashice iz Tuzle, Nunichi je vec spomenula, mi se mozemo organizovati u Tz i sakupiti stvari pa da mm ponese naredne sedmice u SA, evo Nunichi i ja ucestvujemo, ako ima jos neko iz Tz neka se javi! Putnice hajde samo please sacekajte i nas da vam dostavimo nase stvari pa onda saljite tim kombijem sve zajedno, ok? Steta ako ce vec kombi ici...
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 13.1.2010 15:35:32
mamine oci
kontam ako ste za da pored stvarcica za djecu,napravimo bar jedan mali paketic sa namirnicama kao na primjer:(so,ulje,brasno,secer,)bar po jednu kilo,ili litar ulja,ja sam eto spakovala jedan skromni paketic za djecu,ako budete htjele i namirnice recite pa da i to pripremim,svakako ce im dobro doci...
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 13.1.2010 15:41:39
mamine oci
IZVORNA PORUKA: lely
Nemam vremena da iscitam sve stranice,ali voljela bih dati svoj doprinos,pa ako nije problem neko da mi napise sta ste se dogovorili. hvala
u petak kod suze u igraonu od 17i30h donece svaka sta moze paketic za djecu od 17mjeseci i malu bebu tek rodjenu nesto sto imas od anesa,i eto moze hrana za bebe i kreme...jesam ti pomogla bar malo.
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 13.1.2010 15:44:06
tekja
...moze li meni neko pls reci gdje je ta igraona kod Suzi ...ja bih da donesem tamo, zaista ne bih da opterecujem putnicu...znaci sad ovaj petak, 15.01. iza 17 sati?
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 13.1.2010 15:45:41
mamine oci
IZVORNA PORUKA: tekja
...moze li meni neko pls reci gdje je ta igraona kod Suzi ...ja bih da donesem tamo, zaista ne bih da opterecujem putnicu...znaci sad ovaj petak, 15.01. iza 17 sati?
ulica hercegovacka orjentacija blizu zeljinog stadiona tacnije u ulicicu gdje je restoran plavi zamak poslacu ti na pp broj telefona igraone da se o svemu raspitas...
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 13.1.2010 15:47:07
lely
IZVORNA PORUKA: mamine oci
IZVORNA PORUKA: lely
Nemam vremena da iscitam sve stranice,ali voljela bih dati svoj doprinos,pa ako nije problem neko da mi napise sta ste se dogovorili. hvala
u petak kod suze u igraonu od 17i30h donece svaka sta moze paketic za djecu od 17mjeseci i malu bebu tek rodjenu nesto sto imas od anesa,i eto moze hrana za bebe i kreme...jesam ti pomogla bar malo.
Pa ko drugi da odgovori meni zbunjenoj nego mamine oci-dusa moja draga. Hvala ti ,puno si mi pomogla,a iskreno se nadam, da cu stici i donjeti ono sto spremim. P.S. ko god da je organizator svaka mu cast
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 13.1.2010 15:50:29
teta berta
Evo ja sam vec spakovala paketic za bebicu, cekam jos da mi prijateljica javi kad krece za sa ali mislim tek krajem mjeseca... Hoce li onda imati to tko dostaviti bebama??? Mislila sam jos kupiti i paket humane, jer mislim da im je to sad prioritet...
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 13.1.2010 15:55:05
Romali
IZVORNA PORUKA: putnica
S obzirom da se javio veliki broj zainteresovanih da pomogne da ucinimo zivot ovih bebica bez mame ljepšim,pokušat cu usmjeriti malo ovu akciju onoliko koliko mogu. Forumašice koje žele pomoći novčano,bez obzira koliko jer zrno po zrno,..,žiro račun je na Reiffeisen banci,broj je:1610300000000093,partija 09300066774.imeMemsura Aganović,Goražde.
Ja imam malu bebu i zaista nikoga ko je moze pricuvati,pa ne mogu skupljati stvari po igraonama ili stanici.Mogu ponuditi da skupim sve sto donesete kod mene do recimo petka 22 januara,pa da taj vikend iza te stvari prebacim do tete,ili autom ili kombijem u zavisnosti koliko bude,uz pomoć Bambi iz Goražda. Djevojke kojima je to komplikovano i žele poslati poštom,adresa je: Porodica Aganović,Ul Enesa Turkovića 11,Goražde. Opet ako neko iz Sarajeva ili Zenice želi slati busom direktno za Goražde,nek nazove tetu Mersu na 038223348,i kaze kad i sta,pa ce neko njen otici na stanicu da to preuzme. Nemojte se usmjeriti samo na odjecu,da je ne bude previše,ko bude u prilici,jako su bitne pelene i hrana.(Humana mlijeko,te pelene za bebu od mjesec i onog veceg malog 9-20 kg,te kremice za bebe).
Evo nekih osnovnih podataka i na ovoj stranici. Ovako ih ponavljajte stalno zbog onih koji nemaju vremena sve čitati. Više će nas vidjeti podatke.
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 13.1.2010 17:20:34
Anoniman
pozdravljam drage zenice, evo ja samo da vam se kratko javim... sutra cu znati sto posto da li cu imati kombi, a ako ste vi planirale u petak da donesete stvari u igraonu, ja sam planirala kombi za subotu? jel to ok?
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 13.1.2010 17:43:23
putnica
Bambi sta mislis da planiras kombi za sledecu subotu da damo djevojkama vise vremena da skupe stvari?Jedan dio u igraonu,neke su me forumasice kontaktirale da donesu do mene,pa da sve to skupimo do sled subote,a ti vidi za kombi?
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 13.1.2010 18:21:12
kovrdjava
Bambi molim te reci mi gdje će te se naći u petak da i ja dođem pa da donesem novac,gdje je tačno igraona,pošto vidim da će biti puno robice i paketica za bebe ja bih onda dala novac pa nek im tetka kupi što treba....
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 13.1.2010 18:23:15
lilix
Forumašice koje žele pomoći novčano,bez obzira koliko jer zrno po zrno,..,žiro račun je na Reiffeisen banci,broj je:1610300000000093,partija 09300066774.imeMemsura Aganović,Goražde.
kovrdjava evo možeš uplatiti novac na ovaj žiro račun