Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 12.1.2010 16:13:47
putnica
Meni pase i jedno i drugo.Ko zeli dat cu mu broj tel preko pp-a,pa da donese do mene,pa da ro recimo u roku ovih 10 ak dana prebacim (naci ce se vec neko da to odveze).Isto mogu preko pp-a,dati broj tete,pa da je direktno kontaktirate ako imate pitanja.
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 12.1.2010 16:17:59
lilix
putnice onda ću ja to aBd da dovezem do tebe, javiću ti se preko pp da vidim i kad tebi i meni bude odgovaralo; znači ja ću spakovati robicu i za jednog i drugog, ubaciti koju igračkicu; a kupići pelene i hranu ali toga nije nikad puno pa i ako neko drugi to isto spremi baš me je nešto potresla ova tema evo glava me je zabolila
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 12.1.2010 16:29:13
lirio
uh kako me protrese ova priča...čula sam za taj slučaj al nisam dovoljno obratila pažnju...bravo putnice što si pokrenula ovu temu...tako mi žao te dječice...rado bih pomogla al ne znam kako? ja sam iz zenice...jedino da se i mi u zenici organizujemo...ima li zainteresovanih???
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 12.1.2010 16:32:48
Anoniman
Drage moje zenice... joj oprosite mi na greskama od suza ne vidim nista... nisam citala sve samo prvih par postova... JA SAM ZA I DACU SVE OD SEBE DA SE REALIZUJE OVA IDEJA... molim samo malo da se saberem da procitam sve i da skontam najbolju soluciju pa idemo u akciju... ja sam htjela ovo i imala u planu da pokrenem samo dok malo stanem na noge jer tek je dvadesetak dana kako sam se porodila, ali kad ste vec pokrenule ideju prihvatam... sve cemo se dogovoriti.. ja cu saznati sve o bebici, pa vam dam informacije... onda cemo se dogovoriti za stvarcice kako prebaciti, cak mislim da vec imam ideju ali da ne letim pred rudu... novce mozemo realizovati na isti nacin kao sto smo slali Visnji... uhhhh evo me sva se tresem od radosti sto ste ovo pokrenule... hvala vam i dajte da ovo realizujemo kako treba...
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 12.1.2010 16:33:53
teta berta
Imam i ja dosta odjece sto od Nike, sto od rodicinog djecaka... Mislim da s sve boje neutralne... Jedino da to posaljem busom do sarajeva(preko prijateljice) pa da neka od vas forumasica preuzme u Sa.... Javite ako ima netko...
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 12.1.2010 16:46:48
teta berta
Jedna moja prijateljica ide svaki mjesec u SA, ja mislim da ce ici tek krajem mjeseca.... Ona studira u Mostaru... Mogu je pitati koliko toga moze ponjeti(koliko ima svojih stvari) pa cu ti javiti.... Ali mislim da bi jedna torbica mogla proci...
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 12.1.2010 16:49:51
putnica
Mogli bi i pojedinacno slati,a nazvati tetu da dodje pred autobus,ali ja mislim da bus za Gorazde ide samo iz Sarajeva i evtl Zenice,(treba pitat na autobuskoj u Zenici)..Bio je neki bus Zenica-Sarajevo-Gorazde..
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 12.1.2010 17:14:55
Anoniman
eh sad jos vise sam se zagrijala... ovako, malo sam kontala i razmisljala, da li bi ovako bilo najbolje, da skupite do kraja sedmice u Sarajevu sve sto se tice garderobe, igracki i sta vec ko daje, a ja bih se potrudila angazovati prevoz da dodje ciko i da pokupi sve i odveze direktno teti da se ne petljate po busovima?