|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu
14.1.2010 14:27:30   
putnica
Izvini user posted image ,i ja sam se pocela gubiti u ovome ko kad gdje moze,a ovo udruzenjeDJECIJE CARSTVO na Dobrinji, je ponudilo prostorije da se to drzi do transporta,a ima fino radno vrijeme da svi mogu stici dostaviti svoj paketic ovim malim bebicama..

(odgovor članu tea lana)
Neposredna veza do poruke: 226
14.1.2010 14:49:19   
Lejla Ka
Ja sam padobranac iz DjeCe. Imam malu bebu, pa me interesuje da li znate šta će sve biti donirano bebama da se ne ponavljam. Predpostavljam da koje pakovanje Hummane ili pelena neće sigurno biti viška.  Znate li tačno koju hranu beba konkretno koristi da mogu kupiti? I ja ću onda ostaviti paket u igraoni na Dobrinji. Još jedno pojašnjenje: pomoć se skuplja do kojeg datuma?

(odgovor članu putnica)
Neposredna veza do poruke: 227
14.1.2010 15:11:38   
putnica
Beba koristi Humanu do 6 mjeseci,pelene dvojku,a starija beba pelene od 9 do 20 kg.Krevetic nemaju,moze i odjeca pogotovo za stariju bebu ali i manju..
Neposredna veza do poruke: 228
14.1.2010 15:14:27   
putnica
Pomoc se skuplja do sledeceg petka-22og  januara

(odgovor članu putnica)
Neposredna veza do poruke: 229
14.1.2010 15:19:20   
Dida79
Joj ni meni vise nista nije jasnouser posted image user posted image user posted image
Kad? Sta? Gdje? Nemam pojmauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna veza do poruke: 230
14.1.2010 15:23:14   
scarlett
Možel' jedan prijedlog?! Ustvari 2. Nisam sve čitala, pa ako već neko nije predložio:

Mislim da ne bi sve trebale uzimati ovu veličinu 2, dovoljno je 10 ovakvih paketa( a možda i manje) i beba će to već prerasti user posted image

Osim toga mislim da ne bi bilo loše da na svojim statusima na FB napišemo da se prikuplja pomoć da i naši prijatelji koji nisu na RR mogu učestvovati i u tom slučaju sami odnijeti u Dječije Carstvo.user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 231
14.1.2010 15:26:51   
putnica
DEFINITIVNI DOGOVOR

Kako sam vec rekla,veliki broj nas se javio,i hvala vam zato.Primjetno je da sam pokrenula ovu akciju cisto iz srca,kao sto bi svaka od vas,a da o organizaciji nemam pojma.:)

Svakom od nas odgovara drugaciji termin,i ne mozemo svima izaci u susret!

Zato sam kontaktirala udruzenje DJECIJE CARSTVO na Dobrinji,u blizini Merkatora,ima adresa na njihovoj web stranici,Ul Luja Pastera 2 A,broj telefona 033 465683 i 062013058.Svi koji mogu neka donesu stvari tamo do petka 22 januara,u vremenu od 10 ujutro do 8 navece.Tu je ujedno i igraona,i tu stvari mogu stajati u jednoj prostoriji do transporta,pa nema potrebe da zamaramo tea lanu.

Znaci nista Suzanina ili neka druga igraona,(mozete se vi naci ali prebacite do ove na Dobrinji),do sledeceg petka.Forumasice van Sarajeva nek me kontaktiraju kako da prebacimo stvari do Dobrinje.

Vazno je da naznacite da stvari idu za Gorazde jer istovremeno preko njih ide jos jedna akcija za Maglaj
..

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 232
14.1.2010 15:45:14   
Visnja RR
i jel ima sad neki konacni dogovor da ga mogu postaviti na PR i proslijediti Udruzenju Djeca tj Djacijem carstvu jar nam oni ustupaju prostor?
od sinoc pisem razlicite tekstove i brisem..
Hvala :)

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08
Neposredna veza do poruke: 233
14.1.2010 15:50:16   
putnica
Udruzenje DJECIJE CARSTVO na Dobrinji,u blizini Merkatora,ima adresa na njihovoj web stranici,Ul Luja Pastera 2 A,broj telefona 033 465683 i 062013058.Svi koji mogu neka donesu stvari tamo do petka 22 januara,u vremenu od 10 ujutro do 8 navece.Tu je ujedno i igraona,i tu stvari mogu stajati u jednoj prostoriji do transporta,Vazno je da naznacite da stvari idu za Gorazde jer istovremeno preko njih ide jos jedna akcija za Maglaj.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 234
14.1.2010 15:59:54   
juni
Primila na znanje user posted image
Bambi, javi se molim te i reci mi da li imamo kombi kako bih ja sutra donijela i dusek?

EMIL,7.9.2008.

(odgovor članu putnica)
Neposredna veza do poruke: 235
14.1.2010 16:00:46   
Suzana
IZVORNA PORUKA: tea lana

pa ne mogu da vjerujem.Mi se ni oko cega ne mozemo dogovoriti.Ne znam ni ko je Suzaninu igraonicu predlozio,Suzana se danas tek javila da kaze da ne moze mada je tema juce bila cijeli dan aktivna.

tea lana, nemoj tako, ova rečenica ti apsolutno nije na mjestu. Jesam li ja dužna visiti na RR da se ne bi desila situacija "tek danas javila..."???

Iz tog razloga Suzana ponovo ponavlja svoj post, da ne bude zabune (hvala curama koje su jasno pročitale šta sam napisala...)

"Drage moje cure!

Ja u posljednje vrijeme imam jako malo slobodnog vremena, rijetko ili vrlo kratko sam na RR, pa mi je tako ova tema promakla.
Šta reći ovoj tužnoj temi, ali se nadam da će ovoj dječici neko moći makar malo nadomjestiti majčinsku ljubav koja je nezamjenjiva.
Želim im svako dobro, da ih izvedu na pravi put i da ih sreća u životu prati.
Obzirom da ja imam dečke, stvarčica hB imamo, a kupićemo i osnovne potrepštine.

Eh sada, ja jutros uhvatim info na FB da ste planirale skupljati donaciju u Čarobnom svijetu.
Molim vas da me uvijek prije neko kontaktira putem PP, da ne bi dolazilo do nesporazuma, jer evo, u petak kada ste planirale doći, mi imamo organizaciju rođendana, tako da je igraonica rezervisana. Subota takodjer.

Predlažem termin za nedelju, od 11 h. Nadam se da će vam odgovarati. Od Čarobnog svijeta mame imaju kafu.

Hvala vam na razumijevanju.
"

Ako još uvijek nekome odgovara nedelja, dobrodošao je.

Lijepi pozdrav.

Edi i Mak - DOUBLE BLESSING
27.05.2008.

Moji životi, ljubavi, sreće najveće...

(odgovor članu tea lana)
Neposredna veza do poruke: 236
14.1.2010 16:08:22   
mamine oci
djecije carstvo je stavilo i reklamu na fb tako da je izaslo u susret da dok traje akcija mozemo odnositi stvari,ja posto sutra nemogu danas sam odnijela paketic rekla za teu,teta je bila u toku i bez problema prihvatila moj paketic.sve se moze kad se hoce i kako stara poslovica kaze "dogovor kucu gradi"ili "lijepa rijec i gvozdena vrata otvara"...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

Neposredna veza do poruke: 237
14.1.2010 16:24:09   
Visnja RR
drage moje ja zahvaljujem nasoj putnica u ime svih RR clanica sto je utrosila svoje vrijeme za ovu akciju
a za sve druge clanice evo konacna informacija:

Tekst sam dobila od Lane iz Udruzenja dijeca:

Članice foruma Ringeraja.ba su organizirale akciju prikupljanja pomoći za dvoje djece iz Goražda koja su ostala bez mame.
Dječaci, novorođenče i beba od 17 mjeseci su smješteni kod tetke koja ima također dvoje djece i ni ona ni njen suprug nisu zaposleni.
Potrebno im je sve: od hrane, garderobe, higijenskih potrebština (pelene), a ko je u mogućnosti i novca.
Bebu hrane nadomjestkom za majčino mlijeko-Humanom.
Svi koji zele i mogu da se ovoj akciji prikljuce, svoj doprinos mogu donijeti u prostorije udruženja DjeCa, na Dobrinji, u ulici Luja Pastera 2A, najkasnije do petka, 21.01.2010. godine.
Ukoliko zelite uplatiti novac, mozete to uciniti na ziro racun u Reiffeisen banci,i broj je:1610300000000093,partija 09300066774 Ime :Memsura Aganović,Goražde.
Nakon što sredstva budu prikupljena biće predata organizatorici akcije koja će stvari dostaviti.
Informacije o akciji možete pronaći na linku:http://www.ringeraja.ba/forum/uradimo-nesto-za-jednu-malu-bebu/m_493934/mpage_8/tm.htm#496131
Molimo Vas da nas prije dolaska kontaktirate na telefon 062 013 058 da bi neko od članova udruženja to prezeo.

zamolila bih da ovu obavjest proslijedite svim prijateljima putem FB i svojih pvt mailova

Hvala Udruzenju Djeca

< Poruku je uredio Visnja RR -- 14.1.2010 16:27:59 >

03.04.`08

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 238
14.1.2010 16:26:56   
scarlett
Hvala Višnjauser posted image , ja upravo radila na tekstu za FB, super!user posted image user posted image user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

Neposredna veza do poruke: 239
14.1.2010 16:27:25   
mamine oci
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

drage moje ja zahvaljujem nasoj putnica u ime svih RR clanica sto je utrosila svoje vrijeme za ovu akciju
a za sve druge clanice evo konacna informacija:

Tekst sam dobila od Lane iz Udruzenja dijeca:

Članice foruma Ringeraja.ba su organizirale akciju prikupljanja pomoći za dvoje djece iz Goražda koja su ostala bez mame.
Dječaci, novorođenče i beba od 17 mjeseci su smješteni kod tetke koja ima također dvoje djece i ni ona ni njen suprug nisu zaposleni.
Potrebno im je sve: od hrane, garderobe, higijenskih potrebština (pelene), a ko je u mogućnosti i novca.
Bebu hrane nadomjestkom za majčino mlijeko-Humanom.
Svi koji zele i mogu da se ovoj akciji prikljuce, svoj doprinos mogu donijeti u prostorije udruženja DjeCa, na Dobrinji, u ulici Luja Pastera 2A, najkasnije do petka, 21.01.2010. godine.
Ukoliko zelite uplatiti novac, mozete to uciniti na ziro racun u Reiffeisen banci,i broj je:1610300000000093,partija 09300066774 Ime :Memsura Aganović,Goražde.
Nakon što sredstva budu prikupljena biće predata organizatorici akcije koja će stvari dostaviti.
Informacije o akciji možete pronaći na linku:http://www.ringeraja.ba/forum/uradimo-nesto-za-jednu-malu-bebu/m_493934/mpage_8/tm.htm#496131
Molimo Vas da nas prije dolaska kontaktirate na telefon 062 013 058 da bi neko od članova udruženja to prezeo.

zamolila bih da ovu obavjest proslijedite svim prijateljima putem FB i svojih pvt mailova

Hvala Udruzenju Djeca

user posted image

< Poruku je uredio Visnja RR -- 14.1.2010 16:28:34 >

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

Neposredna veza do poruke: 240
14.1.2010 16:44:07   
scarlett
Nemojte se smijatiuser posted image , ali ja ne znam kako se sa FB šalje mail svim prijateljima odjednom. Probala sam staviti na status, ali je predugo.
Please help, pa makar mi se i smijale!user posted image

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 241
14.1.2010 16:48:25   
tekja
scarlet stavi status na FB, ali ga skrati, moze se najosnovnije i ukratko reci, treba pomoc, kome, kako i gdje i to je to....user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 242
14.1.2010 16:51:24   
scarlett
Vidim niko se ne javlja - ja kontam svi umiru od smijehauser posted image

Hvala tekja, ma znam ja da se može skratiti, probala sam, al mi opet 70% teksta izgleda bitno, a i to je skoro duplo slova u odnosu koliko se smije.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 243
14.1.2010 16:54:27   
Anoniman
scarlet, otvori poruke, idi na opciju sastavi, kad ti se otvori prozor u prvom redu gdje stoji ZA: ukucaj prvo slovo npr. A i izlistat će ti sve prijatelje kojima ime ili prezime počinje sa A i samo biraš kome ćeš, tako drugo slovo...... itd itd. Valjda sam ti dobro objasnila user posted image

(odgovor članu scarlett)
  Neposredna veza do poruke: 244
14.1.2010 16:54:36   
Aminad
Početak stavi na status a ostalo što ne može stati odmah ispod u komentar.

Merjema 02.08.2002.
Imran 11.11.2005.
Burhan 27.11.2007.

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 245
14.1.2010 16:55:25   
tekja
scarlet evo ovako sam ja stavila:
Pomozimo djecacima iz Goražda koji su ostali bez mame. Novorođenče i beba od 17 mjeseci trebaju sve, hranu (Humana 1), garderobu, pelene i novac. Svi koji zele pomoci, svoj poklon mogu donijeti u Udruženje DjeCa, na Dobrinji - Luja Pastera 2A, najkasnije do 21.01.2010. godine. Ukoliko zelite uplatiti novac, ziro racun u Reiffeisen banci je :1610300000000093, partija 09300066774 Ime: Memsura Aganović, Goražde.

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 246
14.1.2010 17:07:51   
scarlett
Drage moje, hvala vam.user posted image
Enisa, znam i to, al mi ide sporo, zasad sam uradila ovako kako mi je Aminad predložila, a večeras kad budem baš sjela za comp. onda ću slat pojedinačno, jer to je mislim ipak bolje - kada svako lično dobije molbu.
Hvala tekja user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 247
14.1.2010 18:06:15   
MinaMM
IZVORNA PORUKA: juni

Bambi, javi se molim te i reci mi da li imamo kombi kako bih ja sutra donijela i dusek?

bice manji kombi i iz sarajeva u koji to moze stati ako bambi ne bude sredila kombi iz gorazda. slobodno donesi. ja bih samo voljela da mi se javi bambi da se dogovorimo. cak i ako bude bambi sredila kombi, imamo jos jedan ako ne bude sve stalo u jedanuser posted image

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 248
14.1.2010 18:19:37   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: MinaMM

IZVORNA PORUKA: juni

bice manji kombi i iz sarajeva u koji to moze stati ako bambi ne bude sredila kombi iz gorazda. slobodno donesi. ja bih samo voljela da mi se javi bambi da se dogovorimo. cak i ako bude bambi sredila kombi, imamo jos jedan ako ne bude sve stalo u jedanuser posted image

odlicno user posted image

03.04.`08

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 249
14.1.2010 19:45:07   
Anoniman
konacno da se javim...
sto se tice kombija iz Gorazda sigurno ce biti pa sad da li sluzbeni ili cu nekoga angazovati nije bitno... uglavnom, vi se samo dogovorite gdje ce stvari biti da covjek ne luta po Sarajevu...

Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *