Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 13.1.2010 23:27:26
IvanaTz
IZVORNA PORUKA: MinaMM
Putnice svaka cast!
I ja se pridruzujem akciji!
A sad konkretno, razgovarala sam sa MM i on kaze da moze poslati jedan manji kombi u Gorazde u tu subotu kad se stvari budu slale. Znaci, uz Bambi imacemo dva prevozna sredstva. Bambi kad budes sta skontala za prevoz posalji mi pp da se organizujemo.
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 14.1.2010 9:54:07
putnica
Tea lana hvala super si! Ja sam vec mislila skupljati stvari kod sebe u hodniku! :) Ovako,ja cu doci isto u petak naveceu igraonicu,pa prebacimo te stvari koje se skupe ovaj petak iz Sarajeva,kod tebe u garazu. Ivana iz Tuzle ce onda do tebe donijeti stvari ovaj vikend. Ostavljam prostora do sledeceg petka 22 januara za djevojke koje ne mogu ovaj petak doci u igraonu da dostave stvari do mene,ja a cu ih sastaviti sa stvarima kod tea lane,i onda saljemo u subotu 23 januara za Gorazde(to je sledeca subota,ne ova).Znaci skupljanje je 10 dana.Nek se jave i djevojke iz Mostara ili Zenice.
To bi bio otprilike kraj akcije,a ko zeli nesto drugo nek uplati na racun i poslije.Mozda bi se mogla aktivirati forumasice u inozemstvu,pa nije valjda tamo veca recesija nego ovdje,pomozimo ovim bebicama..Razmisljam kako je cudna sudbina,mama umre od gripe a one prezive,nisu se cak ni razbolile..
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 14.1.2010 10:14:59
neki
Ja bih rado dosla i donijela stvarcica,ali nazalost radim drugu smjenu i ja i MM,ako bude neki drugi termin posle,molim vas javite I sta sve mozemo donijeti?
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 14.1.2010 10:15:37
putnica
I ja cu doci autom , mozda oko 18 sati,ne bi se zadrzavala-samo da se upoznam sa vama i pomognem prebaciti stvari do tebe autom..Bebac ce biti sa nama,a njemu s 5 mjeseci nije interesantna igraona..:) tea lana,hajde mi posalji please svoj broj tel na pp..
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 14.1.2010 10:18:07
mamina princeza
Zao mi je sto necu moci u petak doci u igraonicu al cu uplatiti koliko mogu na navedeni racun. Imam neke obaveze a ove sedmice smo bili dva puta u igraonici pa ni s finansijske strane ne bihmogli treci put a i previse bi nam bilo skakanja. doletila bih sama da dam neki paketic pelena ili slicno al imam neodlozivu obavezu.
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 14.1.2010 10:25:38
putnica
Neki donesi do mene ili tea lane do sledeceg petka 22 januara,prije nego stvari odu za Gorazde.Vidim da su kod tebe djecaci,i ovo su sve tri djecaka,stara 1 mjesec,17 mjeseci i 10 godina.Pogotovo za starije treba garderoba,trebaju pelene za manjeg i srednjeg,Humana mlijeko za bebu od mjesec je mu je mama umrla na porodu.. Ako neka ima neki stari mobitel da joj ne treba nek ponese,zamolila je teta.. Djevojke koje su u mogucnosti,ziro racun je,opet ponavljam, zamislite koliko rezija treba da se ugrije stan za male bebe,opere ves.. na Reiffeisen banci,i broj je:1610300000000093,partija 09300066774 Ime :Memsura Aganović,Goražde.
Sve koje ne stignu ovaj petak imaju vremena do sledeceg dostaviti stvari meni ili tea lani!
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 14.1.2010 10:39:54
Suzana
Drage moje cure!
Ja u posljednje vrijeme imam jako malo slobodnog vremena, rijetko ili vrlo kratko sam na RR, pa mi je tako ova tema promakla. Šta reći ovoj tužnoj temi, ali se nadam da će ovoj dječici neko moći makar malo nadomjestiti majčinsku ljubav koja je nezamjenjiva. Želim im svako dobro, da ih izvedu na pravi put i da ih sreća u životu prati. Obzirom da ja imam dečke, stvarčica hB imamo, a kupićemo i osnovne potrepštine.
Eh sada, ja jutros uhvatim info na FB da ste planirale skupljati donaciju u Čarobnom svijetu. Molim vas da me uvijek prije neko kontaktira putem PP, da ne bi dolazilo do nesporazuma, jer evo, u petak kada ste planirale doći, mi imamo organizaciju rođendana, tako da je igraonica rezervisana. Subota takodjer. Predlažem termin za nedelju, od 11 h. Nadam se da će vam odgovarati. Od Čarobnog svijeta mame imaju kafu.
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 14.1.2010 11:12:25
tea lana
evo ja vec dogovaram za petak u Djecijem carstvu znaci isti bi termin ostao samo igraonica druga,
Evo Lana kaze nemaju nista zakazano u petak od 17 sati znaci da li ste za isti termin samo druga igraonica DJECIJE CARSTVO ako ko ne zna lokaciju nek mi posalje pp da ga uputim ili da mu dam svoj br tel
< Poruku je uredio tea lana -- 14.1.2010 11:14:55 >
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 14.1.2010 11:25:00
Anoniman
IZVORNA PORUKA: IvanaTz
Ja imam prijedlog za forumashice iz Tuzle, Nunichi je vec spomenula, mi se mozemo organizovati u Tz i sakupiti stvari pa da mm ponese naredne sedmice u SA, evo Nunichi i ja ucestvujemo, ako ima jos neko iz Tz neka se javi!
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 14.1.2010 13:07:04
Hanady RR
meni bi nedelja bila bolja, ja u petak na Dorbinju nema šanse sa sedrenika da idem. :(
Al kako većina odluči tako će biti. I baš mi koma da sa Suzi niko nije kontaktirao za ovaj termin. Mislim da je to propust a vidjeh i na FB obavještenje o događaju pa kontala sam da je sa Suzi kontaktirano.
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 14.1.2010 13:12:31
škorpija
i meni nedjelja super odgovara, i fakat ne mogu vjerovati da se dogovara u suzaninoj igraonici a žena ništa ne zna, isto kao kod mene kući da se dogovarate, a ja ne znam . doduše, koliko se sjećam suzana je rekla da će ona redovno stavljati na FB obavijest kad ima koji rođendan da ne klapnemo džaba do igraonice, ali opet
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 14.1.2010 13:14:18
putnica
Tesko da cemo se uspjeti svi uskladiti u isto vrijeme..Nekome odgovara petak,nekome nedelja..Amrino je li ova prostorija udruženja DjeCa, na Dobrinji, u ulici Luja Pastera 2A, igraona ili se moze u nju donositi kako god kome odgovara do sledeceg petka ?