|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu
14.1.2010 13:32:39   
jasmina_mm
Upravo sam zvala igraonu Djecije carstvo i oni su mi rekli da mozemo dostaviti pakete kada zelimo ali da naznacimo za koga su jer imaju jos jednu akciju prikupljanja za porodicu iz Maglaja pa da ne bi otislo na drugu stranu. Takodje treba prethodno nazvati i najaviti se da dolazimo.

Ipak ja bih voljela i da padne jedna kafica da se vidimo i da se djeca izigraju user posted image

dusha mamina 11.10.2007.

upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....

(odgovor članu jasmina_mm)
Neposredna veza do poruke: 201
14.1.2010 13:33:40   
putnica
Hajmo onda ovako da se vise ne razvlaci,jer ce nas deset imati razlicite termine koji nam odgovaraju.:)

Kome odgovara  petak 15 januar (sutra),neka donese stvari u igraonu DJECIJE CARSTVO na Dobrinji,do 18:30.Tea Lana zna lokaciju pa je molim da nam napise gdje se ta igraona nalazi i da nam stavi borj telefona igraone.

Kome odgovara nedelja 17 januar,neka donese stvari u Suzaninu igraonu,Čarobni svijet,recimo do 12 sati.Koliko sam skontala ona je na Grbavici?

Te stvari ce biti prebacne u garazu tea lane,do sledece subote kad se transportuju.Ko ne uspije ova dva dana,nek me kontaktira i direktno donese do mene. 

Neposredna veza do poruke: 202
14.1.2010 13:40:48   
jasmina_mm
putnice da li je potrebno ostaviti neki kontakt telefon u igraonu jer vjerujem da ce stvari stizati i tokom naredne sedmice (tako pise na njihovoj stranici) pa da tebe ili nekog mogu kontaktirati u slucaju da dodje jos stavri za bebe

dusha mamina 11.10.2007.

upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....

(odgovor članu putnica)
Neposredna veza do poruke: 203
14.1.2010 13:54:52   
putnica
Ne mogu dobiti broj te igraonice preko informacija,hajd eme please posalji?

Neposredna veza do poruke: 204
14.1.2010 13:57:49   
Anoniman
suzani u nedjelju znači? Molim vas može li mi neko napisati dob i spol bebe da se ne vraćam na početak?

(odgovor članu putnica)
  Neposredna veza do poruke: 205
14.1.2010 14:05:02   
tea lana
pa ne mogu da vjerujem.Mi se ni oko cega ne mozemo dogovoriti.Ne znam ni ko je Suzaninu igraonicu predlozio,Suzana se danas tek javila da kaze da ne moze mada je tema juce bila cijeli dan aktivna.Ja sam danas predlozila djecije carstvo.Jer mi nedelja ne odgovara.Moj je savjet ako ne mozete doci u igraonicu sutra da donesete paket onda ili predajte ga nekoj forumasici koja bi isla a koja je blizu vas ili opet nekad sredinom sedmice da organizujemo kafu.Jer bezveze mi stalno ici u Djecije carstvo i prebacivati stvari

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 206
14.1.2010 14:05:18   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Shee

suzani u nedjelju znači? Molim vas može li mi neko napisati dob i spol bebe da se ne vraćam na početak?

jedan dječak je 17 mjeseci, drugi će imati mjesec dana za koji dan. pelene za većeg i manjeg su bitne, hrana je AD Bebimil 1, gardarobica i za jednog i drugog eto ukratko.
Ove pelene za većeg od 9-20kg.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 207
14.1.2010 14:08:39   
Hanady RR
joj majekmi ja ću odustat ko i od novogodišnje zabave sa vama....vazda komlikacije...remzi se živi izvinuše za nejavljanje za interex mene niko ni neupita kako sam....i ja opet ljubazna.

ja ću u nedelju prvo do dežurne pošte da paket predam nek putuje brate poštom to je najbolje, a onda odo na kafu kod suzane da mozak odmorim. Potvrdu o predatom paketu ovdje skeniram i završila. Neću vazdan iščitavat gdje, ko, šta

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 208
14.1.2010 14:08:42   
jasmina_mm
tea lana ne moras stalno ici u igraonu nego nek se npr sutra stvari skupeja konkretno mogu sutrapopijemo kafu pokupis stvari i onda krajem naredne sedmice neko da ode opet u igraonu u slucaju da stigne jos stvari. Ja bih otisla ali nemam automobil user posted image

dusha mamina 11.10.2007.

(odgovor članu tea lana)
Neposredna veza do poruke: 209
14.1.2010 14:11:46   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Hanady

jedan dječak je 17 mjeseci, drugi će imati mjesec dana za koji dan. pelene za većeg i manjeg su bitne, hrana je AD Humana 1, gardarobica i za jednog i drugog eto ukratko.
Ove pelene za većeg od 9-20kg.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 210
14.1.2010 14:12:23   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: putnica

Hajmo onda ovako da se vise ne razvlaci,jer ce nas deset imati razlicite termine koji nam odgovaraju.:)

Kome odgovara  petak 15 januar (sutra),neka donese stvari u igraonu DJECIJE CARSTVO na Dobrinji,do 18:30.Tea Lana zna lokaciju pa je molim da nam napise gdje se ta igraona nalazi i da nam stavi borj telefona igraone.

Kome odgovara nedelja 17 januar,neka donese stvari u Suzaninu igraonu,Čarobni svijet,recimo do 12 sati.Koliko sam skontala ona je na Grbavici?

Te stvari ce biti prebacne u garazu tea lane,do sledece subote kad se transportuju.Ko ne uspije ova dva dana,nek me kontaktira i direktno donese do mene. 

Ovo je odlican predlog jer mnogo nas zeli ucestvovati u akciji a jedna igraonica ne moze primiti vise od 15 mama i djece... kome koji termin odgovara nek izabere

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu putnica)
Neposredna veza do poruke: 211
14.1.2010 14:13:43   
Anoniman
hvala ti hanady! ljubim te

Neposredna veza do poruke: 212
14.1.2010 14:14:22   
Hanady RR

hvala ti hanady! ljubim te

Uglavnom vidimo se u nedelju user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 213
14.1.2010 14:16:13   
Skvo RR
Ovde sve sami advokatiuser posted image ...

Meni nije jasno, zasto je potrebno komplikovati, skupljanje stvari. Da mi se ne uvrijede predstavnice igraona, mislim da je najbolje da Tea Lana da adresu garaze, nadjemo se pred garazom, zavrsimo posao i onda ko, gdje, sa kim, hoce neka ide. Slazem se sa Hanady, da je ovo sada postalo komplikovano do bola. Osjecam se kao da od juce pratim utakmicu, non stop nove informacije.

Ovo je OT, ali mislim da je vrijeme da imamo i neke prostorijice RR-a!user posted image

< Poruku je uredio skvo -- 14.1.2010 14:20:37 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 214
14.1.2010 14:16:13   
putnica
DEFINITIVNI DOGOVOR

Kako sam vec rekla,veliki broj nas se javio,i hvala vam zato.Primjetno je da sam pokrenula ovu akciju cisto iz srca,kao sto bi svaka od vas,a da o organizaciji nemam pojma.:)

Svakom od nas odgovara drugaciji termin,i ne mozemo svima izaci u susret!

Zato sam kontaktirala udruzenje DJECIJE CARSTVO na Dobrinji,u blizini Merkatora,ima adresa na njihovoj web stranici,Ul Luja Pastera 2 A,broj telefona 033 465683 i 062013058.Svi koji mogu neka donesu stvari tamo do petka 22 januara,u vremenu od 10 ujutro do 8 navece.Tu je ujedno i igraona,i tu stvari mogu stajati u jednoj prostoriji do transporta,pa nema potrebe da zamaramo tea lanu.

Znaci nista Suzanina ili neka druga igraona,sve ide preko ove na Dobrinji,do sledeceg petka.Forumasice van Sarajeva nek me kontaktiraju kako da prebacimo stvari do Dobrinje.

Vazno je da naznacite da stvari idu za Gorazde jer istovremeno preko njih ide jos jedna akcija za Maglaj..

Neposredna veza do poruke: 215
14.1.2010 14:17:19   
w.pooh
Pošto sam ja u pripremama oko spremanja stvari i pakovanja jer u subotu putujem a sutra imam jednu svadbu ja ću uplatiti na žiro račun jer vjerujem da su im novci više nego potrebni..I velika pusa za moje Tuzlanke što su se i one organizovale user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 216
14.1.2010 14:17:56   
tea lana
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu putnica)
Neposredna veza do poruke: 217
14.1.2010 14:18:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: skvo

Ovde sve sami advokatiuser posted image ...

Meni nije jasno, zasto je potrebno komplikovati, skupljanje stvari. Da mi se ne uvrijede predstavnice igraona, mislim da je najbolje da Tea Lana da adresu garaze, nadjemo se pred garazom, zavrsimo posao i onda ko, gdje, sa kim, hoce neka ide. Slazem se sa Hanady, da je ovo sada postalo komplikovano do bola. Osjecam se kao da od juce pratim utakmicu, non stop nove informacije.

Ovo je OT, ali mislim da je vrijeme da imamo i neke prostorijice RR-a!user posted image

ti ko neki dileruser posted image ...nađemo se pred garažom...user posted image A super ti je ideja za prostorije!:)
Hanady see u, abd.:)

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 218
14.1.2010 14:18:36   
putnica
Ps mozete se nalaziti i u drugim igraonama da pijete kafu,samo kasnije dobacite stvari do djecijeg carstva na Dobrinji jer oni to tamo mogu drzati do transporta u posebnoj prostoriji.

(odgovor članu putnica)
Neposredna veza do poruke: 219
14.1.2010 14:18:56   
Skvo RR
Hahaha, shee dobro si.user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 220
14.1.2010 14:19:05   
Anoniman
Hajde kad odredite definitivne termine i lokacije javite. Pa sto se promijenilo sve? Ja sve pripremila za sutra i sad vidim nedjelja, pa stvarno.... Ja ne mogu u nedjelju u to vrijeme, nema sanse.

Neposredna veza do poruke: 221
14.1.2010 14:21:00   
Anoniman
Eto, dok sam napisala post i nedjelja vise nije u igri

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 222
14.1.2010 14:22:37   
putnica
DEFINITIVNI DOGOVOR

Kako sam vec rekla,veliki broj nas se javio,i hvala vam zato.Primjetno je da sam pokrenula ovu akciju cisto iz srca,kao sto bi svaka od vas,a da o organizaciji nemam pojma.:)

Svakom od nas odgovara drugaciji termin,i ne mozemo svima izaci u susret!

Zato sam kontaktirala udruzenje DJECIJE CARSTVO na Dobrinji,u blizini Merkatora,ima adresa na njihovoj web stranici,Ul Luja Pastera 2 A,broj telefona 033 465683 i 062013058.Svi koji mogu neka donesu stvari tamo do petka 22 januara,u vremenu od 10 ujutro do 8 navece.Tu je ujedno i igraona,i tu stvari mogu stajati u jednoj prostoriji do transporta,pa nema potrebe da zamaramo tea lanu.

Znaci nista Suzanina ili neka druga igraona,sve ide preko ove na Dobrinji,do sledeceg petka.Forumasice van Sarajeva nek me kontaktiraju kako da prebacimo stvari do Dobrinje.

Vazno je da naznacite da stvari idu za Gorazde jer istovremeno preko njih ide jos jedna akcija za Maglaj..

Ps mozete se nalaziti i u drugim igraonama da pijete kafu,samo kasnije dobacite stvari do djecijeg carstva na Dobrinji jer oni to tamo mogu drzati do transporta u posebnoj prostoriji.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 223
14.1.2010 14:23:29   
tea lana
Djaba ti sve ja naredila tati da popodne sredi garazu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 224
14.1.2010 14:23:56   
Romali
Ah ženaaaaaaaaaaaaaaa, garaža je super prijedlog. Zašto komplikovati?

E sad, ne znam kako da izvedem slanje paketa iz Mo. , osim poštom, pa ću to vjerovatno tako i učiniti.
Što se tiče novca, ŽR je poznat, pa svi mi kojima je teže poslati paket, skoncentrišimo se na slanje nešto novca( jer ipak samo hrana i pelene za 2 bebe je užasno skupa ). Koliko god, super će im doći.

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu putnica)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *