Selminja -> RE: Pretis (expres) lonac (2.11.2013 23:46:39)
|
IZVORNA PORUKA: mama_mo IZVORNA PORUKA: Selminja Meni je ogromna prednost jer dobijem onaj manji pretis lonac od 2,5 l, jer ja rijetko kuham ogromne kolicine hrane. Najvise kuham u ovom manjem, ako je gulaš, čorba ili sl, količine taman za dva dana, za 3-4 člana. Mene upravo veličina lonaca i odbija, kontam i onaj od 5,5l mi mal, meni je neka donja granica 6l za ekspres, pa tko ti brani manje nasuti, al' šta ćeš s 2,5l, a koliko znam uvijek se sipa do 2/3 kapaciteta... Sad si me ostavila u čudu, jer po tvome to je ipak 6-8 obroka [sm=zmeden2.gif] Ali bravo za tebe [sm=bravo.gif], nadam se da ih je još netko s foruma kupio, da čujemo mišljenje, jer i ja o njima razmišljam, a u opciji mi je i onaj tefalov od 6l, ali me delimano više privlači Pa nije to 6-8 obroka [sm=smiley36.gif] Mi jedemo samo jednom kuci, tj za rucak, to su nam ustvari 4 obroka (za dva dana) plus dijete od 2 godine se ušlepa. Meni je ovaj manji bas potaman, ionako mm nece jesti istu hranu treci dan. Zahmet mi praviti manje kolicine u ogromnom loncu, ko ce to prati [sm=jezicek.gif] i ne mogu ga ni smjstiti u friz. Dok sam trazila i gledala, cijene malog pretisa su bijedno manje od npr 2l veceg, pa se i ne isplati kupovati manji. No ova kombinacija je super. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|