|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Knjiga za čitati-preporučite
9.3.2010 23:05:56   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: IvanaTz

Ja se tog medaljona ne sjecam user posted image ... Hajte zene, sjetite se, ima li iko te knjige? Znaci, komplet od tri velike knjige, crvena, plava i zelena!

nisu tri nego 4 knjige i upravo je to edicija knjiga koju si gore uslikala.
Beogradska izdavačka kuća "Vuk Karadžić" objavila je ediciju Čudesni svetovi Volta Diznija, a te četiri knjige bile su najbolja moguća dječija literatura: plava (Svet mašte) donosila je najbolje svjetske bajke, narančasta (Priče iz raznih zemalja) bila je ponešto putopisna kao što je crvena (Svet novih granica) bila povijesna, dok je zelena (Tajni život životinja) bila neka vrsta uknjiženog Opstanka.

Elem ja ih imam kod mame kući, moja curica ih još nije dotakla...nek gužva, dere i čita ove modernije kupila sam joj najdraže bajke svijeta, ezepove baske i najljepše bajke svijeta al ove moje stare tek kad bude 2-3 razred škole može da dobije.user posted image

evo probaj na ovu stranicu da se uloguješ pa pošalji ovom čiki što prodaje upit jel prodao
http://www.limundo.com/kupovina/Knjige-i-Casopisi/Knjige-za-decu/Cudesni-svetovi-Volta-Diznija-TOM-4-knjige-/164582/Posmatraj

< Poruku je uredio Hanady -- 9.3.2010 23:08:09 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 201
9.3.2010 23:08:32   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Hanady

Ja se tog medaljona ne sjecam user posted image ... Hajte zene, sjetite se, ima li iko te knjige? Znaci, komplet od tri velike knjige, crvena, plava i zelena!

nisu tri nego 4 knjige i upravo je to edicija knjiga koju si gore uslikala.
Beogradska izdavačka kuća "Vuk Karadžić" objavila je ediciju Čudesni svetovi Volta Diznija, a te četiri knjige bile su najbolja moguća dječija literatura: plava (Svet mašte) donosila je najbolje svjetske bajke, narančasta (Priče iz raznih zemalja) bila je ponešto putopisna kao što je crvena (Svet novih granica) bila povijesna, dok je zelena (Tajni život životinja) bila neka vrsta uknjiženog Opstanka.

Elem ja ih imam kod mame kući, moja curica ih još nije dotakla...nek gužva, dere i čita ove modernije kupila sam joj najdraže bajke svijeta, ezepove baske i najljepše bajke svijeta al ove moje stare tek kad bude 2-3 razred škole može da dobije.user posted image

imam i ja citav komplet, ostao kod mame u kuci, pa kad naraste lana, akobogda, ima da sve dovucem ovamo user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 202
9.3.2010 23:10:42   
Anoniman
onda meni fali plavauser posted image ja imam zutu, crvenu i zelenu

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 203
9.3.2010 23:11:19   
IvanaTz
Neeee, nisu te, nasla sam ovu sliku na netu pa skontala da to nisu te na koje ja mislim, ovo je bio komplet od 3 knjige, plava, crvena i zelena, velike, debele knjige, i crvena je bila knjiga bajki, plava ili zelena knjiga basni i jos nesto trece... Zlatna slova na koricama, toga se sjecam, jooooj ne mogu da nadjem sliku nigdje na netu, uuuhhh...

9.9.2009. :-)))

Neposredna veza do poruke: 204
9.3.2010 23:12:30   
IvanaTz
IZVORNA PORUKA: dadada

onda meni fali plavauser posted image ja imam zutu, crvenu i zelenu

user posted image user posted image user posted image koja zbrka...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 205
9.3.2010 23:13:03   
teacher75

Neeee, nisu te, nasla sam ovu sliku na netu pa skontala da to nisu te na koje ja mislim, ovo je bio komplet od 3 knjige, plava, crvena i zelena, velike, debele knjige, i crvena je bila knjiga bajki, plava ili zelena knjiga basni i jos nesto trece... Zlatna slova na koricama, toga se sjecam, jooooj ne mogu da nadjem sliku nigdje na netu, uuuhhh...

e to ne bih rekla da sam imala, al se sjecam isto neke debele i velike knjige bajki iz citavog svijeta, cini mi se da je bila tamne boje, mozda plava, neka slika

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 206
9.3.2010 23:15:09   
Hanady RR
user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 207
9.3.2010 23:17:21   
IvanaTz

user posted image

Tnx na linku, sad sam gledala, to su kao i sa one moje slike, al' ne mislim ja na te...
Pih, pa bas se niko mojih ne sjecauser posted image ?

Neposredna veza do poruke: 208
9.3.2010 23:18:37   
Hanady RR
e evo gore slika, ja sma ove sa druge slike imala a ovo na prvoj slici sam kupila prošle godine svaki mjesec po jedna i napravila komplet djevojčici svojoj. elem ja se tih ivana draga ne sjećam, ja sam imala tamno plavu najlješe bajke svijeta Braće GRIM KOJU MI JE MAMA KUPILA NA ĆIRILICI DA VJEŽBAM JER SAM ĆIRILICU DOBILA U 1. OSNOVNE A JA ZNALA ČITAT LATINICU PRIJE polaska u školu.

sory za velika slova mrsko mi prekucavat sad.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 209
9.3.2010 23:21:20   
teacher75

e evo gore slika, ja sma ove sa druge slike imala a ovo na prvoj slici sam kupila prošle godine svaki mjesec po jedna i napravila komplet djevojčici svojoj. elem ja se tih ivana draga ne sjećam, ja sam imala tamno plavu najlješe bajke svijeta Braće GRIM KOJU MI JE MAMA KUPILA NA ĆIRILICI DA VJEŽBAM JER SAM ĆIRILICU DOBILA U 1. OSNOVNE A JA ZNALA ČITAT LATINICU PRIJE polaska u školu.

mislim da sam i ja tu imala, da je to ta na koju mislim. na naslovnoj je neka slika- neko se bori sa azdajom ili tako nesto?

Neposredna veza do poruke: 210
9.3.2010 23:23:37   
Schecherlemica
  user posted image

Joj ove su super...
Je li neko zna gdje se mogu kupiti,ja ih nisam nigdje vidjela...
A bas bih voljela uzeti ih i ostaviti za mog djecaka...
[/quote]

Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.

Neposredna veza do poruke: 211
9.3.2010 23:25:58   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: teacher75

mislim da sam i ja tu imala, da je to ta na koju mislim. na naslovnoj je neka slika- neko se bori sa azdajom ili tako nesto?

garant pa i nije bilo drugih tada za kupit...definitvno sad je veći izbor al nisu vala ni bajke kao prije.
Evo ja imam malenoj ove najdraže bajke što su štampali Naša Djeca zagreb, ma bezveze...ilustracije nisu ni bliske onima od prije a o načinu govora i pisanja da ne govorim...baš su prije bile bolje.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 212
9.3.2010 23:28:25   
IvanaTz
Ma zato sam i zapela, da mi je naci te stare, ja sam ih "gutala"...

Neposredna veza do poruke: 213
9.3.2010 23:31:53   
Hanady RR

hajd što si ti zapela nego sam se ja sad toliko nanervirala što ja za te neznam i nemogu da se sjetim koje su sa zlatnim slovima bajke bile od diznija.user posted image evo po netu hodam da sretnem šta al nema...ne moguće user posted image user posted image moram ih vidjeti sad pa makar zoru dočekala.user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 214
9.3.2010 23:33:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Schecherlemica

user posted image

Joj ove su super...
Je li neko zna gdje se mogu kupiti,ja ih nisam nigdje vidjela...
A bas bih voljela uzeti ih i ostaviti za mog djecaka...

obidji antikvarnice...sigurno ces naci

(odgovor članu Schecherlemica)
  Neposredna veza do poruke: 215
9.3.2010 23:34:48   
IvanaTz

hajd što si ti zapela nego sam se ja sad toliko nanervirala što ja za te neznam i nemogu da se sjetim koje su sa zlatnim slovima bajke bile od diznija.user posted image evo po netu hodam da sretnem šta al nema...ne moguće user posted image user posted image moram ih vidjeti sad pa makar zoru dočekala.user posted image

user posted image user posted image user posted image car si... Al' nisu zeno od diznija user posted image , nego je dadada na pocetku pomislila da su to te i eto, sad svi o ovim diznijevim, a mojih nigdje user posted image , hej al' fakat su ih svi imali prije covjece, sjeetiteee seee user posted image user posted image user posted image ...

Neposredna veza do poruke: 216
9.3.2010 23:35:22   
Schecherlemica
Hvala dadada user posted image

Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 217
9.3.2010 23:35:23   
Anoniman
ova bi po opisu odgovaralauser posted image
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 218
9.3.2010 23:36:35   
teacher75

user posted image

moja nije ovakva bila, vec tamne boje i nisu bili disney likovi

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 219
9.3.2010 23:37:40   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image car si... Al' nisu zeno od diznija user posted image , nego je dadada na pocetku pomislila da su to te i eto, sad svi o ovim diznijevim, a mojih nigdje user posted image , hej al' fakat su ih svi imali prije covjece, sjeetiteee seee user posted image user posted image user posted image ...

ma ja, ko kriv...dadada...vazda dadadauser posted image ..ma kako si ih opisala odmah su mi se ove UKAZALEuser posted image

(odgovor članu IvanaTz)
  Neposredna veza do poruke: 220
9.3.2010 23:42:38   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Schecherlemica

Hvala dadada user posted image

proguglaj ima online pravo puno ponuda aukcija da se kupi od raje iz srbije i hrvatske...evo ja sam gore visočije ivani jedan link dala sa poštarinom izađu oko 100KM sve 4 knjige...al garnt toliko i vrijede.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Schecherlemica)
Neposredna veza do poruke: 221
9.3.2010 23:43:12   
IvanaTz

user posted image

Jes, jes, sve si ovo ti zakuhala user posted image user posted image user posted image user posted image , i ne zakuhavaj vise sa ovim novim slikama, sad ce svi o ovoj crvenoj pricat, o ooopet to nije ta user posted image user posted image ...
Sad bez zeze, mislim cak da ove knjige nisu imale ilustracije na koricama, samo zlatna slova, heeelp...
Kakav "misteri" user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 222
9.3.2010 23:47:43   
Hanady RR
e nema šanse da se tih sjetim...čuj nisu imale ilustracije na koricama...user posted image moje su bile najljepše bajke svijeta tamno plava njhiga većeg formata i kao da je bio neki dvorac u pozadini a ispred njega neka borba što teacher reče aždaja ili neki prinčevi sa mačevima to bih morala pogledat kod mame tamo. Al ove tri sa zlatnim slovima bez ilistracija....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nema nigdje.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 223
9.3.2010 23:50:17   
IvanaTz
Ma i ja se sturi po ovom googlu i nista, al' naci cu ja njih, uuuh...

Neposredna veza do poruke: 224
9.3.2010 23:58:04   
acudesa
I, mene ste zadeverale user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *