RE: knjiga za citati-preporucite (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga, film i muzika

Poruka

Neca xxx -> RE: knjiga za citati-preporucite (29.8.2012 9:15:13)

IZVORNA PORUKA: teacher75

mene zanima jel neko procitao americkog dervisa. kupila ga davno a nikako nemam vremena da citam[sm=smiley13.gif]na odmoru pocela citati igru andjela, nisam ni petinu stigla procitati[sm=smiley13.gif]

Procitala sam ja i preporucujem. Stilom podsjeca na Hoseinia, a i tematika je slicna, samo sto je Americki dervis manje dramatican od Lovca na zmajeve i Hiljadu sjajnih sunaca. [sm=smiley1.gif] Nema onakvih mucnih scena. Knjiga je citljiva. [sm=smiley1.gif]

leona81 -> RE: knjiga za citati-preporucite (29.8.2012 9:20:19)

IZVORNA PORUKA: bambi7

Pedeset nijansi-siva
Jel je neko mozda procitao?

leona bas danas postavila link za trailer od filma snimljenog po knjizi

trailer je od serije, a film se tek pocinje snimati, nisu jos odabrali glumce...
a ja cu je poceti citati za weekend pa javim kakva je:)

leona81 -> RE: knjiga za citati-preporucite (29.8.2012 9:35:55)

http://www.superknjizara.hr/index.php?page=knjiga&id_knjiga=29115

evo moje preporuke:) divna knjiga

bambi7 -> RE: knjiga za citati-preporucite (29.8.2012 17:47:29)

IZVORNA PORUKA: leona81

Pedeset nijansi-siva

trailer je od serije, a film se tek pocinje snimati, nisu jos odabrali glumce...

Dobila danas od mm-a[sm=bravo.gif] citanje u toku...

bambi7 -> RE: knjiga za citati-preporucite (31.8.2012 23:51:13)

Pedeset nijansi-siva

uuuu kad rekose eroticni roman nisam bas mislila da je ovako! bas me zanima kakav ce film biti!
[sm=smiley9.gif][sm=smiley9.gif]

Pingvina -> RE: knjiga za citati-preporucite (1.9.2012 10:05:04)

Pedeset nijansi-siva

uuuu kad rekose eroticni roman nisam bas mislila da je ovako! bas me zanima kakav ce film biti!
[sm=smiley9.gif][sm=smiley9.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Galicia -> RE: knjiga za citati-preporucite (1.9.2012 14:44:18)

Oko mene svi na poslu citaju tu knjigu. Sami brezobrazluk. Ja sam rekla da necu to da citam, jer mi je dosta erotike u stvarnom zivotu. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
Kazu da imaju jos 2 knjige poslije te. Eto.

teacher75 -> RE: knjiga za citati-preporucite (1.9.2012 14:46:45)

IZVORNA PORUKA: Galicia

Oko mene svi na poslu citaju tu knjigu. Sami brezobrazluk. Ja sam rekla da necu to da citam, jer mi je dosta erotike u stvarnom zivotu. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

ni meni vala to nije nesto privlacno, procitala sam u pubertetu i adolescenciji i previse takvih knjiga[sm=smiley36.gif]a mislim da i nije neki kvalitet, nego da je vise reklama i propaganda napucana

Galicia -> RE: knjiga za citati-preporucite (1.9.2012 15:18:52)

Ja sam prije citala puno vise, nego sad. A jedno vrijeme sam znala citati po 5 knjiga u isto vrijeme. Da poludis. A sad u zadnjih par godina vise volim naci neki strani film i pogledati. MM nije ljubitelj stranih filmova, a ja uzivam u tome. Uglavnom su to sve srceparajuci filmovi. Spanski, turski, arapski itd. Da ne ispadne da sam rasista, ali kosooke nikako ne volim gledati. Nisu mi privlacni za filma.

teacher75 -> RE: knjiga za citati-preporucite (1.9.2012 15:20:34)

Ja sam prije citala puno vise, nego sad. A jedno vrijeme sam znala citati po 5 knjiga u isto vrijeme. Da poludis. A sad u zadnjih par godina vise volim naci neki strani film i pogledati. MM nije ljubitelj stranih filmova, a ja uzivam u tome. Uglavnom su to sve srceparajuci filmovi. Spanski, turski, arapski itd. Da ne ispadne da sam rasista, ali kosooke nikako ne volim gledati. Nisu mi privlacni za filma.

i ja isto ovako, bas uzivam uz spanske filmove, njemacke, talijanske itd... valjda se zasitila vise americkih sr[sm=smiley35.gif]-sve na isti fol[sm=smiley1.gif]

Galicia -> RE: knjiga za citati-preporucite (1.9.2012 15:23:21)

Idemo OT, ali mogli smo razmjeniti listu filmova, jer mislim da volimo isto.

teacher75 -> RE: knjiga za citati-preporucite (1.9.2012 15:30:30)

Idemo OT, ali mogli smo razmjeniti listu filmova, jer mislim da volimo isto.

onda hajmo na adekvatnu temu o filmovima[sm=smiley1.gif]

zvončica -> RE: knjiga za citati-preporucite (1.9.2012 15:59:01)

Trenutno citam "3096 dana" - Natascha Kampusch i baaaas je potresno [sm=smiley13.gif]

bambi7 -> RE: knjiga za citati-preporucite (1.9.2012 19:12:54)

Ja je ponijela na posao prvi dan, i cim sam dosla do hopa cupa- ko da mi na celu pise kakvo stivo citam, helem pri kraju sam i citam je samo pred spavanje.
Al me tjera na citanje-bez obzira na pojedine scene[sm=smiley1.gif]
lagano stivo pred spavanje jedino moze proci! Nista tesko, potresno i dosadno.

Amani12 -> RE: knjiga za citati-preporucite (2.9.2012 16:10:07)

Minaret - Leila Aboulela [sm=smiley20.gif]

bambi7 -> RE: knjiga za citati-preporucite (15.9.2012 20:09:49)

Procitala pedeset nijansi oba dijela, cekam prevod treceg. Big like!
koliko napricase o ovoj knjizi, bas sam mislila da ce i ovde biti kometara, kad vidim nula bodova[sm=zmeden.gif]

Adana -> RE: knjiga za citati-preporucite (15.9.2012 21:15:22)

'Puhač stakla s Murana' - Marina Fiorato

hanabanana -> RE: knjiga za citati-preporucite (15.9.2012 23:11:49)

Procitala pedeset nijansi oba dijela, cekam prevod treceg. Big like!
koliko napricase o ovoj knjizi, bas sam mislila da ce i ovde biti kometara, kad vidim nula bodova[sm=zmeden.gif]

Ja došla do 100 stranice....i ostavila. Meni je ovo štivo za plaže....Možda je do mene, ali kad je žena u odnosu robinje, meni ide na živac...U moje vrijeme se čitala E.J. i Strah od letenja.

ananas_ze -> RE: knjiga za citati-preporucite (15.9.2012 23:17:47)

mene zanima koju knjigu za procitati da kupim u Konzumu, vidim po 5KM a ne znam koju da uzmem, jel ko citao? inace poslije skolskih roman iz srednje citala sam ponesto od Nure Bazdulj Hubijar, meni su se svidjele, i na tome je ostalo zbog obaveza na faksu, sad imam vremena,a nemam ideju sta da citam[sm=zmeden.gif]

Hanady RR -> RE: knjiga za citati-preporucite (15.9.2012 23:21:45)

Moje pročitano nedavno...a nisam pisla odvje pa prepuručujem

Žarko Laušević, ''Godina priđe, a dan nikad''

hanabanana -> RE: knjiga za citati-preporucite (15.9.2012 23:24:16)

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

mene zanima koju knjigu za procitati da kupim u Konzumu, vidim po 5KM a ne znam koju da uzmem, jel ko citao? inace poslije skolskih roman iz srednje citala sam ponesto od Nure Bazdulj Hubijar, meni su se svidjele, i na tome je ostalo zbog obaveza na faksu, sad imam vremena,a nemam ideju sta da citam[sm=zmeden.gif]

Molitva moje majke.

Hanady RR -> RE: knjiga za citati-preporucite (15.9.2012 23:25:26)

a trenutno polako čitam dnevnik bake Olge tj Idi kuda te srce vodi od Suzane Tamaro

zvončica -> RE: knjiga za citati-preporucite (16.9.2012 12:13:18)

Trenutno citam Kabulska skola ljepote [sm=smiley20.gif]

http://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q=kabulska+skola+ljepote&source=web&cd=2&cad=rja&ved=0CCYQFjAB&url=http%3A%2F%2Fhr.scribd.com%2Fdoc%2F38151161%2FDeborah-Rodriguez-Kabulska-Skola-Ljepote&ei=nqVVUKnGL-KJ4gSh3YC4Bw&usg=AFQjCNH22Dty7KAbE99lFn6GN-5oJfPsKg

Galicia -> RE: knjiga za citati-preporucite (16.9.2012 14:09:20)

zvoncice ja sam pocela citati knjigu i stala. nije mi islo. i nadjem film i odgledam. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

zvončica -> RE: knjiga za citati-preporucite (17.9.2012 21:58:30)

zvoncice ja sam pocela citati knjigu i stala. nije mi islo. i nadjem film i odgledam. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Psssssst....ne govori nista....ja jos malo i gotova knjiga [sm=smiley36.gif]

A skinula sam sebi prvi i drugi dio 50 nijansi... i Žarko Laušević - ''Godina prodje, a dan nikad''

Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>