RE: knjiga za citati-preporucite (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga, film i muzika

Poruka

malena sharena -> RE: knjiga za citati-preporucite (14.3.2012 22:03:32)

IZVORNA PORUKA: Dalil@

Ahmet Rahmanović: Crna duša

Procitala 2x i sve se kanim i po 3-ci put

Ja sam je procitala za dva, tri dana, mislim. Dobila je na poklon i nisam je ispustala iz ruku, ima nekih propusta, ali je zanimljiva i emotivna.

Amani12 -> RE: knjiga za citati-preporucite (18.4.2012 11:39:08)

Molitva moje majke - Nafisa Haji ,prekrasna knjiga,dovela me do [sm=smiley19.gif]. [sm=smiley20.gif]

damma -> RE: knjiga za citati-preporucite (18.4.2012 11:43:57)

IZVORNA PORUKA: Amani12

Molitva moje majke - Nafisa Haji ,prekrasna knjiga,dovela me do [sm=smiley19.gif]. [sm=smiley20.gif]

Jutros sam je vidila u konzumu, morat cu danas svratit po nju.

bellla -> RE: knjiga za citati-preporucite (18.4.2012 11:59:01)

Kad je bio juni- Nura B.Hubijar

Amani12 -> RE: knjiga za citati-preporucite (18.4.2012 12:04:02)

Damma uzmi,neces se pokajati.

Evo sta Khaled Hosseini kaze za ovo odlicno djelo :'' Dirljiva refleksija o znacenju obitelji,tradicije i neraskidivih veza.
Lirsko djelo koje ce vas duboko pogoditi. Prica o majkama i kcerima,o mladoj muslimanki na raskrizju zivota,
na koju su utjecale sile proslosti,religije,korijena,kulture i vlastite snazne volje.''

Kad je bio Juni, tkodjer dirljivo i divno djelo.[sm=smiley20.gif]

gvendolina -> RE: knjiga za citati-preporucite (18.4.2012 12:05:20)

ja trenutno citam Slatki ukus suza od N.Haji...moram i tu prvu potraziti,zar ima u konzumu,ja nikad tamo nista ne nadjem sve se rasproda[sm=smiley13.gif]

reallove -> RE: knjiga za citati-preporucite (18.4.2012 13:02:21)

Odavno nisam procitala nista,bas sam pozeljela knjige[sm=smiley1.gif]

Ja sam kupila dosta knjiga u konzumu onih po 4,95,sve su pravo dobre..Prije sam kupovala kod onih sto na ulici prodaju,placala knjige po 25,30 km[sm=smiley29.gif] U knjizarama su knjige jeftinije nego kod njih

EnnaRei -> RE: knjiga za citati-preporucite (24.4.2012 21:54:48)

koliko je dobra za pokloniti mami? :$
ona voli knjige a ja ne mogu da se odlucim :)

sabinos -> RE: knjiga za citati-preporucite (10.5.2012 20:12:11)

Lauren Oliver:amor deliria nervosa...ne da da se odvojis dok ne procitas,takodje iz konzuma

MAMA MA -> RE: knjiga za citati-preporucite (10.5.2012 20:35:34)

Harold Robins-Osvajači...za sve vas koje ne volite književni nakinđureni stil pisanja,gdje od silnih epiteta metafora isl.zaboravite sta je tema djela....ovdje vas upravo tema okupira...i poželite da se sto manje zadržite na jednoj stranici kako bi vidjeli sta nosi druga....

MAMA MA -> RE: knjiga za citati-preporucite (10.5.2012 20:38:27)

Christine Falkenland-Moja senka
snažno psihološko djelo....šokiraće vas....

MAMA MA -> RE: knjiga za citati-preporucite (10.5.2012 20:40:47)

Smrt na Nilu-sta drugo reci osim Agatha Christie

Izvinite zbog tri posta,ali tek sto objavim post sjetim se jos neke dobre....[sm=smiley36.gif]

hanabanana -> RE: knjiga za citati-preporucite (11.5.2012 9:12:53)

IZVORNA PORUKA: Dalil@

Ahmet Rahmanović: Crna duša

Procitala 2x i sve se kanim i po 3-ci put

Čovjek mora biti kao kafa.....topao i jak.

dafri -> RE: knjiga za citati-preporucite (20.6.2012 0:05:52)

Zovem se sjećanje-Ann Brashaless

damma -> RE: knjiga za citati-preporucite (18.7.2012 15:44:09)

Trenutno citam Pustinjski cvijet od Waris Dirie.
Super knjiga, tesko mi se odvojiti od nje [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: knjiga za citati-preporucite (18.7.2012 16:14:18)

Neki dan procitah od Jane Johnson Sultanova miljenica. Divna knjiga. Toplo preporucujem.

Anoniman -> RE: knjiga za citati-preporucite (18.7.2012 16:20:16)

IZVORNA PORUKA: gvendolina

ja trenutno citam Slatki ukus suza od N.Haji...moram i tu prvu potraziti,zar ima u konzumu,ja nikad tamo nista ne nadjem sve se rasproda[sm=smiley13.gif]

upravo je sad ima ovaj Konzum na Pofalicima (mislim na 'molitva moje majke'). Citala sam je. Extra knjiga. Sad sam u Hr uzela i Slatki okus suza od iste autorice, pa cu citati kad dodje na red.

gvendolina -> RE: knjiga za citati-preporucite (24.7.2012 23:24:43)

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

IZVORNA PORUKA: gvendolina

upravo je sad ima ovaj Konzum na Pofalicima (mislim na 'molitva moje majke'). Citala sam je. Extra knjiga. Sad sam u Hr uzela i Slatki okus suza od iste autorice, pa cu citati kad dodje na red.

a ja juce u BBI gledala nisu imali nista zanimljivo,fulila sam konzum[sm=smiley36.gif]

ali sam uspjela naci Muskarci koji mrze zene S. Lason, pocela sam je citati ali mislim da cu je ostaviti nakon ramazana, trenutno ne mogu da stignem da je sa uzitkom citam[sm=smiley1.gif]

bambi7 -> RE: knjiga za citati-preporucite (28.8.2012 21:51:42)

Pedeset nijansi-siva
Jel je neko mozda procitao?

teacher75 -> RE: knjiga za citati-preporucite (28.8.2012 22:15:45)

IZVORNA PORUKA: bambi7

Pedeset nijansi-siva
Jel je neko mozda procitao?

leona bas danas postavila link za trailer od filma snimljenog po knjizi

teacher75 -> RE: knjiga za citati-preporucite (28.8.2012 22:18:13)

mene zanima jel neko procitao americkog dervisa. kupila ga davno a nikako nemam vremena da citam[sm=smiley13.gif]na odmoru pocela citati igru andjela, nisam ni petinu stigla procitati[sm=smiley13.gif]

balasgirl -> RE: knjiga za citati-preporucite (28.8.2012 22:22:04)

Sarin ključ [sm=smiley19.gif]

Bihter -> RE: knjiga za citati-preporucite (28.8.2012 22:45:21)

IZVORNA PORUKA: teacher75

mene zanima jel neko procitao americkog dervisa. kupila ga davno a nikako nemam vremena da citam[sm=smiley13.gif]na odmoru pocela citati igru andjela, nisam ni petinu stigla procitati[sm=smiley13.gif]

Ja bih ti iskreno preporucila Americkog dervisa da procitas jer je knjiga stvarno koja se cita u dahu,,Ja sam ga u par dana procitala i odusevljena sam bila.. A ako ti se ovaj zanr svidi preporucujem i Hosseinia... Knjigu Hiljadu cudesnih sunaca i bestseler Lovac na zmajeve...Ja se tesko mogu odluciti koja mi je od te dvije bolja[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

teacher75 -> RE: knjiga za citati-preporucite (28.8.2012 22:51:26)

IZVORNA PORUKA: Bihter

IZVORNA PORUKA: teacher75

Ja bih ti iskreno preporucila Americkog dervisa da procitas jer je knjiga stvarno koja se cita u dahu,,Ja sam ga u par dana procitala i odusevljena sam bila.. A ako ti se ovaj zanr svidi preporucujem i Hosseinia... Knjigu Hiljadu cudesnih sunaca i bestseler Lovac na zmajeve...Ja se tesko mogu odluciti koja mi je od te dvije bolja[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

hoseinijeve knjige sam procitala cim su izasle, i to na orginalnom engleskom, prije nego sto su dosle kod nas i odusevio me[sm=smiley1.gif]zato sam i kupila americkog dervisa kad sam cula da je slican hoseiniju. jedva cekam njegov 3.roman

Bihter -> RE: knjiga za citati-preporucite (28.8.2012 23:21:20)

"Aktar je dostojan nasljednik Khaleda Hosseinia. Nema citaoca kojeg ce ovaj roman ostaviti ravnodusnim."

New York Times.

Zato mislim da ce ti se Dervis svidjeti sigurno[sm=smiley1.gif] ...uzivaj[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>