Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mi se vjenčali 16. juna, a vec sutradan ujutro otišli u Brela na 7 dana. Bilo nam je super, ali smo se uspjeli jednom čak i posvađati, naravno, oko gluposti.
Ja i moj suprug smo boravili u planinama za vrijeme naseg medenog mjeseca brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.Kad smo stigli zena koja nam je rentala cabin rekla nam je da ne ostavljamo smece napolju jel se nekad desi da medo dodje blizu kucicehahahahahh.Dok sam ja spavala moj muz je sjedio i iscekivao medu hahahha.Ali bilo nam je krasnooooooooooooooooooooooooooooooooo.
ja i MM se još nismo vjenčali,tako da neman još bračnog putovanja,mada kad se upišemo i krstimo sergeja palimo negdje nas troje to je sigurno.Ja čim sam se preselila svom MM mismo se bacili na pravljenje ,i bio nam je medeni mjesec kad sam mjesec poslije uradila test i vidjela da je pozitivan
mi smo imali 2 medena mjeseca,dva vjencanja i svadbe u Bosni i Jordanu..u Bosni smo proveli 5 nezaboravnih dana na Vlasicu,hotel "Pahuljica"a kada smo dosli u jordan bili smo u na Akabi na moru,nama je bilo prelijepo i to necu nikad zaboraviti jos kad mi je muz napravio surprise,latice od ruza,romanticna vecera i kupka
Mi smo bili u Turskoj u Beleku. Bilo je super s obzirom da sam 2 dana pred vjencanje oprzila nogu, nisam mogla kako treba da hodam. Kako sam dosla u hotel nisam izlazila iz njegovog kruga 7 dana. Ali svejedno fino smo odmorili i uzivali.
Moj mm i ja do momenta darovanja na našoj svadbi nismo znali gdje idemo na bračno, jer je to bio dar naših kumova , tako da smo drugi dan nakon svadbe već bili u Dubrovniku i to smo imali prekrasan romantic paket u hotelu sa 5 zvjezdica, sa uključenih bezbroj tretmana, romantičnih večerica, wellnessom do besvijesti ....
Turska, Alanya....plavo putovanje, Anadolske vatre....osoblje hotela preljubazno sa iznenadjenjima zbog medenog mjeseca...ma cita 10! pa izradila sam 100 slika sa bracnog, to sve govori...
Volim te mm
jao zene kako vam zavidim mi nismo nigdje bilo na medenom mjesecu i jos uvijek zalim za tim ali kada djeca porastu planiramo da odemo na neko putovanje sami nas dvoje ima do toga jos ali ipak se radujem
jao zene kako vam zavidim mi nismo nigdje bilo na medenom mjesecu i jos uvijek zalim za tim ali kada djeca porastu planiramo da odemo na neko putovanje sami nas dvoje ima do toga jos ali ipak se radujem
to ija isto kazem kad poraste pa cemo onda otic malo sami da uzivamo ni mi nismo imali medeni ja u bosni bila cekala vizu on ovdje radio tako da nismo mogli otici zbog vremena i obaveza *tonu* a sada ima pa ga nebi ostavljala kad poraste malo akobogda
mi smo isli u Minhen na utakmicu polufinala lige prvaka Bayern - Milan (mm navija za Bayern, a ja za Milan) na neke fore smo nabavili karte (i to VIP, hehe). Onda otisli u Frankfurt kod mm sestre (koja je bila ovdja u sarajevu - dosla na vjencanje i ostala jos 2 hefte). Bili 10 nezaboravnih dana. Posto smo isli autom, krenuli ranije, pa ostali jos po jedan dan u Grazu, Mariboru i Zagrebu. Bilo je bas ludilooo... i sad pocesto znam uzeti slike pa se prisjecati aBd, kad Lamija malo poraste idemo na drugu stranu (po Italiji) jer je bas super tako sa autom putovati...
Egipat...Sharm El Sheik hotel Regency Plaza ***** ma savršenstvo!!! I još veći je značaj imao taj medeni jer smo otišli direktno s proslave-rezali tortu i pobjegli s kumovima do aerodroma. Tako ljepota o kakvoj nisam ni sanjala osjećala sam se kao princeza ili još bolje kao kraljica ali zaista bez preuveličavanja! Terasa s nezaboravnim pogledom na plaže... ma sve 10+ Vrijedi živjeti da to doživiš.Hvala momku koji radi u agenciji koji nam je preporučio taj hotel jer smo se zamalo odlučili za drugi koji na slici izgleda ljepši a nije ni blizu. Jedina stvar koja je pokvarila romantiku je što sam prvu bračnu noć provela sama na terasi hotela-došlo mi je da se vratim pješke kući-moj dragi je nakon preburnog dana i čekanja u hotelu dok dobijemo sobu:ZASPAO čekajući pola sata da ja iziđem iz kupatila a ja tvrdoglava nisam ga htjela probuditi od razočarenja što me nije čekao ko zapeta puška Naravno zato smo imali najljepše prvo svitanje jer nije dugo trebalo da svane a on se trznuo-izvinjavao i...sve je dobro što se dobro svrši!
Istanbul! 7 noći! Tada je bio Eurosong tamo, 2004. godine, pjevao mladi Backović.... Planirali reprizu iduce godine, pa mm ostao bez posla . odgodili za narednu, u kojoj sam bila ....slijedece nismo htjeli ostaviti bebaru ... pa onda preselili...pa opet mala bebara ... Sad vjerujem da ce repriza biti 2027. godine kad cure budu na fakultetu!
A mi cemo koristiti popust za penzionere i još neka pomagala..