Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Radi medenog mjeseca vjencali smo se utorak Poslije porodicnog rucka svratili do stana po kofere i pravac aerodrom... let za Istanbul bio u 19:00. Dinamican dan!
e draga moja malo si ga pretjerala....morat ćeš debelo da se načekaš na jedan takav hotel prije svega a ako nisi vjenčana jer ne znam iz posta o tome ćete morati zajednički odlučiti jer želje su jedno a stvarnost su drugo.... i ja sam imala želja i želja ali u datom trenutku novac je bilo mnoooogo pametnije uložiti u drugu stvar a putovati se moglo i kasnije.....mi smo recimo tih prvih dana obišli čitavu našu lijepu krajinu....preko brda i dolina i nikad se nisam pokajala ni ja ni mm i imamo prelijepih uspomena s tih jurcanja....
baš tako mi nismo nigdje otputovali ako je to uopće nekome neki fazon hahahah prosto ej bilo bitno samo da smo zajedno vidim sd je ponovo ušlo u modu to "medeni mjesec" pa se raja uvali u kredit do grla hahahah a kad dodje s istog nema za kifle ne znam hmmm sve je to lijepo ko može a i želi
ja kad čujem da se dižu krediti za medeni ili za goidišnji meni zlo.... a što reče višnja i mi smo prije braka živjeli zajedno 8,5 godina pa ne vidim baš neku čar u tome ali nama je medeno i danas a naročito kako smo dobili bebče....
ja kad čujem da se dižu krediti za medeni ili za goidišnji meni zlo....user posted image user posted image
okolo mene većina to radi, hama sve kolege na poslu a skoro se od mm oženio rodjak i digao kredot za medeni mjesec, to je kao normalno ne znam, nisam za takvo što
Za parove koji prvi put imaju odnos nakon vjencanja medeni mjesec je jedini nacin da se osame i uzivaju jedno u drugom bez gostiju Ni mi nismo isli na medeni, jer smo se vjencali cisto papira radi poslije vise godina zajednickog zivljenja, a medeni zivot smo poceli zivjeti nakon sto smo se odvojili iz zajednice, svaki dan nam je ko na medenom
Mi bili u Opatiji 5 dana...aBd smao zdravlja za 10 godina braka idemo u opatiju sami ... već smo nabavili smještaj ...kuća za iznajmiti...tada smo bili u hotelu...a sada ćemo to i malo više dana aBd ako sve po planu bude
mi bili u Turskoj(bez kredita) Antalya-Belek u hotelu s 5 zvezdica nikad necu zaboraviti tih 10 dana,poslije smo isli opet al ni blizu kao prvi put nam nije bilo lijepo...nekaze se daba medeni mjesec!!!
mi bili u Turskoj(bez kredita) Antalya-Belek u hotelu s 5 zvezdica nikad necu zaboraviti tih 10 dana,poslije smo isli opet al ni blizu kao prvi put nam nije bilo lijepo...nekaze se daba medeni mjesec!!!
e dobro si
Meni je tako žao što nismo išli na medeni vjenčali smo se krajem novembra, kupili stan dva mjeseca prije, imali previše finansijskih obaveza pa smo odustali. Prvo putovanje nakon toga bilo je 10 mjeseci poslije, išli smo u Crnu Goru, obišli cijelu obalu, svugdje pomalo bili, i mm je govorio da nam je to medeni, cak nam je izradio photobook sa tog putovanja.
Naravno, i imalo je posebnu čar jer sam bila
e dobro si
I mi bez kredita...dobili na poklon putovanje od roditelja....a zasluzili smo vala kad smo se serijatski zabavljali...pa je bilo bas medeno
Kod nas je bila dilema dal baciti djir Austrija-Svicarska itd (bio februar) ili Saudija onda smo se odlucili za Saudiju...bilo je prelijepo...ugodno, ne prevruce a dozivljaj I iskustva su bila fantasticna
Isli u Podace na bracno, bitno mi je bilo samo da je mirno mjesto, pa gdje god da smo samo da smo sami... a to dizanje kredita da bi se islo "negdje" mi je bezveze.. Kihat rate godinu dana najmanje radi par dana... bezveze... Ko sebi zna napraviti lijepo mu je i medju cetiri zida
kod nas je sad medeni mjesec a dogovorili smo se još jednom vjenčati ,kada napunimo bar 20-25 god braka i onda na medeno putovanje, ali ne samo 7-10 dana,malo duže aBd