Emina* -> RE: Vaš medeni mjesec.. (10.9.2008 18:13:15)
|
Citati sa iste teme IZVORNA PORUKA: Lejla K Mene je muž vodio na kanarska ostrva . Bravo muž IZVORNA PORUKA: ladybug Mi smo medeni mjesec proveli u Istanbulu i Bursi. IZVORNA PORUKA: Happy Mi smo bili u Egiptu u Hurgadi. Bilo je super. U srijedu je bilo vjenčanje, a mi smo već u četvrtak bili u avionu Zbog toga bi se vrijedilo ponovo udati. Ivona i ja sam istog mišljenja, ako sad ne odeš, kasnije ćeš teško. Iskoristi još dok ste "mladenci". IZVORNA PORUKA: Yuna mi planiramo isto u tursku...ali nikad se ne zna. IZVORNA PORUKA: BebaEna Mi smo bili u Tunisu i bilo je super I rado bih to ponovila, odnosno da nas dvoje sami odemo negdje na odmor ... IZVORNA PORUKA: Ivona I mi smo bili u Tunisu 11 dana (Port El Kantaoui). Bilo je carobno Otisli smo 7 dana poslije vjencanja,jer smo tek tada imali prvi let. Proputovali smo skoro cijelu zemlju,a jednu noc smo proveli u hotelu u srcu Sahare i najvjerovatnije smo tamo zaceli nasu malu ,koju zeljnu iscekujemo . Trudni smo tek 9 sedmica,ali smo puni ideja,planova,... IZVORNA PORUKA: mama Uh joj... ja sam i zaboravila gdje je to bilo znam da je prošlo 19 godina (29.10.1988.) od tada. U moje vrijeme je bila ona parola YU ferijalaca "Upoznaj domovinu da bi je više volio" i mi smo tada "krstarili" po bivšoj jugi hahaha IZVORNA PORUKA: Okarica Mi smo bili u Istanbulu 5 dana i bilo nam je super IZVORNA PORUKA: ismihana Naše bračno putovanje je bilo sjajno. Bili smo 10 dana u Italiji. prvo 4 dana u Rimu, pa 4 u Firenzi pa 2 u Veneciji. Vrijeme bilo sjajno (početak maja), naravili gomilu prekrasnih fotografija... Jeste da je i koštalo , ali nema veze, vrijedilo je IZVORNA PORUKA: goldina Vjencali smo se 23.7 a 25 vec bili na putu prema Trogiru 5 dana a odatle u Veneciju 7 dana uuuuuuuuuu nezaboravno i predivno
|
|
|
|