manfri -> RE: Skriveni testis ili kriptorhizam (30.5.2013 20:41:10)
|
mamin_djecak bas mi je zao sto si naletila na rtakvog doktora[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] slijedeci put se naruci kod doktora Popovica on je meni fantastican i pazljiv je prema djeci sto je meni liccno najvatnije. Ako si citala predhodne mailove moj je nedavno bio na operaciji spustanja testisa i prosla je bolje nego odlicno hvala Bogu a i Dr. je bio zaista pazljiv i oprezan prema njemu a i majkama koje su bile s djecom - trudio se pojasniti sve sto zelis a i ne zelis ili nisi imala predstave o stannju djeteta. Meni licno gore pazljivijeg , opreznijeg i osjecaj nijeg prema djeci nema. Ja ne volim doktore koji se puno smiju i govore joj sve je to dobro , lako cemo , nije to ovo ili ono , nego kad ti konkretno kaze to, to to i to je problem moze se rijesiti tako i tako i kad kaze ja mislim tako ako se vi ne slazete trazite drugo misljenje ja nemam nista protiv. eto toliko o doktoru za sad E ovako mom su setali testisi doduse samo jedan i isto tako mi razni doktori govorili te radi vjezbe , te spustit ce se do godine dana ... bla, bla bla , ja na kraju opet dijete moradoh ovesti na operaciju i jos je i kile dobio na oba testisa, pa je doktor i to morao odstraniti . u svakom slucaju hocu reci sve sam probala od tih nekih doktorskih savjeta i na kraju kod Popovica dovela dijete covjek odmah kaze na operaciju ovo nece bviti bolje , odvela dijete i rijesila problem mali je sad masallaqh Fantastican skace, igra, trci, ma dan nakon operacije skocio na noge na kontroli bili par puta i sad trebamo ponovo aBd ali do sad ja sam prezadovoljna da bar nisam toliko oklijevala [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Sad mogu konacno kroz mosnjice vidjeti testise kad legne , mogu ih fino naci bez masiranja, trljanja i "mucenja" djeteta s raznim vjezbama za spustanje testisa U Sanasi ili bilo kom drugom DZ mozes uraditi UZ testisa malcu, moj savjet ti je trazi gore dr. Popovica ili bilo koje drugo misljenje jer meni je doktor to ovako rekao :" Gospođo ako se nisu pustili i smirili do sad , nece n i od sada samo se cekanjem moze ne daj Boze mnapraviti jos i komplikacija , zbog toga jer kad nisu u mosnjama imaju vecu toplotu nego sto bi trebala , sto opet moze dovesti do ostecenja ...." Eto da ne duzim vise ako jos kako mogu pomoci tu sam
|
|
|
|