škorpija -> RE: Skriveni testis ili kriptorhizam (22.12.2012 13:13:35)
|
IZVORNA PORUKA: ljubičica 28 Mala_sa [sm=smiley31.gif], hvala ti puno i ljubac za drugara [sm=smiley1.gif] Škorpijo,hvala ti što si se javila... tako nekako i ja razmišljam...dr. mi je jedino naglasio da se prvi dan ne oslanja na noge, drugi dan već može...a čuva se on malo i sam, polahko se saginje kad hoće neku igračku dohvatit, polahko hoda, nekad se zatrči pa odmah uspori i tako. Ja bih najsretnija bila kad bi on više ležao ali, što kažeš, djeca su to i ne mogu se baš kontrolisati. Je li kod vaših bilo imalo crvenila oko rane na testisu? Ja jutros kad sam mijenjala gazu vidim da ima malo crvenila [sm=zmeden.gif] Sutra ćemo svakako aBd na previjanje pa ćemo vidjet. I šta mislite, je li mi bolje da mu stavim malo rivanola ili acidi borici? Ili da ostavim da bude suho? Joj, ni sama ne znam kako bih postupila, a hB on je super, kao da i nije operisan. Ne dajem mu ništa ni protiv bolova, ne žali se nikako da ga nešto boli. vidim davno si pisala, nadams e da je sad već sve ok, malo crvenila oko rane nije problem, ipak je to rez
|
|
|
|