Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 30.3.2013 17:29:49
lady_bubamara
eeeeee a može meni nek preporuka al neki gdje neću pola filma blejat u dupeta i cice i slušati vrele uzdahe rodica me sinoć zaheba pravo , pa ako može neka dobra preporuka za neki triler ...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 30.3.2013 23:11:51
animagical
mi smo neko vece gledali onaj megan is missing i mogu reci da me u zivotu film nije toliko nasekirao jedva sam zaspala poslije... dajte nei lagan, smiijesan, opusten za veceras, pls
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 31.3.2013 12:49:51
Storm
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: smajli80
Sinoć sam gledala Djevojka od milion dolara-dobar je.Baš me ostavio pod dojmom
odlican ja sinoc konacno gledala angelinin film u zemlji krvi i meda- totalno bezveze
i meni je bio skroz bezveze, cak me na mjestima i pravo nervirala, nije mogla bez nekih tipicnih americkih klisea za koje mi uopste nismo poznati a i vala onih grudi od one glavne glumice haman 80% filma
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 31.3.2013 13:49:57
aazra
IZVORNA PORUKA: MicoTico
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
ja sad gledala upside down i cudan film, ok je radnja - ljubav, ali onako neko je bas mastovit
ja ga skinula prije mjesec dana i nikako mi se ne da pogledati[sm=zmeden.gif]
Ovako je i kod mene, nikako mi se ne da
A i ja sam vec vise od mjesec dana "pod dojmom" Djanga, ako i tebe bude "drzao" dojam savjetujem ti da potrazis na youtube glavne pjesme iz filma, meni su najbolje "Freedom" i "Ancora qui", koliko god da je film dobar ne bi bio to sto jeste bez fenomenalne muzike
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 31.3.2013 14:19:55
MicoTico
Aazra, već sam skinula soundtrack iz Djanga i promijenila pozivni ton na mobu S obzirom da mi 10 godina zvoni Sweet Home Alabama, moji ukućani presretni
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 1.4.2013 1:30:30
ena23
i ja gledala konacno django :D (the D is silent... ). ostavio me pod dojmom...
ali ja poslje tarantinovih filmova moram odgledati neku sitcom, cisto da se malo opustim, inace ne mogu spavati sad mi je aktuelan Big Bang Theory, gledam treci put ispocetka... znam ih vec napamet..
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 1.4.2013 8:39:01
palachinken
Btw, kad sam god, ko studentica, putovala vozom, namaštavala sam da će neka verzija Ethana Hawkea sjesti u kupe kraj mene pa ćemo imati Before Sunset verziju po Kaknju ili Visokom. Naravno da se to nije desilo, nego su se redom izmjenjivali masni čobani i babetine koje su me ispitivale čija sam.