|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti)
21.3.2013 14:58:43   
leona81

IZVORNA PORUKA: tekja

IZVORNA PORUKA: aazra

..."Crni labud" s Natalie Portman (ona mi je inace jedna od omiljenih glumica a čini mi se da je dobila i Oskara za ovu ulogu user posted image ) Je li gledala neka od vas taj?

Gledali nedavno, a dugo ga zaobilazili...odlican je, iako se od sjecanja na jednu scenu i sad sva stresemuser posted image

odlican.

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 2376
21.3.2013 20:04:01   
MicoTico
Večeras na B92
http://www.b92.net/tv/najava.php?id=3128

Čini mi se da je dobar triler.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2377
21.3.2013 20:07:32   
smajli80

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Večeras na B92

Čini se dobar moram pogledatiuser posted image

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2378
21.3.2013 23:28:18   
MicoTico

Večeras na B92

Maloprije pogledala. Preporučujemuser posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2379
22.3.2013 0:32:14   
Ilhana RR
Gledala sam sinoc dva filma koja su po istinitom dogadjaju... Strasni su bili al preporucujem da pogledaju one koje nisu previse osijetljive.

Prvi se zove Amber Alert i film nije bas najbolje snimljen al vrijedi pogledati.

Drugi se zove Megan is missing i radi se o internet susretima, tipa onog filma Trust al je strasniji.

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2380
22.3.2013 0:38:26   
Mya_81 RR
Trust je meni bio jako uznemiravajuci film. Nije mi bilo dobro poslije njega i zao mi je sto sam ga gledala.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 2381
22.3.2013 7:51:16   
smajli80

Večeras na B92

Gledala sam-po mom ukusu malo potežak za noć.
Naveče više volim pogledati nešto laganije

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2382
22.3.2013 8:54:56   
Storm

Večeras na B92

[/quote

ja ga gledala jedno 4 puta, meni jedan od omiljenih i boljih filmova user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2383
22.3.2013 9:44:00   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

Gledala sam sinoc dva filma koja su po istinitom dogadjaju... Strasni su bili al preporucujem da pogledaju one koje nisu previse osijetljive.

Prvi se zove Amber Alert i film nije bas najbolje snimljen al vrijedi pogledati.

Drugi se zove Megan is missing i radi se o internet susretima, tipa onog filma Trust al je strasniji.

volim filmove po istitinom dogadjdu i bas cu pogledat da ih skinem

tiki ove turske ako nadjem i njih cu jer tvoj ukus i moj su tu negdje user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 2384
22.3.2013 10:03:47   
Mirkica
ovaj film je stariji ali on me uuvjek odusevi pogledajte treiler pa prosudite daleko bolji od filma Troya sa Bred Pittom mislim tema je daleko bolja

http://www.youtube.com/watch?v=KIOsyEdM3so

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2385
22.3.2013 10:54:29   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Lalopa

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

IZVORNA PORUKA: aazra

Teacher hvala na prijedlozima zvuče zanimljivo user posted image

Nego je li bas niko nije gledao "Upside down", kao sto rekoh imam ga na kompu ali ne znam da li je bezveze, ako jeste recite da ne gubim vrijeme, znate da vam vjerujem user posted image

Link sam postavila u jednom gornjem svom postu, da mozete vidjeti o kojem filmu se radi...

Jel to onaj film o dva svijeta??? Gledala sam isjecke u kinu i djeluje mi zanimljiv. Je li tko gledao Seanse??

Ja sam gledala ''upside down'' film, bezveze je, interesantna ideja al tako je slabo uradjena..nazalost..meni se nije svidjelo, dosadan film postane nakon 15tak min pravo..

A lovci na vjestice znaci dobar? Meni je simpa onaj glavni glumac, pa bi ga radi njega i gledala ;)

Znaci nista od upside down, ajd mozda ga skinem iz ciste znatizelje. A ja mm smo na kokavideo gledali lovci na vjestice, bio je malo taman snimak, al je film zanimljiv.

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 22.3.2013 10:55:01 >

(odgovor članu Lalopa)
Neposredna veza do poruke: 2386
22.3.2013 11:24:42   
aazra
I meni se "Upside down" bas i ne gleda, mada ga imamo skinutog...Ja sam sumnjala da nije nesto cim sam vidjela ove glumce, koji izgledaju kao neki početnici user posted image

Do "Crnog labuda" moram doći nekako, imamo jednog poznanika koji voli skidati filmove, pa cemo probati naci preko njega...pokusala sam skinuti program za torente, ali me odmah "napao" antivirus user posted image I hvala vam sto ste podijelile utiske, odavno nisam gledala neki tako jak film...user posted image

Veceras na TV 1 triler/drama "Cesta" od poznatih glumi Charlize Teron i Robert Duvall, zvuči zanimljivo...user posted image

http://www.filmski.net/filmovi/5129/cesta

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 2387
22.3.2013 11:26:08   
zeli da bude mama
Drage moje godpodje, veliki pozdrav svima.
Ja sam se skoro prikljucila ovoj stranici pa eto malo pregledavam. Prije 20-ak dana sam gledala film ''Zacin za brak'' sa Meriyl Strip u glavnoj ulozi ( HOPE SPRING ) pa eto mogu vam ga toplo preporuciti. Mene je stvarno odusevio, gledala sam ga sa muzem.

Možeš li da zamisliš Meril koja u šestoj deceniji sedi zajedno s mužem, u ordinaciji čuvenog psihijatra? Ok, a možeš li da zamisliš tu istu Meril koja se prvi put ‘’otvara’’ i prepričava svoje seksualne fantazije ok muž pored nje ‘oće u zemlju da propadne? Možeš li da je zamisliš kako te iste fantazije, doduše krajnje nevešto, sprovodi u delo u mraku lokalnog bioskopa…? Kako ulazi u knjižaru i kupuje seksualni priručnik za žene u ‘’njenim godinama’’ koji kasnije krišom čita u kupatilu…? Kako vodi ljubav uz kamin, jagode i šampanjac…? ...

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 2388
22.3.2013 15:40:47   
Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Trust je meni bio jako uznemiravajuci film. Nije mi bilo dobro poslije njega i zao mi je sto sam ga gledala.

Ma Trust je nista kakav je ovaj Megan is missing, zato sam i rekla da nije preporucljiv za previse osijetljive jer ima scena bas jaki... zestoki...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 2389
23.3.2013 22:13:39   
aazra
Kad smo kod uznemirujućih filmova, mene je pravo potresao film CEsta "The Road", kojeg sam gledala sinoć na TV1, odnosno na mrezi plus...postavila sam link negdje gore, ali opet cu...

http://www.filmski.net/filmovi/5129/cesta

Najgori mi je kraj koji ostavlja prostora za različita tumačenja... user posted image takve filmove koliko ne volim, opet ne mogu da ne gledam...user posted image

Neposredna veza do poruke: 2390
23.3.2013 22:49:07   
mama75
Mamurluk :-) I upravo je na novojTV. Film uz koji se smijem od pocetka do kraja

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 2391
23.3.2013 23:01:26   
ananas_ze

IZVORNA PORUKA: mama75

Mamurluk :-) I upravo je na novojTV. Film uz koji se smijem od pocetka do kraja

a moji roditelji navalili na HRT2- Placenici

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 2392
25.3.2013 12:29:08   
aazra
Sinoć sam nakon trilera koje gledam u zadnje vrijeme i onog apokaliptičnog filma od kojeg jos ne mogu doci sebi (Cesta) odgledala Sex i grad i onako, mada je kraj predvidljiv user posted image opet nije loš, s obzirom kako ga je kritika ocijenila user posted image

A i zazeljela sam se Carry...user posted image

Koliko znam snimljen je i drugi dio...ne znam vrijedi li ga gledati user posted image

< Poruku je uredio aazra -- 25.3.2013 12:31:29 >

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 2393
25.3.2013 12:31:07   
chuci
meni je drugi dio sav u traileru, sve što je dobro u filmu vidiš i eto.
prvi je bolji dosta od drugog a ni on nije sad nešto wau

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 2394
25.3.2013 12:33:37   
aazra
Ma nije wau ali da se gledati, mozda zbog par onih komicnih scena...ali ako je drugi dio dosadniji od ovog, onda ga preskacem user posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 2395
26.3.2013 20:12:09   
Storm
odgledala chasing maverics
http://www.imdb.com/title/tt1629757/?ref_=sr_1

volim Butlera ali ovaj mu je user posted image dosadan

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 2396
26.3.2013 20:15:19   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: zeli da bude mama

Ja sam se skoro prikljucila ovoj stranici pa eto malo pregledavam. Prije 20-ak dana sam gledala film ''Zacin za brak'' sa Meriyl Strip u glavnoj ulozi ( HOPE SPRING ) pa eto mogu vam ga toplo preporuciti. Mene je stvarno odusevio, gledala sam ga sa muzem.

Možeš li da zamisliš Meril koja u šestoj deceniji sedi zajedno s mužem, u ordinaciji čuvenog psihijatra? Ok, a možeš li da zamisliš tu istu Meril koja se prvi put ‘’otvara’’ i prepričava svoje seksualne fantazije ok muž pored nje ‘oće u zemlju da propadne? Možeš li da je zamisliš kako te iste fantazije, doduše krajnje nevešto, sprovodi u delo u mraku lokalnog bioskopa…? Kako ulazi u knjižaru i kupuje seksualni priručnik za žene u ‘’njenim godinama’’ koji kasnije krišom čita u kupatilu…? Kako vodi ljubav uz kamin, jagode i šampanjac…? ...

Meni je bio predosadan.

(odgovor članu zeli da bude mama)
Neposredna veza do poruke: 2397
26.3.2013 21:01:47   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: zeli da bude mama

Meni je bio predosadan.

i meni

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2398
26.3.2013 21:04:25   
animagical
http://www.imdb.com/title/tt1047540/?ref_=sr_1 preporucujem, a postovi opet ne prolaze kako treba

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 2399
27.3.2013 22:26:25   
Storm
evo za ljubitelje horora upravo pregledala The Wicked
http://www.imdb.com/title/tt1986994/?ref_=sr_1
nije los, moze se pogledati

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *