Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 17.3.2013 21:45:55
Mirkica
Jel gledao ko ana karenjina ja skinula i cim nadjem vremamena gldam bas se radujem
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 17.3.2013 22:13:16
Mirkica
Haha luda si javim utiske skinula sam danas 5 filmova nadam se da ce me bar jedan odusevit
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 18.3.2013 9:34:15
Mirkica
IZVORNA PORUKA: palachinken
IZVORNA PORUKA: Mirkica
Jel gledao ko ana karenjina ja skinula i cim nadjem vremamena gldam bas se radujem
Joj neko mi pričao, bio u kinu, gledao film, i kad se ženska baci pod voz, čuješ neku žensku: A neeeeeee...
Ono, ima ljudi koji su se prvi put sreli s Karenjinom
hahahhaah ma uzivila se zena :)) sto je znak ipak da je film dobar Skinula sam zivot od Pi Problemi sa 40 One vampire zadnji dio Karenjinu
imam jos do kraja aprila pretplatu pa ako neko zna bas bas dobar film neka predlaze da skinem nek se nadje u arhivi :))))
< Poruku je uredio Mirkica -- 18.3.2013 9:35:47 >
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 18.3.2013 23:55:35
aazra
Teacher hvala na prijedlozima zvuče zanimljivo
Nego je li bas niko nije gledao "Upside down", kao sto rekoh imam ga na kompu ali ne znam da li je bezveze, ako jeste recite da ne gubim vrijeme, znate da vam vjerujem
Link sam postavila u jednom gornjem svom postu, da mozete vidjeti o kojem filmu se radi...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.3.2013 0:40:02
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: aazra
Nego je li bas niko nije gledao "Upside down", kao sto rekoh imam ga na kompu ali ne znam da li je bezveze, ako jeste recite da ne gubim vrijeme, znate da vam vjerujem
Link sam postavila u jednom gornjem svom postu, da mozete vidjeti o kojem filmu se radi...
Jel to onaj film o dva svijeta??? Gledala sam isjecke u kinu i djeluje mi zanimljiv. Je li tko gledao Seanse??
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.3.2013 11:43:36
aazra
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
Jel to onaj film o dva svijeta??? Gledala sam isjecke u kinu i djeluje mi zanimljiv. Je li tko gledao Seanse??
Jeste taj, i meni djeluje zanimljivo, ali sve čekam da neko ko je gledao ostavi komentar
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 20.3.2013 10:30:09
Lalopa
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
Ja sam gledala 'upside down' film, bezveze je, interesantna ideja al tako je slabo uradjena..nazalost..meni se nije svidjelo, dosadan film postane nakon 15tak min pravo..
A lovci na vjestice znaci dobar? Meni je simpa onaj glavni glumac, pa bi ga radi njega i gledala ;)
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 20.3.2013 10:36:39
aazra
Hvala Lalopa... Ma sumnjala sam i ja da je tako zbog ovih anonimnih glumaca... Ne znači da neću sad bar odgledati početak kad ga imamo snimljenog ali neću očekivati previše niti se namještati za sat i po gledanja filma
Mene su zainteresovali ovi filmovi Fatiha Akina o kojima govori Teacherka, a gleda mi se jos jedan ako ga uspijemo skinuti odnekle..."Crni labud" s Natalie Portman (ona mi je inace jedna od omiljenih glumica a čini mi se da je dobila i Oskara za ovu ulogu ) Je li gledala neka od vas taj?
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 21.3.2013 14:37:01
tekja
..."Crni labud" s Natalie Portman (ona mi je inace jedna od omiljenih glumica a čini mi se da je dobila i Oskara za ovu ulogu ) Je li gledala neka od vas taj?
Gledali nedavno, a dugo ga zaobilazili...odlican je, iako se od sjecanja na jednu scenu i sad sva stresem