Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 21.3.2013 14:58:43
leona81
IZVORNA PORUKA: tekja
IZVORNA PORUKA: aazra
..."Crni labud" s Natalie Portman (ona mi je inace jedna od omiljenih glumica a čini mi se da je dobila i Oskara za ovu ulogu ) Je li gledala neka od vas taj?
Gledali nedavno, a dugo ga zaobilazili...odlican je, iako se od sjecanja na jednu scenu i sad sva stresem
odlican.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 22.3.2013 9:44:00
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
Gledala sam sinoc dva filma koja su po istinitom dogadjaju... Strasni su bili al preporucujem da pogledaju one koje nisu previse osijetljive.
Prvi se zove Amber Alert i film nije bas najbolje snimljen al vrijedi pogledati.
Drugi se zove Megan is missing i radi se o internet susretima, tipa onog filma Trust al je strasniji.
volim filmove po istitinom dogadjdu i bas cu pogledat da ih skinem
tiki ove turske ako nadjem i njih cu jer tvoj ukus i moj su tu negdje
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 22.3.2013 10:54:29
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Lalopa
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: aazra
Teacher hvala na prijedlozima zvuče zanimljivo
Nego je li bas niko nije gledao "Upside down", kao sto rekoh imam ga na kompu ali ne znam da li je bezveze, ako jeste recite da ne gubim vrijeme, znate da vam vjerujem
Link sam postavila u jednom gornjem svom postu, da mozete vidjeti o kojem filmu se radi...
Jel to onaj film o dva svijeta??? Gledala sam isjecke u kinu i djeluje mi zanimljiv. Je li tko gledao Seanse??
Ja sam gledala ''upside down'' film, bezveze je, interesantna ideja al tako je slabo uradjena..nazalost..meni se nije svidjelo, dosadan film postane nakon 15tak min pravo..
A lovci na vjestice znaci dobar? Meni je simpa onaj glavni glumac, pa bi ga radi njega i gledala ;)
Znaci nista od upside down, ajd mozda ga skinem iz ciste znatizelje. A ja mm smo na kokavideo gledali lovci na vjestice, bio je malo taman snimak, al je film zanimljiv.
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 22.3.2013 10:55:01 >
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 22.3.2013 11:24:42
aazra
I meni se "Upside down" bas i ne gleda, mada ga imamo skinutog...Ja sam sumnjala da nije nesto cim sam vidjela ove glumce, koji izgledaju kao neki početnici
Do "Crnog labuda" moram doći nekako, imamo jednog poznanika koji voli skidati filmove, pa cemo probati naci preko njega...pokusala sam skinuti program za torente, ali me odmah "napao" antivirus I hvala vam sto ste podijelile utiske, odavno nisam gledala neki tako jak film...
Veceras na TV 1 triler/drama "Cesta" od poznatih glumi Charlize Teron i Robert Duvall, zvuči zanimljivo...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 22.3.2013 11:26:08
zeli da bude mama
Drage moje godpodje, veliki pozdrav svima. Ja sam se skoro prikljucila ovoj stranici pa eto malo pregledavam. Prije 20-ak dana sam gledala film ''Zacin za brak'' sa Meriyl Strip u glavnoj ulozi ( HOPE SPRING ) pa eto mogu vam ga toplo preporuciti. Mene je stvarno odusevio, gledala sam ga sa muzem.
Možeš li da zamisliš Meril koja u šestoj deceniji sedi zajedno s mužem, u ordinaciji čuvenog psihijatra? Ok, a možeš li da zamisliš tu istu Meril koja se prvi put ‘’otvara’’ i prepričava svoje seksualne fantazije ok muž pored nje ‘oće u zemlju da propadne? Možeš li da je zamisliš kako te iste fantazije, doduše krajnje nevešto, sprovodi u delo u mraku lokalnog bioskopa…? Kako ulazi u knjižaru i kupuje seksualni priručnik za žene u ‘’njenim godinama’’ koji kasnije krišom čita u kupatilu…? Kako vodi ljubav uz kamin, jagode i šampanjac…? ...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 23.3.2013 22:13:39
aazra
Kad smo kod uznemirujućih filmova, mene je pravo potresao film CEsta "The Road", kojeg sam gledala sinoć na TV1, odnosno na mrezi plus...postavila sam link negdje gore, ali opet cu...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 23.3.2013 23:01:26
ananas_ze
IZVORNA PORUKA: mama75
Mamurluk :-) I upravo je na novojTV. Film uz koji se smijem od pocetka do kraja
a moji roditelji navalili na HRT2- Placenici
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 25.3.2013 12:29:08
aazra
Sinoć sam nakon trilera koje gledam u zadnje vrijeme i onog apokaliptičnog filma od kojeg jos ne mogu doci sebi (Cesta) odgledala Sex i grad i onako, mada je kraj predvidljiv opet nije loš, s obzirom kako ga je kritika ocijenila
A i zazeljela sam se Carry...
Koliko znam snimljen je i drugi dio...ne znam vrijedi li ga gledati
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 26.3.2013 20:15:19
MicoTico
IZVORNA PORUKA: zeli da bude mama
Drage moje godpodje, veliki pozdrav svima. Ja sam se skoro prikljucila ovoj stranici pa eto malo pregledavam. Prije 20-ak dana sam gledala film ''Zacin za brak'' sa Meriyl Strip u glavnoj ulozi ( HOPE SPRING ) pa eto mogu vam ga toplo preporuciti. Mene je stvarno odusevio, gledala sam ga sa muzem.
Možeš li da zamisliš Meril koja u šestoj deceniji sedi zajedno s mužem, u ordinaciji čuvenog psihijatra? Ok, a možeš li da zamisliš tu istu Meril koja se prvi put ‘’otvara’’ i prepričava svoje seksualne fantazije ok muž pored nje ‘oće u zemlju da propadne? Možeš li da je zamisliš kako te iste fantazije, doduše krajnje nevešto, sprovodi u delo u mraku lokalnog bioskopa…? Kako ulazi u knjižaru i kupuje seksualni priručnik za žene u ‘’njenim godinama’’ koji kasnije krišom čita u kupatilu…? Kako vodi ljubav uz kamin, jagode i šampanjac…? ...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 26.3.2013 21:01:47
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: MicoTico
IZVORNA PORUKA: zeli da bude mama
Meni je bio predosadan.
i meni