Anoniman -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (20.5.2013 19:51:17)
|
IZVORNA PORUKA: maja78 RR o filmicic :) e ovako, prvo sto sam svo vrijeme kontala koji kreten od muza i oca stavlja na kocku zivot porodice. film je gledljiv, jeste napet da se istrzas, sa onim snimcima i djecakovim mjeseceranjem kraj sam shvatila kao storm, znaci svo vrijeme neka babaroga iz slike djecu nagovara da ubiju i onda ih uzima kod sebe u sliku, tj filmic snimljeni sve u svemu ko zeli pogledati horor da se istrza E odgledah i ja Sinister... Uopce mi taj tip horora nije strasan. Mene vise plase oni realni gdje ludjaci ubijaju da bi prezivjeli, rezu udove i sl. motornim pilama... Ovaj film me je samo jednom najezio i to na pocetku kada je sin imao scenu u kartonskoj kutiji...Film je prilicno jeftino uradjen, otac nigdje veze fura svoj san na uskrb porodice, majka koja nista ne poduzima za svoju djecu pored takvog muza, djeca koja se niceg ne plase, a roditelji lude...Onda taj fazon za paganstvom...nekako jeftino, s brda dola ubacena tema, nedovoljno nafurana, objasnjena i prikazana. Otac cijeli film u istom dzemperu... Ona djeca koja su ko trebala biti strasna...vala uopce nisu bila strasna, vise mi ih bilo zao... Ma bezveze horor skroz(za moj ukus).
|
|
|
|