RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga, film i muzika

Poruka

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (12.5.2013 11:35:38)

gledala[sm=smiley1.gif]

Storm -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (12.5.2013 12:11:05)

imam jednu ideju: sta mislite da nesto napravimo kao zajednicko gledanje nekog filma mislim svako za sebe ali isti film pa da posle mozemo malo i prodiskutovati (naravno necemo sad biti neki dubokoumni kriticari [sm=smiley36.gif] ali eto ko hoce moze i to) mozemo npr. dati prijedloge za film i onda se zajedno odlucimo koji da pogledamo recimo u narednih nekoliko dana ili tako nesto. Sacekamo da svi koji hoce pregledaju i onda....rasprava....sta mislite [sm=smiley1.gif]

Ako imate i vi neke ideje samo dajte...

maja78 RR -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (12.5.2013 14:27:08)

a to mislis starijom haha aja mislila govoris kao sandra bulok i sandra bulok junior pa reko ne znam da njena majka glumi, ili da sandra ima kcer koja glumi hahahahah

maja78 RR -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (12.5.2013 17:39:19)

sad gledali:

http://www.imdb.com/title/tt0493464/?ref_=sr_1

dobra akcija

aazra -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (13.5.2013 12:48:25)

I mene nesto krenule akcije koje bas i ne voli ne volim... jucer gledali Ghostrider, nije los...

Onako, kvalitetno urađen ako nista, da se gledati...[sm=smiley1.gif]

http://www.imdb.com/title/tt0259324/

Storm, nije ti losa ideja samo ne znam koliko je izvediva...a cesto zajedno komentarisemo jedan film...mislim da smo o Djangu sve rekle [sm=smiley36.gif]

Evo ja predlazem Sinister koji mi se gleda a nemam hrabrosti...[sm=jezicek.gif]

Storm -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (13.5.2013 15:54:08)

Pa dobro jesmo djanga bas sve gledale, ali je to bio jedan film a ostalo se onako mimoilazimo, ovo sam mislila da u istom periodu odgledamo po dogovoru, a kad vidim na drugim forumima kako moze sto nece uspjeti i nama. evo ti si predlozila ovaj, mislim da je to ovaj, jel http://www.imdb.com/title/tt1922777/?ref_=sr_1

ako neko hoce predlozi jos neke i onda se odlucimo za jedan i npr. sad u ovoj sedmici odgledamo recimo do petka, ko stigne-stigne, ko ne stigne boze moj, stice na sledeci i tako. Tako mi radimo na drugom forumu sa knjigama, tako citamo po dogovoru i onda rasprava, zna se bas onako zapetljati [sm=smiley36.gif]

a moze i npr. ova sedmica horor, slijedeca drama, pa triler.....i tako u krug. Ko voli taj odredjeni zanr on se i prikljuci [sm=smiley1.gif]

posto si krenula sa hororom, a ima ovdje ljubitelja ja ovaj nisam jos gledala a eto kanim se
http://www.imdb.com/title/tt1320244/?ref_=fn_al_tt_1

maja78 RR -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (13.5.2013 17:49:52)

IZVORNA PORUKA: Storm

Pa dobro jesmo djanga bas sve gledale, ali je to bio jedan film a ostalo se onako mimoilazimo, ovo sam mislila da u istom periodu odgledamo po dogovoru, a kad vidim na drugim forumima kako moze sto nece uspjeti i nama. evo ti si predlozila ovaj, mislim da je to ovaj, jel http://www.imdb.com/title/tt1922777/?ref_=sr_1

ako neko hoce predlozi jos neke i onda se odlucimo za jedan i npr. sad u ovoj sedmici odgledamo recimo do petka, ko stigne-stigne, ko ne stigne boze moj, stice na sledeci i tako. Tako mi radimo na drugom forumu sa knjigama, tako citamo po dogovoru i onda rasprava, zna se bas onako zapetljati [sm=smiley36.gif]

a moze i npr. ova sedmica horor, slijedeca drama, pa triler.....i tako u krug. Ko voli taj odredjeni zanr on se i prikljuci [sm=smiley1.gif]

posto si krenula sa hororom, a ima ovdje ljubitelja ja ovaj nisam jos gledala a eto kanim se
http://www.imdb.com/title/tt1320244/?ref_=fn_al_tt_1

evo ja gledala sinister i posto me nema do petka taman mi odgovara da onda komentarisemo

Storm -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (13.5.2013 18:46:01)

eh eto bas super a posto se vise niko ne javlja hajmo ti i ja aazra odgledati sinister do petka da malo zagrijemo ideju [sm=smiley1.gif] a ko jos hoce nek se pridruzi, ima do petka....aazra ideja zavisi od tebe [sm=smiley1.gif]

aazra -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (13.5.2013 23:02:41)

Vazi, odoh sad da ga potrazim...[sm=smiley1.gif]

I u vezi knjiga to bi bilo super...cesto se uhvatim kako nekom uglavnom mm prepricavam knjigu koju sam procitala a on me i ne slusa [sm=jezicek.gif]

vila_7 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (13.5.2013 23:18:41)

ja taman reko da ga i ja odgledam kad vidim horor - u zadnje vrijeme nemam nikako zeludac za horore,a prije ih redovno gledala

Storm -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (14.5.2013 11:26:27)

I u vezi knjiga to bi bilo super...cesto se uhvatim kako nekom uglavnom mm prepricavam knjigu koju sam procitala a on me i ne slusa [sm=jezicek.gif]
[/quote]

ih ja davno odustala od toga [sm=smiley36.gif]

Storm -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (14.5.2013 11:27:28)

IZVORNA PORUKA: vila_7

ja taman reko da ga i ja odgledam kad vidim horor - u zadnje vrijeme nemam nikako zeludac za horore,a prije ih redovno gledala

pa hajde onda slijedeci film ce biti nesto drugo [sm=smiley2.gif]

aazra -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (14.5.2013 11:58:43)

Evo ja ga skinula, sad mogu ucestvovati u "eksperimentu" [sm=smajl.gif] [sm=sloncek.gif]...

Kad su horori u pitanju nesto jace od mene me vuce da ih gledam, to je jedino objasnjenje [sm=jezicek.gif]

Posebno nakon Mame mi se definitivno gleda jedan dobar [sm=smiley4.gif], a i bit ce mi lakse kad dojmove podijelim s vama...[sm=smiley1.gif]

Nego sta nam je s theacerkom, bas bi voljela da nam se i ona pridruzi, sto se mene tice mozemo produziti rok za gledanje i na vikend pa da nas onda bude vise koje smo gledale [sm=smiley31.gif]

Storm -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (14.5.2013 17:39:48)

mislim da ti teacherka nece ucestovati kada je horor u pitanju [sm=smiley36.gif] koliko sam shvatila nije joj omiljeni zanr [sm=smiley1.gif]

pa ima vremena jos do vikenda, mozda nam se neko i pridruzi, eto sada nas je tri za novi kako kazes eksperiment [sm=smiley20.gif]

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (14.5.2013 20:51:57)

bas tako[sm=smiley1.gif]kad bude neki drugi zanr u planu eto i mene da vam se pridruzim[sm=smiley36.gif]

vila_7 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (14.5.2013 21:07:12)

ja zapravo ne volim horore otkad sam postala mama i otkad sam gledala: HOSTEL .
Jer ja i dalje volim horore tipa nekih cudovista, vanzemaljaca i slicno, ali danasnji horori se nekako prave sve na temu izopacenog ljudskog uma i meni odmah muka dodje-valjda jer znam da mogu biti takvi ljudi i u stvarnosti

Storm -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (14.5.2013 21:31:29)

IZVORNA PORUKA: teacher75

bas tako[sm=smiley1.gif]kad bude neki drugi zanr u planu eto i mene da vam se pridruzim[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley20.gif][sm=smiley1.gif]

Storm -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (14.5.2013 21:34:15)

IZVORNA PORUKA: vila_7

ja zapravo ne volim horore otkad sam postala mama i otkad sam gledala: HOSTEL .
Jer ja i dalje volim horore tipa nekih cudovista, vanzemaljaca i slicno, ali danasnji horori se nekako prave sve na temu izopacenog ljudskog uma i meni odmah muka dodje-valjda jer znam da mogu biti takvi ljudi i u stvarnosti

to jeste, bas kad je izasao onaj prvi dio Saw (mislim da je slagalica), tada ja jos iznajmljivala iz videoteke i bas sa onim cikom tamo komentarisala o tome sta ljudski um moze sve proizvesti, cisto kad smo skontali da je neko morao imati ideje za takav film..ono bas pomislis kakav to um treba biti za tako nesto

vila_7 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (14.5.2013 21:36:27)

e pa bas to i ja govorim MM-u a on se smije - pa reko meni ni taj nije regularan kad mu je sve ovo moglo pasti na pamet

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (14.5.2013 21:38:32)

dobra komedija upravo na HBO:
http://mojtv.hr/film/16348/dva-dana-u-new-yorku.aspx

amra_sa -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (14.5.2013 22:12:44)

Ne znam zašto al ja se samo mogu od srca smijati ovom našem bosanskom humoru, naspram njega sve mi bezveze. [sm=smiley36.gif]
Eh jedino mi je vrh ona komedija, dva crnca koji glume plavuše-sestre blizanke ? I Američka pita.

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (14.5.2013 22:16:29)

IZVORNA PORUKA: amra_sa

Ne znam zašto al ja se samo mogu od srca smijati ovom našem bosanskom humoru, naspram njega sve mi bezveze. [sm=smiley36.gif]
Eh jedino mi je vrh ona komedija, dva crnca koji glume plavuše-sestre blizanke ? I Američka pita.

a mamurluk? ja volim i americke i britanske komedije[sm=smiley1.gif]

aazra -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (15.5.2013 11:46:50)

Storm, znaci ti, ja i Maja za ovaj krug...[sm=smiley36.gif]

Znaci ako gledam veceras da ne komenatrisem do petka, jesam li dobro skontala [sm=smiley2.gif]

Ovo ostalo sto se horora tice..volim art pa i kad je ovaj zanr u pitanju zato uvijek izdvajam Bal vampira, pa i ove Uljeze [sm=smiley1.gif]

Sto se komedija tice, bosanski humor mi ne lezi, osim neprevaziđene Audicije i tu i tamo ovih novih Nadrealista ne mogu se sjetiti da mi je nesto bilo smijesno, uglavnom je cak i ispod granica dobrog ukusa, bar mog [sm=jezicek.gif] Tu mislim na "Lud, zbunjen", "Kliniku"..ovisi sta se podrazumijeva pod tim humorom [sm=smiley1.gif]

aazra -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (15.5.2013 11:55:33)

IZVORNA PORUKA: teacher75

ja volim i americke i britanske komedije[sm=smiley1.gif]

Sjetih se Mućki, ali i legendarnog Rowena Atkinsona.

Mada neku noc gledali "Johny English" drugi dio, bezveze skroz..ova "intelektualna" verzija mr. Beana mi je bas bezveze [sm=smiley24.gif]

A sta kazete za talijanski humor, jeste li gledale ovaj s Robertom Benignijem...

http://www.imdb.com/title/tt0102164/

Odličan je...[sm=smiley20.gif]

SdZ -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (15.5.2013 12:09:52)

Mi sinoc gledali
http://www.imdb.com/title/tt1990314/?ref_=sr_1.
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Zanimljiv je.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  106 107 [108] 109 110   Sljedeća stranica >   >>