Storm -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (17.5.2013 11:11:12)
|
IZVORNA PORUKA: aazra IZVORNA PORUKA: Storm Haj i nekako ono sto su to djeca, nego ono sa tom legendom i ono sa slikom na kraju [sm=zmeden.gif] sta vi velite?? Koliko sam shvatila djevojcica ih je naslikala, kao i one crteze na zidovima...prije nego sto se pridruzila ekipi [sm=smiley36.gif] Btw, Ethan Hawke je citav film bio u jednom dzemperu, inace to ne zagledam ali nije mi promakao taj detalj [sm=jezicek.gif] da za kraj samo dodam, malo mi je dosadila ova tematika djece u hororima...mozda nakon ovog predjem na akcije i sf [sm=smiley2.gif], ali kad se opet odlucim za horor definitivno to nece biti opet nesto s djecom...malo mi isfurano, rekla bih [sm=smiley36.gif] hahaha i ja sam to skuzila, ja opet vecinom zapazim te detalje i jeste bas. a ovo je i meni bilo odmah mrsko, jer vise i ta djeca i vecinom naki duhovi, valjda nemaju vise idjea a sta je meni jos vise dosadno u ovakvim filmovima jeste ovo njihovo ponasanje (citaj:americko), ono djeca ti imaju strahove, neke napade, ustaju nocu, mjesecara i svasta nesto ali ne ti i dalje hoces tu ostai i pisati tu knjigu, jer zaboga nemozes ti pisati nke druge knjige....mislim ono na balkanu bi to bilo, haj bolan radi sta stignes, bitno je da su racuni placeni a dal se tebi to svidja ili ne... mani se nekih snova [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|