Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koliko djece planirate imati? 4.7.2009 0:34:13
Lulu_
IZVORNA PORUKA: Mama1
dobre ste zene moje ... ja cu da ganjam jos 2 kcerke i jednog sina i od mene dosta :)
i odmah otvoris slasticarnu...dok svima torte napravis...
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
RE: Koliko djece planirate imati? 4.7.2009 0:35:33
Pankica
I moja želja je imati bar troje djece. Imam dva sina (i veliku razliku u godinama među njima). Ovaj mali mi je baš "stigao" u pravi trenutak, baš sam se bila zaželjela jedne male bebice i eto desila mi se beba, hvala dragom Bogu. Voljela bih i treće, prvenstveno nek je živo i zdravo, ali kada bih mogla da biram, voljela bih jednu curicu. Međutim, malo me i strah, jer su moje obje trudnoće bile visoko-rizične sa prijevremenim porodima, ali se hvala dragom Bogu opet sve dobro završi. Mi želimo, a Bog dragi određuje, pa će i oko tog trećeg djeteta biti kako dragi Bog odredi
RE: Koliko djece planirate imati? 4.7.2009 0:37:02
Lulu_
IZVORNA PORUKA: Mama1
lulu ja sam "slasticarnu" vec odavno otvorila :) ja sam o tome vec odavno razmisljala hehe
a ja mislila ti radis kuci...gdje ta slasticarna
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
RE: Koliko djece planirate imati? 4.7.2009 0:44:04
slono
IZVORNA PORUKA: Pankica
Mi želimo, a Bog dragi određuje, pa će i oko tog trećeg djeteta biti kako dragi Bog odredi
Upravu si!!!!!! A mojoj sreci ne bi bilo kraja kad bi bilo onako kako ja zelim!!!!! Prvenstveno, svim nasim trudilicama zelim da imaju svoju bebicu za koju se dugo bore.
Vjerujem u Boga i sigurna sam da nam je sve zapisano i koliko se god mi trudili da promijenimo stvari, sto MM rece i to je zapisano da tako bude!!!!! Pusa svim majkama i onima koje te zele biti!!!!
RE: Koliko djece planirate imati? 4.7.2009 22:31:34
medolino
e daj Bože jedno prvo (koje ne može ni nakon 1,5 god) voljeli bi troje
RE: Koliko djece planirate imati? 5.7.2009 8:24:25
Baby1608
evo da se nadovezem i ja imam dva sina sa bas MASHALA razlikom....nazalost trecu bebicu sam izgubila prije 3 sedmice ali akobogda i nadam se da ce biti i trece jedino me malo buni sto imam skoro 34 godine(dozica straha)
RE: Koliko djece planirate imati? 11.7.2009 13:34:49
Doraa
Eris i ja sam glasala za 4 djece mada ne znači da ću imati toliko?! Voljela bih kad bih mogla sad dvoje i dvoje odjednom tamo za par godina ali ali tek imam jedno vidjećemo
RE: Koliko djece planirate imati? 18.8.2009 23:56:42
Lulu_
zao mi je sto svi njeni ucenici sada citaju to...to je njena intima...zar ne postoji nacin da se stavi anoniman umjesto nicka
RE: Koliko djece planirate imati? 19.8.2009 0:00:49
mamina cura
Ako je izbrisete bice kao da nikada nije ni postojala a nebih se sa tim slozila. Inace je forum javan i na njemu se ne iznosi ono sto zelite zadrzati za sebe. Jako mi je zao sto nije imala djece
RE: Koliko djece planirate imati? 19.8.2009 0:05:34
Hanady RR
Joj kud naletih ovdje... Tražim temu da se oraspoložim a vidi ovo
Mi smo planirali troje i baš juče ponovo priča moj mm o tome...a nekako mi neumjesno da vam kažem šta mu rekoh...kad sam normalna sa ove dvije još bolje mu je da me ne dira...treće nek mu druga rađa
RE: Koliko djece planirate imati? 30.8.2009 12:09:59
irenaSA
Za sada čekamo ovo dvoje da dođu na svijet akBd živi i zdravi... a ako bude još koji put možda će biti opet dvoje
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...