Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koliko djece planirate imati? 3.7.2009 15:00:21
medica
voljela bi da imamo troje :) ali ne znam kad cu to sve stici sad ce 25godina a nemamo jos ni jedno :))))) jedno su zelje a drugo mogucnosti ali ja se nadam ko zna mozda Allah da pa i bude :)))))
RE: Koliko djece planirate imati? 3.7.2009 15:15:55
Zoe
IZVORNA PORUKA: malena27
Obzirom da dolazim sa foruma za zatrudnjivanje....daj Boze makar jedno. U idealnom slucaju troje...
i ja isto ovako jos uvijek se nadamo bar jednom za pocetak
potpisujem sve
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
RE: Koliko djece planirate imati? 3.7.2009 15:33:42
Zoe
Hej Breskvic hvala , ne mogu otvoriti pp, al sam vidjela ime pa ću te dodati
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
RE: Koliko djece planirate imati? 3.7.2009 15:40:26
*Seve*
Oduvijek sam mastala o dvoje dijece dijevojcicu i djecaka.... Dijecak je dosao hvala Bogu,a za dijevojcicu vidijecemo ili opet dijecaka... Mozda ostanem samo na jednom.
RE: Koliko djece planirate imati? 3.7.2009 15:41:52
Amela83
Ja bih rado troje, ali jedno su želje a drugo mogućnosti!!! HB pa imam jednog bebaća, za sada mi je i više nego dovoljno. Poslije ćemo vidjeti... Divim se majkama koje imaju dvojke,trojke...
RE: Koliko djece planirate imati? 3.7.2009 15:48:46
mejrem
Imam dvoje. Dvije djevojčice. Ranije sam govorila da mi je to dovoljno (kao da se samo ja pitam) ali sada nisam više sigurna. Obradovao bi me jedam dječak
RE: Koliko djece planirate imati? 3.7.2009 18:02:27
Anoniman
Koliko god puta me dragi Bog obraduje, ja cu biti presretna... doduse kao djevojka sam uvijek govorila da cu imati jedan fudbalski klub sa rezervnom klupom...
RE: Koliko djece planirate imati? 3.7.2009 21:22:49
Lalana
Onoliko koliko mi Dragi Allah da toliko cu biti i zadovoljna, zasad imam dvoje sta ce dalje biti, ne znam, ali eto ne bih bas ja voljela sada odmah trece, nek malo ovi pacici odmaknu, pa kasnije mozda i razmislim o obdanistu djece.
RE: Koliko djece planirate imati? 4.7.2009 0:06:34
slono
IZVORNA PORUKA: kristijan
aBd 3 komada nadam se jednoj cujici imam 2 indijanca
Ista sam ti!!!!! Zelim trece, zelim djevojcicu pa ako je zapisano da tako bude i bice. Ostajem pri tome da idemo na trece!!!!! Djeca su blago, najvece bogatstvo koje neko moze imati.............!!!!!
RE: Koliko djece planirate imati? 4.7.2009 0:22:27
slono
IZVORNA PORUKA: neki
Slono,ne gine nam ganjati curicu Ma neka djece
Draga Neki, ja cu je ganjati pa kud puklo da puklo!!!!! Moram sebi roditi drugaricu i nadam se da ce mi Allah dragi podariti slatku djevojcicu, mojim kolacicima sestru, a MM i meni punu kucu djece. Osipaju se familije, sve se manje vidjamo i druzimo i necu da mi djeca budu sama. Ja imam brata, a kao da ga nemam i ne mogu oprostiti roditeljima sto mi ne rodise sestru ili brata, sve bi bilo drugacije!!!!!
RE: Koliko djece planirate imati? 4.7.2009 0:24:39
neki
E dusha draga Ja vala jos kontam bil ili ne bi trece,a da mi je curicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ali hvala dragom Bogu,pa mi je podario ovu dvojicu ljepotana Vec sad se obraduju jedan drugom,kad ustanu ujutro,ma divota ih vidjeti,stariji skace a mladji guguce i smije se
RE: Koliko djece planirate imati? 4.7.2009 0:29:01
slono
I kod mene je isto. Maleni ga zagrli i vuce sebi,a kad se ovaj veliki nasmije, oavj mali samo sto ne poleti. A mozes zamisliti kako ce pisulju voljeti i paziti, beli ko princezu pravu!!!!
Ljubi ih majka!!!!