Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koliko djece planirate imati? 14.5.2009 16:49:24
emma.L
Mi bismo troje, ali ne znam koliko će nam uspjeti. Emi brata ili sestru definitivno za par godina, a onda, ako nas zdravlje posluži idemo dalje. Nego, imam pitanje: Jeste li mišljenja da 'svako ima svoju nafaku' ili da prvo treba nešto osigurati za to dijete kako mu ne bi nedostajalo barem osnovnih stvari? Mi smo čekali poslove, pa da kupimo stan i nekad mislim da bih opet isto uradila. Ali sad kad je imam, pitam se što nisam ranije i ponekad pomislim da je ljubav dovoljna, a ostalo nekako dođe , naravno ovo kad me emocije preplave. Što vi mislite?
RE: Koliko djece planirate imati? 14.5.2009 16:57:51
remzy
emma.L ja sam za to da dijete ima svoju "nafaku"a ostalo ce da dode(mislim na posao ,stan ,karijera...),a ako i nedode ,bitno je da ja imam nekog ko me obraduje najvise u zivotu ,ko me po prvi put mamom zovne...ima dosta lijepi dozivljaja nista nije vrijedno jednog njihovog osmijeha,pa i placa!!!!!!!
RE: Koliko djece planirate imati? 29.5.2009 14:04:25
seli
Uvijek sam maštala da ću imati troje djece.Ali kako sam preumorna i od jednog,čisto sumnjam .Ako Bog da planiram ubrzo i drugo jer mi godinice otkucavaju tako da za treće neću imati vremena.