|
RE: Posao, kuca, djeca - BALANS 21.1.2010 14:58:43
|
|
|
|
Suzana
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa ja ustajem oko 8,15 - 8,30 Malena još pajki, našminkam se, obučem, napravim joj doručkić (nekad ne, ostavim to da mm odradi) , probudim je, presvučem, ostavim babiju i ulijećem u auto, od Nedžarića do Skenderije sam za 6-7 min, obavezno kasnim na posao neki dan sam žureći prešla preko neke rupčage i guma puče radim do 13,00 zatim opet u auto, nekad svratim do mame na kaficu ili malo u šoping a nekad pravac kuća Kad dodjem kući igram se s malenom i sa mm zatim operem sudje (nekad to uradi mm), malo nešto pospremim, napravim ručak, malo net i onda ja i malena odspavamo 1-2 sata a mm ode do posla Kad ustanemo obavezno negdje idemo il svi zajedno na kolače, palačinke ili nas dvije u igraonicu ili idemo kod nekog na kafu, kad ne odemo nigdje neko nama dodje Dolazimo kući oko 22-23 sata , večeramo ja i mm a malena spava, ja opet nešto poradim po kući, malo net, malo ostalo Nekad ovo ostalo radim kad malena spava popodne Priprema garderobe za posao i lagano uspavljivanje uz neki dobar film To mi je najobičniji dan, subotom il nedjeljom ja i mm radimo generalku, idemo u šetnju ili na neki ručkić Helem jedva stižem Legendo. Ja juče na poslu bila haman do 18:30 (radim do 17 h). Živimo, stižemo, zajedničkim snagama, a uskoče nam i roditelji! Hvala im. U svakom slučaju, kada dođu djeca, život se potpuno mijeja, prioriteti, obaveze... ali, blagoslovljeni smo zar ne!
|