|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti za dijete?
12.10.2011 18:12:40   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: haidy

Gdje imati kupiti lijepih pantalonica za curice, a da nisu bas preskupe?

šta podrazumjevaš pod preskupe i koja veličina, da li tražiš teksat, samt, boja

(odgovor članu haidy)
Neposredna veza do poruke: 2101
12.10.2011 18:27:26   
Amrino
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Izvještaj o trenerkama na Siranu:

Donji dijelova ima krasnih, sa nekom aplikacijom ili natpisom, ne napadnom. Sa gumom i bez gume. Ovi za veću djecu (4 godine na dalje) koštaju 10KM.
Duksevi su skuplji 20-30KM, isto ima lijepih, sa kapuljačom i bez.
Ima i toplijih majica koje bi se mogle iskombinovati sa donjim dijelom trenerke po 10KM.

Dvodjelnih trenerki u kompletu nema.

user posted image user posted image user posted image
Hvala ziva i zdrava bila user posted image .
Idem sutra do Sirana user posted image .

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 2102
12.10.2011 21:11:33   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Amrino

Joj leona kraljice user posted image .
I sama sam ti ista- ja sto iskopam u Azelu, Harisu, Bingu i ostalim budjacima svi ostanu paf user posted image . Zato kad krenem nesto namjenski da trazim pa zalutam u ove "regularne" radnje zamal me hercika ne opali od cijena user posted image .
Mi se svi kolektivno oblacimo u Azelu, da se onom gazdi u sevape upise sto ga je otvorio. Djeci na snizenju nagemam Zarinih majica po 3 KM da se godinama nanosaju, zimske jakne po 30 KM gore- eno ih jos u funciji. O sebi da ne pricam user posted image .
Meni je jedini problem sto imam malo vremena sama sa sobom pa da odem cesce...narocito kad mi ovako nesto treba. Nasla i ja prosli put u Hariju Zarine majice Spiderman folovi za 7 KM. Definitivno moram i po ostalim Azelima i Harisima prohodati- u zadnje vrijeme ovi na Dobrinji su mi zakazali user posted image .
Eh da- kome treba u Azelu je bilo krasnih djecijih cizmica- ja svome pasukanu kupila kozne futrovane, fensi smensi za 30 KM. user posted image

Nasmija ti mene ovim postom,posebno ovim oznacenim djelom.user posted image Ja u Azelu nisam nista kupovala do prije mjeses-dva,uvijek mi izgledalo da je tamo polovna roba....ali sad sam se navukla pravo.Hani kupila Zarinu jaknu za jesen,pa za zimu (obe po 30 KM),za bebe mnogo Zarinih bodica po 4 KM...ma tonu nekih sitnica.Problem mi predstavlja samo to sto nikad nema ono sto meni treba nego uzmem ono sto mi se svidi i mislim da bi moglo zatrebati.user posted image A nasla sam i sebi zimsku jaknu i bas mi se svidja,ne smijem je hvalit da je ne ureknem.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 2103
12.10.2011 21:27:26   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Izvještaj o trenerkama na Siranu:

Donji dijelova ima krasnih, sa nekom aplikacijom ili natpisom, ne napadnom. Sa gumom i bez gume. Ovi za veću djecu (4 godine na dalje) koštaju 10KM.
Duksevi su skuplji 20-30KM, isto ima lijepih, sa kapuljačom i bez.
Ima i toplijih majica koje bi se mogle iskombinovati sa donjim dijelom trenerke po 10KM.

Dvodjelnih trenerki u kompletu nema.

user posted image user posted image user posted image
Hvala ziva i zdrava bila user posted image .
Idem sutra do Sirana user posted image .

Reci prodavačici (moje visine, crne duže kose) da sam ja dolazila danas i da sam te poslala, znat će sigurno. Meni se najviše svidjeli svjetlosivi donji dijelovi, imaju onu našu dole gumu, a imaju neke aplikacije duž jedne noge. Ima i tamnih boja.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 2104
13.10.2011 8:37:39   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: bebacha

bodica veliki brojeva bez rukava ima u Fisu,odlicni su-oko 6KM

jesu li deblji ili tanji? nama trebaju bas tanji ispod majice, deblji su mi nepraktični..da bezveze ne idemo do fisauser posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 2105
13.10.2011 8:39:48   
bebacha
tanji,skroz pamucni.odlicni.mi sve kod nih kupujemo bodice

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 2106
13.10.2011 9:15:53   
pocahontas
super..hvala..bas odem..je li to ovaj fis kod nas u SA ili moram u vitez?

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 2107
13.10.2011 9:19:35   
bebacha
ja sam kupila u Gracanici al tih bodica ima u svakom Fisu

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 2108
13.10.2011 9:41:48   
Neca xxx
Da li neko zna gdje mogu kupiti kuhinju za djevojcice. Naravno igracku, ali da bude veca, sa sporetom i rernom koja se otvara i onim nekim điđama, posuđem, napom... nadam se da znate na šta mislim. user posted image
Moja malecka je sada počela da "kuha" i jako joj se dopala kuhinjica u jednoj igraonici, ali je posebno bila fascinirana rernom koja se može otvoriti da u nju staviš nešto.

Vidjela sam ovakvu kuhinjicu u Baby centru u BBI, ali košta 100 KM. Da li neko zna može li se negdje naći nešto slično za manje novaca?

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 2109
13.10.2011 11:13:17   
hampsi
Neco imas u Robotu u Hrasnom, oko 25 KM. Nas je tamo uputila skorpija i od tada smo stalne musterije user posted image Ima svega, od stola za peglanje pa ...
Mi smo u potrazi za onim malim plasticnim stolom i stolicama, ako neko zna gdje ima ...
pocahontas  mi smo prije 10-tak dana kupovali u ovom nasem  FIS-u. Ima i velicina i boja, mada su meni najbolji cisto bijeli, ne potrgaju se brzo na onim drikerima.

< Poruku je uredio hampsi -- 13.10.2011 11:19:47 >

Takva sam kakva sam

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 2110
13.10.2011 11:21:49   
chuci
sto i stolice

ja vidjela u DP onom novom dole na stupu (merkur gdje je i interex) ali ne pogledah koliko koštaju.
ima i u tvornici snova pogledaj na stranici koliko košta

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu hampsi)
Neposredna veza do poruke: 2111
13.10.2011 11:25:14   
mamana
Da li neko zna gdje mogu kupiti kuhinju za djevojcice. Naravno igracku, ali da bude veca, sa sporetom i rernom koja se otvara i onim nekim điđama, posuđem, napom... nadam se da znate na šta mislim.
Moja malecka je sada počela da "kuha" i jako joj se dopala kuhinjica u jednoj igraonici, ali je posebno bila fascinirana rernom koja se može otvoriti da u nju staviš nešto.

Vidjela sam ovakvu kuhinjicu u Baby centru u BBI, ali košta 100 KM. Da li neko zna može li se negdje naći nešto slično za manje novaca

Ima lijepa Barby kuhinja u Vrtuljku na Dobrinji, ali je cijena tu negdje oko 100 KM.

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 2112
13.10.2011 11:25:55   
hampsi
chuci hvala na brzom odgovoru user posted image Vidjela sam na sajtu Bimaca iz Sirokog B ali je tamo 81 KM. To mi je malo previse za onu minijaturu a opet sta znam- mozda se tako i krecu cijene tog. Pogledacu u DP

< Poruku je uredio hampsi -- 13.10.2011 11:26:19 >

Takva sam kakva sam

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 2113
13.10.2011 11:53:50   
Neca xxx
hampsi hvala na odgovoru. Dakle, pravac Robot. ma i ja sam pretpostavila da bi toga moglo biti i kod njih, po malo nizim cijenama.

mamana i ova u baby centru je barbie i stvarno je divna, ali bi mi bila jos ljepsa da je barem malo jeftinija. user posted image

a i ja trazim sto i stolice. nasla sam krasne, naravno na IKEA stranici, tako da nista od toga.  gledala sam i u Tvornici snova i stvarno su divni stolovi i stolice, ali stolica kosta 55 KM, a stolic 75 KM. user posted image  Opet mi je i ovo puno, skoro 190 KM za stolic i dvije stolice.

(odgovor članu hampsi)
Neposredna veza do poruke: 2114
13.10.2011 15:04:26   
zagy
Sto i stolice su imali u TL na Dobrinji i u Merkatoru na socijalnom, cijene ne znam, ali nisu male sigurno. Jeftinija varijanta bi se mogla naći u Marsu, ali one nemaju komplete nego odvojeno, pa da kombinuješ. 
A mi imamo baby kuhinjau iz robota, plastična, ništa posebno, ali odgovora kvalitet cijeni. Ja zaljubljena u kuhinjice iz igraonica, one fine, ako prave samo umanjene (joj mi pojašnjenja),ali oni nabavljaju uglavom nabavljaju iz IKEA, i one su oko 120 eurauser posted image pa ih još treba i prebacit u našu kasabu.

21.04.2009. - mamina princeza
21.01.2013.- mamin princ

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 2115
13.10.2011 17:11:26   
haidy

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Alma, trebaju mi teksasne ili neki deblji materijal, samo da nije samt. A da nisu skuplje od 20KMuser posted image

Jedan osmijeh mijenja sve:-)

Lokica 17.05.2008.
Gugutka 20.10. 2011.

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 2116
13.10.2011 17:26:27   
Anoniman

Nekad u Azelu mozes naletiti na super Zarine hlace. Ja sam F. nedavno kupila predivne farmerke za cijelih 15KM

Alma, trebaju mi teksasne ili neki deblji materijal, samo da nije samt. A da nisu skuplje od 20KMuser posted image

(odgovor članu haidy)
  Neposredna veza do poruke: 2117
13.10.2011 17:29:53   
bambi7
sad bila u Harisu, za curice od 10 do 15km pantalona i tanjih i debljih

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2118
14.10.2011 12:57:29   
Amrino
Evo i ja da podnesem izvjestaj user posted image . Obisla sam tri Harisa user posted image i na kraju nasla u onom na Koreji trenerku user posted image . Trenerka- oba dijela+ majica= 22 KM (u svim ostalim radnjama u koje sam zavirila za te pare ne moze ni majica a kamoli trenerka :-))).

user posted image

Nasla mu jos jednu Zarinu majicu sa Spidrmanom- cijelih 7 KM

user posted image

Helem- u Harisu se fakat moze naci samo se treba nahodati i dobro sve pregledati. Za curice da ne pricam- deset_ puta veci izbor.
Do Sirana nisam ni stigla jer je malac spavao u autu i ja sam samo izljetala iz auta dok je MM cekao i uspuhivao user posted image .

< Poruku je uredio Amrino -- 14.10.2011 12:58:28 >

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 2119
16.10.2011 0:08:36   
leona81
na ciglanama, na platou gdje su paris, london i bingo ima jedna mala knizara, tamo je tabla sa postoljem 23 KM, a ima i bez postolja malo manja i najmanja, i dosta su jeftine:)

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 2120
16.10.2011 17:54:47   
Lejla Ka

user posted image

Koji ti je broj ova trenerka da se pikam odmah kad je staviš na BB user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 2121
16.10.2011 19:22:18   
M kao Mama

ja divne danas vidjel 22,90 u waikikiju

(odgovor članu haidy)
Neposredna veza do poruke: 2122
16.10.2011 23:46:07   
gvendolina
samo da javim svim mamama koje su trzile trenerkice da ima super izbor u Harisu u robotu na socijalnom.Ja sam uzela d.dio i cijena je 8 KM,a za djevojcice su naravno puuuno ljepse sa h.kitty ...za uzrast 1,2,3,4

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 2123
16.10.2011 23:48:03   
bananica
u Mercatoru super izbor kapa,salova i rukavica za sve uzrasteuser posted image

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 2124
17.10.2011 8:43:58   
Almaa
gdje kupiti vrecicu za spavanje sa rukavima?

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 2125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *