Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Na Siranu, jedina prodavnica dječije odjeće u zgradi. Znači kad uđeš sa Titove desno skroz, i u redu radnji u zgradi, pred kraj. Prekoputa je prodavnica veša, piđama i čarapa.
znam znam, samo ona je licno meni preskupa. kad je snizenje pa i ok ali ja sam nekidan bila i majica koju sam platila u harisu 7 KM kod nje je 12, ili dukserica koja je u Harisu 9 kod nje je 20. znaci identicna roba, sa prerezanim etiketama. kod nje su deblje dukserice 30 KM a zato mogu kupiti jaknu u Zari zimsku. tajice su 10 KM, pidzama tanka 30. ponekad kupim nesto, ako nemam nikakav drugi izbor, ili npr uzimali smo one pape, strample i sl...nekad naletimo na majice po 5 KM ili dukserice ali to je bas rijetkost.
Jest skuplja od Harisa, ali ja nemam druge kad mi se u Harisu sve izabere. Ali je opet jeftinija od svih marki čiju robu ima.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
bodiji za 12 mj, imaju za 3 mj, i za 6 mj...8 KM 2 komada
jagodica bobica pise za 5 god al nidje veze na njoj pise od 2-6 godina, ne znam kakva je to velicina al kao 108. po meni je ovo za 2-3 godine, ova kosta 7 KM a bile su i ovakve tene al sam ih fulila:) majice obicna bijela 3 KM, ove dvije h&m po 7 KM, ima raznih velicina, ova crveno bijela je bila na muskom odjelu, dakle ima majica i za decke tamo, znam da je trazila neka forumasica
Moram ići djeci tražiti... sad si me naložila...izvrnut ću sutra haris
haha, ma kad sam vidjela tunike lindex znala sam da je to za tvoje malene...ja bi uzela mojoj al od 122 ide br...divne su, bez greske, tek dosle, 3 razlicite boje, jednobojne nemaju nista po sebi, idu super i na farmerke i na tajice, klasika mrtva, dugi rukav i malo fazonirane na dnu kao duzi su dijelovi ono na bokovima...a imas tu one deblje majice tommy hilfiger isto, raznih boja. ima i duxerica george i h&m za vece curice, mislim da je ovdje najveci br 5-6 godina a u drugim je bilo do 12.
Znači leona na bankomat i put harisa da idem e hvala draga...da znaš ova starija ide sljedeć godine u školu...i ja sam već sada u afzonu sakupljanja lijepih stavri za nju gdje god vidiš od 122 ili od 128 brojeve javljaj svako sniženje mami je dobro došlo
i kod nas je jedno 80 posto smeca i 20 posto finih stvari, pa dok skontas ima li gresku veliku, i dok nadjes br jer je sve razbacano, zna biti patnja ali meni nije tesko jer nadjem presmijesno jeftine a kvalitetne stvari.
Znači leona na bankomat i put harisa da idem e hvala draga...da znaš ova starija ide sljedeć godine u školu...i ja sam već sada u afzonu sakupljanja lijepih stavri za nju gdje god vidiš od 122 ili od 128 brojeve javljaj svako sniženje mami je dobro došlo
hocu svakako:)
i kod nas je jedno 80 posto smeca i 20 posto finih stvari, pa dok skontas ima li gresku veliku, i dok nadjes br jer je sve razbacano, zna biti patnja ali meni nije tesko jer nadjem presmijesno jeftine a kvalitetne stvari.
Slijedeci put cu i ja malo dublje kopati. Ja inace udjem,onako malo pogledam povrsinski i gas.Nikad ne ostanem duze od 5 min.Moam otici ovih dana jer mi djete nema sta obuci,iznenada se "protegla" i sve joj malo,treba nam svasta...hlaca,stramplica,trenerkica za pokuci,djempera..... Ma ne znam sta nam ne treba.
Joj leona kraljice . I sama sam ti ista- ja sto iskopam u Azelu, Harisu, Bingu i ostalim budjacima svi ostanu paf . Zato kad krenem nesto namjenski da trazim pa zalutam u ove "regularne" radnje zamal me hercika ne opali od cijena . Mi se svi kolektivno oblacimo u Azelu, da se onom gazdi u sevape upise sto ga je otvorio. Djeci na snizenju nagemam Zarinih majica po 3 KM da se godinama nanosaju, zimske jakne po 30 KM gore- eno ih jos u funciji. O sebi da ne pricam . Meni je jedini problem sto imam malo vremena sama sa sobom pa da odem cesce...narocito kad mi ovako nesto treba. Nasla i ja prosli put u Hariju Zarine majice Spiderman folovi za 7 KM. Definitivno moram i po ostalim Azelima i Harisima prohodati- u zadnje vrijeme ovi na Dobrinji su mi zakazali . Eh da- kome treba u Azelu je bilo krasnih djecijih cizmica- ja svome pasukanu kupila kozne futrovane, fensi smensi za 30 KM.
Donji dijelova ima krasnih, sa nekom aplikacijom ili natpisom, ne napadnom. Sa gumom i bez gume. Ovi za veću djecu (4 godine na dalje) koštaju 10KM. Duksevi su skuplji 20-30KM, isto ima lijepih, sa kapuljačom i bez. Ima i toplijih majica koje bi se mogle iskombinovati sa donjim dijelom trenerke po 10KM.
Dvodjelnih trenerki u kompletu nema.