|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti za dijete?
12.10.2011 9:04:43   
pocahontas
a kad smo kod izbora trenerki, bio je super izbor u onoj modiani outlet u zelenom mercatoru na aipasinom polju..medjutim, ja neki dan odoh tamo kad ono ne radi, closeduser posted image bio je bas super izbor trenerki za djecu raznih uzrasta..ja sam tamo uzimala Rafiju i plaćala po 10KM donji dio..
posljednji put mu uzela dva donja dijela trenerke u Azelu (jedna Zara 12KM, a druga Massimo Dutti 19KM, odlicneuser posted image )

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 2051
12.10.2011 10:41:31   
Amrino
I ja volim sa gumom...i evo jedan fol koji ja praktikujem: kad trenerka nema gumu ja je fino kupim i uvucem u onu ranflu user posted image .
Nisam trenerku (donji dio) vidjela u Azelu pa ima jedno par godina garant a tamo sam stalno user posted image .

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

Neposredna veza do poruke: 2052
12.10.2011 10:47:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: Amrino

Ja se nahodala i opet nista nisam kupila...U Noddy- ju su trenerke 27 KM a samo donji dio 10 s tim da su meni pravo ruzne. One bas pijacne i neke boje koje mi nikako nisu...Dalje- u Oviesse- nema trenerki, samo posebno i to donji dio- 30 KM a gornji 35- 44 KM user posted image .
Trenerke- oba dijela za 30 KM ima ali za bebe. Za djecake je situacija takva da je haman trenerka 60 KM. Jest da su lijepe...Obisla sam i Amko hiper- nista, Bingo- nestalo brojeva...Jedino mi jos preostaje pijaca i ako neko ima jos kakvu ideju neka javi.
Da ne pricam kako za curice ima 10 puta veci izbor.

sad meni upitnik iznad glave
ja sam Andreju u ovs-u kupila...doslo me sve skupa oko 42-3 km...mozda sam tanju majicu izabrala(a nije tanka)...pojma nemam kako...znam da i majica ima skupljih i jeftinijih...kupila mu u bbi
A danas sam gledala u merkuru na drugom spratu ima prodavnica s djecijom garderobom...imas trenerkica...nije sad woow izbor...donji dio i dux  oko 40km...meni je bitno samo da trenerka nema onu ofirnu gumu na ogavicama...a ove nemaju

šta bona fali toj ofirnoj gumi na nogavicamauser posted image mi samo takve tražimo i mogu mu tako uzeti i broj dva veću i ta guma mi je savršena jer samo podvijem i tako reguliram dužinu i moze se nanosati trenerke ihihihiiiiiiii...user posted image eh ispadosmo mi sad seljaci s gumom na trenerci user posted image user posted image user posted image

što me sad

ja ih ne volim...ma ni vidjeti...dzabauser posted image

Neposredna veza do poruke: 2053
12.10.2011 10:47:47   
Hanady RR
i mi najviše volimo trenreke koje dole imaju gumu, ne malo puta sam sama uvukla gumu doleuser posted image

I izbor za dječake je užas u graduuser posted image

ja sam nedavno tražila jednom dječaku za rođkas lijepu trenerku...nevjerovatno nisma našla ništa što bi me bar bojom zadovoljilouser posted image

Čak sam konačno svratila na pijacu Ciglane...kad mi je teta iznijela trenerku za 30KM prosto mi se plakalao...
Onda odem u waikiki kad tamo donji dijelovi po 19,5 KM al nisma našla odgovarajući broj donjeg dijela uz majicu koju sma izabrala...elem donji dio i majica tanja vam dođu oko 38 KMuser posted image sa dux...bio je jedna žuto-smeđi prelijep al nevjerovatno nema donjeg dijela smeđeg ili žutog...elem uzaludno sam 4 sata portošila tražeći adekvatnu trenerkuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 2054
12.10.2011 10:50:19   
bebacha
ja Alen kupim kupim kod nas na pijacu.neki dan mu kupila prelijepu plavu,Cras,18KM.gornji i donji dio.a dinji djelovu u Fisu,prelijepi,pamucni,dole guma.8KM

< Poruku je uredio bebacha -- 12.10.2011 10:51:37 >

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 2055
12.10.2011 10:50:25   
gvendolina
joj naci nesto u azelu nesto sto trazisuser posted image jedino ako slucajno naletim
Amrino ja ti predlazem da pogledas na siranu ,teta je kad udjes od vjecne vatre skorz desno i radnja je u zgradi nize onog krojaca...ja sam nedavno kupila prekrasnu trenerkicu za djevojcicu(naravno z anjih je veci izbor kao i obicno :) Bilo je komlet trenerkica i odvojeno,donji dio je bio 12 KM i fenomenalna je

a da ima i u waikikiju kao sto rece hanady i deblje su

< Poruku je uredio gvendolina -- 12.10.2011 10:53:40 >

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 2056
12.10.2011 10:55:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

i mi najviše volimo trenreke koje dole imaju gumu, ne malo puta sam sama uvukla gumu doleuser posted image

I izbor za dječake je užas u graduuser posted image

ja sam nedavno tražila jednom dječaku za rođkas lijepu trenerku...nevjerovatno nisma našla ništa što bi me bar bojom zadovoljilouser posted image

Čak sam konačno svratila na pijacu Ciglane...kad mi je teta iznijela trenerku za 30KM prosto mi se plakalao...
Onda odem u waikiki kad tamo donji dijelovi po 19,5 KM al nisma našla odgovarajući broj donjeg dijela uz majicu koju sma izabrala...elem donji dio i majica tanja vam dođu oko 38 KMuser posted image sa dux...bio je jedna žuto-smeđi prelijep al nevjerovatno nema donjeg dijela smeđeg ili žutog...elem uzaludno sam 4 sata portošila tražeći adekvatnu trenerkuuser posted image
moja mama njemu uvijek kupuje te s gumomuser posted image
pa izgleda ko alipasinacuser posted image (da sad ne nastane frka kakva...i mm je alipasinac i volim ga najvise na svijetuuser posted image )
al ja, gradjanka s otokeuser posted image user posted image ...ne volim tak'e s gumomuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2057
12.10.2011 10:57:35   
Hanady RR
E dadada mi nismo alipašinsciuser posted image

Al smo mi ''negarđani sa otoke'' praktični pa nam djeca dvije godine nose isti trenerkuuser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2058
12.10.2011 10:58:26   
Anoniman
Amrino, jesi li gledala u beba kidsu...tamo bude dosta dobra ponuda

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2059
12.10.2011 11:00:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

E dadada mi nismo alipašinsciuser posted image

Al smo mi ''negarđani sa otoke'' praktični pa nam djeca dvije godine nose isti trenerkuuser posted image user posted image user posted image
nosi i ovaj moj...samo izgleda ko da mu je poplava u kuciuser posted image user posted image

evo danas cu vam staviti neke trenerke na bb...ima i sa gumomuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2060
12.10.2011 11:00:46   
Lejla Ka
Jel vi mislite na ranflu na trenerci ili da je u nogavici guma pa je nogavica malo stegnuta na članku, kao one orjentalne čakšire user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2061
12.10.2011 11:01:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Jel vi mislite na ranflu na trenerci ili da je u nogavici guma pa je nogavica malo stegnuta na članku, kao one orjentalne čakšire user posted image
na ovo barem ja mislimuser posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
  Neposredna veza do poruke: 2062
12.10.2011 11:53:53   
Amrino
Pa kad nema gume ili ranfle- trenerkica mora biti knap u milimetar jer je u protivnom ili kratka ili se vuce po podu i prlja...a ovako moze mu biti i velika nece se vuci. user posted image Uh sto ga ja objasnih hahahah.

HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2063
12.10.2011 11:55:53   
pocahontas

ja mislim na ranflu na trenerci...
taman je dobar fol da kupim gumu ida je uvucem u one široke nogavice od trenerke te što kupih u Azelu..povelika mu je a predobra je (btw, teget plave boje je ali mislim da je ženska ali to se apsolutno ne vidi ni počemu osim po odjelu gdje je kupihuser posted image ).. sad mu dođu mu ko trapez tole široke i užasno su mu dugeuser posted image sad kada tu gumu uvucem, ima da je se nanosamouser posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2064
12.10.2011 11:59:28   
pocahontas
ljudi, znate li ima li gdje body-ja, ali onih kao podkošulje, dakle bez rukavića broj 98 minimalno?
mozda siranouser posted image ubih se tražeći ali nema..sve mali brojevi....nismo mi jop za podkošulje..sve mu se izvlači vala koliko god da je dugauser posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 2065
12.10.2011 12:02:51   
Ilhana RR
Hej Amrino, zaboravila sam ti reci da u Lindexu bude oni trenerki kupi tri plati dvije... ovdje su cijene oko 15 km po dijelu, a mislim da je i dolje isto jer su cijene ljetos iste bile kao ovdje... pogledaj i tu ;) a njihove trenerke su kvalitetne pravo, peri deri ja ovdje Lamiji najvise uzimam u Lindexu takve stvari...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

Neposredna veza do poruke: 2066
12.10.2011 12:05:02   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: pocahontas

ljudi, znate li ima li gdje body-ja, ali onih kao podkošulje, dakle bez rukavića broj 98 minimalno?
mozda siranouser posted image ubih se tražeći ali nema..sve mali brojevi....nismo mi jop za podkošulje..sve mu se izvlači vala koliko god da je dugauser posted image

U Fisu bilo, i sa debljim "brotelicama" i sa tanjim... kostale oko 1,80 km... neke nase marke su, neka pcela ili buabamara ne sjecam se tacno... pamucni su....

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

Neposredna veza do poruke: 2067
12.10.2011 12:19:54   
Amrino
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

Hej Amrino, zaboravila sam ti reci da u Lindexu bude oni trenerki kupi tri plati dvije... ovdje su cijene oko 15 km po dijelu, a mislim da je i dolje isto jer su cijene ljetos iste bile kao ovdje... pogledaj i tu ;) a njihove trenerke su kvalitetne pravo, peri deri ja ovdje Lamiji najvise uzimam u Lindexu takve stvari...

Dobro si- Lindex! user posted image user posted image user posted image

HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 2068
12.10.2011 12:21:58   
Lejla Ka

Joj ja volim ove sa gumom, mom duguljku mršavuljku to tako super stoji user posted image A ranflu ne podnosim jer mu se diže uz nogu i ide mu na živce (a kad je on živčan ja sam još više user posted image ) Evo se onda prijavljujem u klub uvlačiteljica gume u nogavice.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2069
12.10.2011 12:27:41   
bebacha
bodica veliki brojeva bez rukava ima u Fisu,odlicni su-oko 6KM

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 2070
12.10.2011 12:45:16   
leona81
gdje je ta mirha na siranu?
ja sam svojoj nedavno u azelu uzela od 2-3 godine predivnu trenerku tj nije bila u paru vec sam ja nasla istu boju i materijal, mekani pamuk, nesto kao plis, gore dux pise zara girls sivi i dole siva bez icega po sebi al je uzi model i nema gume na nogavicama ali ima gore u struku debela guma divna, kao trudnicke, a nama je to super radi stomaka. ukupno 22 km. inace uzimam odvojeno dux a odvojeno donji dio. vecinu sam uzela u harisu i super su, imaju sa gumom i bez, cijena 5, 8, 10 KM.
eh sad haris na skenderiji ima divnih lindex tunikica, bijela, siva i jos jedna boja, brojevi od 122-170, ima ih dosta bas. tu sam vidjela i majica za djecake a najveci izbor za djecake je haris kod vijecnice, nema sta nema, majica, trenerki, duxeva, farmerki, svasta.
ja sam svojoj nasla 3 majice, 2 h&m i jedna dunnes, one su od 3-7KM, nasla sam haljinicu primark s etiketom:) tajice kao farmerkice ted baker isto s etiketom, nasla sam i dzemper sebi george 15 KM sa etiketom ima raznih velicina sivo bijeli a ima sivo rozi.
u zari na vijecnici su bile chupa chups papuce kao uggs cizme, cijena na njima 10 eur, ja uzmem svojoj za iducu godinu i ostale su jos jedne br 32 pa kome treba:) u izlogu su, ima raznih papuca i sve su 5 km, nalaze se u korp, ima velicina...nasla sam tamo tajice za po kuci 2-3 godine, 3 KM, one kao pletene. imaju neke nove marke, nadjem joj majicu jagodicu bobicu, nasla sam bodije za babine, 2 kom za godinu dana dodje 8 KM marka canari baby, i dzemper presladak marka salso bamba. slabo ima jakni do 3 godine, mozda 2 jaknice 6-9 mj, ostalo je sve za vecu djecu, od 3 pa nadalje. ima predivnih majica, mi uzimamo jednobojne vecinom za vrtica, one su 8 KM. vidjela sam i jedan bodi da je ostao bijeli s nekom aplikacijom 18-24 mjeseca, 7 KM. uglavnom ima svega al se treba zaroviti i skroz je drugacija roba nego u azelu u titovoj. ako je neko bio u hrasnom u zara kids nek nas izvjesti:)

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 2071
12.10.2011 12:51:41   
Lejla Ka
Na Siranu, jedina prodavnica dječije odjeće u zgradi. Znači kad uđeš sa Titove desno skroz, i u redu radnji u zgradi, pred kraj. Prekoputa je prodavnica veša, piđama i čarapa.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2072
12.10.2011 12:55:40   
HAHA
Zna li neko gdje ima košulja jednobojnih,dugi rukav za dječaka od 5 godina?

< Poruku je uredio HAHA -- 12.10.2011 12:56:09 >

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 2073
12.10.2011 12:59:19   
leona81

Na Siranu, jedina prodavnica dječije odjeće u zgradi. Znači kad uđeš sa Titove desno skroz, i u redu radnji u zgradi, pred kraj. Prekoputa je prodavnica veša, piđama i čarapa.

znam znam, samo ona je licno meni preskupa. kad je snizenje pa i ok ali ja sam nekidan bila i majica koju sam platila u harisu 7 KM kod nje je 12, ili dukserica koja je u Harisu 9 kod nje je 20. znaci identicna roba, sa prerezanim etiketama. kod nje su deblje dukserice 30 KM a zato mogu kupiti jaknu u Zari zimsku. tajice su 10 KM, pidzama tanka 30.
ponekad kupim nesto, ako nemam nikakav drugi izbor, ili npr uzimali smo one pape, strample i sl...nekad naletimo na majice po 5 KM ili dukserice ali to je bas rijetkost.

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 2074
12.10.2011 13:02:32   
Hanady RR
joj leona draga...
ja sad čitam tvoj raport...user posted image svaka ti čast...mene treba streljatiuser posted image

Pa gdje je na skenderiji taj Harisuser posted image
da odem i tražim te tunike 122 broj lindexoveuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *