leona81
|
gdje je ta mirha na siranu? ja sam svojoj nedavno u azelu uzela od 2-3 godine predivnu trenerku tj nije bila u paru vec sam ja nasla istu boju i materijal, mekani pamuk, nesto kao plis, gore dux pise zara girls sivi i dole siva bez icega po sebi al je uzi model i nema gume na nogavicama ali ima gore u struku debela guma divna, kao trudnicke, a nama je to super radi stomaka. ukupno 22 km. inace uzimam odvojeno dux a odvojeno donji dio. vecinu sam uzela u harisu i super su, imaju sa gumom i bez, cijena 5, 8, 10 KM. eh sad haris na skenderiji ima divnih lindex tunikica, bijela, siva i jos jedna boja, brojevi od 122-170, ima ih dosta bas. tu sam vidjela i majica za djecake a najveci izbor za djecake je haris kod vijecnice, nema sta nema, majica, trenerki, duxeva, farmerki, svasta. ja sam svojoj nasla 3 majice, 2 h&m i jedna dunnes, one su od 3-7KM, nasla sam haljinicu primark s etiketom:) tajice kao farmerkice ted baker isto s etiketom, nasla sam i dzemper sebi george 15 KM sa etiketom ima raznih velicina sivo bijeli a ima sivo rozi. u zari na vijecnici su bile chupa chups papuce kao uggs cizme, cijena na njima 10 eur, ja uzmem svojoj za iducu godinu i ostale su jos jedne br 32 pa kome treba:) u izlogu su, ima raznih papuca i sve su 5 km, nalaze se u korp, ima velicina...nasla sam tamo tajice za po kuci 2-3 godine, 3 KM, one kao pletene. imaju neke nove marke, nadjem joj majicu jagodicu bobicu, nasla sam bodije za babine, 2 kom za godinu dana dodje 8 KM marka canari baby, i dzemper presladak marka salso bamba. slabo ima jakni do 3 godine, mozda 2 jaknice 6-9 mj, ostalo je sve za vecu djecu, od 3 pa nadalje. ima predivnih majica, mi uzimamo jednobojne vecinom za vrtica, one su 8 KM. vidjela sam i jedan bodi da je ostao bijeli s nekom aplikacijom 18-24 mjeseca, 7 KM. uglavnom ima svega al se treba zaroviti i skroz je drugacija roba nego u azelu u titovoj. ako je neko bio u hrasnom u zara kids nek nas izvjesti:)