Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
gdje u Zenici kupiti stramplice za djecake...gledala sam po centru u djecijim radnjama i u konzumu,ali nema....imaju ali veliki brojevi,nama treba 18-24 months
mi uvijek kupujemo štrample za dijete od 3-4 godine jer ima debele butine i samo tako smo sigurno da ga ne stežu, izmerim mu do čalanka i ostatak odsječem, pa budu ako helanke. -
Eh Zenicanke gdje u Ze kupiti ogrilcu od jantara ali u crnoj boji za djecaka. I da li neko zna imal gdje ona stipaljka sto se zakaci za kolica sa gazom ili maramicom da je stalno ne trazim po depovima
ogrlicu od jantara pretpostavljam , ustvari bilo je kupiti u zlatarama i srebrenarijama...sad baš da ima crna ne znam..trebalo bi... a to za gazu nemam pojma kako izgleda...štipaljku za dudu znam...a valjda sam ostarila i ispala iz fazona...
Reallove..u robnoj kući Vf-a na spratu ima jedan butik sa dječijim stvarčicama...kod jedne fine tete , ja sam tu našla bijele prelijepe štramplice za šmizlu i vidjela sam svakakvih...dalje kod ekre ima uvijek štramplica maleckih..pa pogledaj kod zeničanke ili u gradu do dm-a...zatim u metalurg centru..onaj butik venice...bingo u lukovom polju..sretno
a joj. ma ja sam tek u fazi potrage tute, sinoc bili u par prodavnica i imaju samo one najjednostavnije. a skontala sam da je spreman za tutu kad su nam bili gosti neko vecer njihov mali iso u nas WC da piski u solju, moj E je to skuzio i onda i on stalno htio da mu skinemo gace i pelene i da stoji pored solje pa reko dok je u toj fazi da ga namamimo
pokusajte naravno,sad je i toplije vrijeme pa se moze experimentirati.A ajdin je tako neki dan sam trazio tutu i piskio u nju,ali vise nece a one kao stolica imas u marsu,oko 6 KM.Ima u obliku psica u onoj radnji u meratoru na Ilidzi i Importane centru Bunky town.Mi smo uzeli i onaj poklopac za solju.A da zaboravila asm i da ih ima neobicnih u onoj djecijoj radnji na dobrinji
mi smo kupili tutu u importannu dole na -1 spratu, imas djecija radnja sa igrackama. zuta je, u obliku cuke i kad se pritisne svira lambadu al lana voli samo da je nosa, nece da sjedi na njoj, vice tuta i nosa je, a kad je stavimo da sjedne buni se
♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥ Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.
Imaju u TL one sto se sjedne i imaju rucke..pa sjedne na nju ko na konjica. Kul je, ja nisam kupila, jer adrian ne zeli vise na tutu Neki dan lijepo sam šiškio u tutu, sad ne zeli ni da je pogleda.
isti slucaj kod nas,,,nece tutu nema sanse a pogledaj da nema u TL na ilidzi,mi smo neki dan bili i bas je pun,nema sta nema samo da je suski
bila sam u bunky town u merkatoru i imaju samo najobicnije. u tl takodjer bili, oni nemaju nikakve, kaze ne znaju da li ce im dolaziti uopste tute... budem jos gledala i raspitivala se, recimo ona radnja na dobrinji je pravo dobra, nadam se da ceimati nkeog izbora a cini mi se i u amko komerce-u na mojmilu ima finih stvarcica... bum gledala
Kupili smo u BBI ovaj set u one2play,i super se pokazao! Momak je jucer jeo suđukice sve ih nabado na viljusku A kosta svega 13KM i imaju boje za curice,pa eto koga zanima pravac BBI