Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
vidim jutros na cvili radnju sa tom opremom bicikli, klizaljke, u vranicinom neboderu vise apoteke dina
Reci mi je su li nove?
mislim da bi trebale biti, a znas gdje jos mozes pogledati, alpina u kranjcevicevoj ja sam sebi tu svojevremeno kupila i moja sestricna ih vozi dan danas
mislim da bi trebale biti, a znas gdje jos mozes pogledati, alpina u kranjcevicevoj ja sam sebi tu svojevremeno kupila i moja sestricna ih vozi dan danas
Svratit ću danas s posla da pogledam. Našla sam u TL ali crne, nisu mi za djevojčice.
Na siranu sam bila maloprije, izasla na dorucak i prosetala, kupila sam ali su debele carapice, za sad mogu posluziti ali bih i jedne tanje... Pogledat cu na Otoci
IZVORNA PORUKA: veeseelaa Kumrovec draga moja, extra izbor
Ja sam vidjela samo u BBI ,ne znam sada je li Iana ili Bimbus,ili sta vec,ali cijena kapice 25 km. Puno brate nesto??? Ako zenice gdje ugledaju nek pisu...
obicna plava pamucna kapica je bila u oviesse u interexu, mislim oko 10km
meni je ovo najbolja kapa koju smo imali/imamo..mislim da ce nam moci do daljnjeg jer je i ja mogu staviti na glavu..nekako je rastezljiva (rafi nema veliku glavu a ja nemam ni premalu glavu da ne bi bilo zabune )..a jos bolja stvar je sto je cijena fakat pristupacna...pokrije usi i to je ono sto nam treba
....carapice sa onim koznim djonom ali da nisu futrovane....?? Sad sam kupila na siranu, ali su futrovane, pa bih jos jedne ali tanje....
Niko....
Pa ima skoro svaka djecija radnja,a mi smo ih uzeli u Wikikiju,nisu opste debele unutra ali im je đon guma i mogu ti reci od svih tih "podsivenih " ove su nam naj.A ima i na pijaci pa pogledaj
Znaci carape sa koznim djonom imaju i u Waikkiju moram pogledati mi stanujemo na prvom spratu pa je pod bas hlčadan i u sred ljeta
Lady i mi smo uzimali kapice i trake za kosu kod mamine cure jedna nam je malo mala pa upravo ovih dan hocu da mjerim adni glavu da naucim jos koju, trake su super jer nisu previse debele a sama mozes izabrati sirinu trake