|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti za dijete?
16.3.2011 9:34:45   
la bomba
Gdje su najpovoljnije one puzzle kocke za pod??
Je li istina da su kancerogene??

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1176
16.3.2011 9:57:47   
ziki
Još prošle a možda i predprošle godine na stranici bebac su bile na spisku kao hemijski opasan proizvod. Proizvođač EVA puzzle 

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu la bomba)
Neposredna veza do poruke: 1177
17.3.2011 16:13:30   
salmy
Gjde da kupim kasiku za hranjenje? ne one male sto se nude u paketu.Zanima me djecija veca kasika za jelo?a da nije skroz velikauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1178
17.3.2011 16:16:07   
emma.L
E i meni treba ovo user posted image  - normalna manja kašika, veličina između čajne i supne kašike user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1179
17.3.2011 16:17:42   
Lady26
Kad nadjete, pisite ovdje user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1180
17.3.2011 16:21:15   
teacher75

IZVORNA PORUKA: salmy

Gjde da kupim kasiku za hranjenje? ne one male sto se nude u paketu.Zanima me djecija veca kasika za jelo?a da nije skroz velikauser posted image user posted image user posted image

ja sam vidjela u bbi dole u babyshopu aventove kasike raznih velicina, kojugod pozelis izaberes, ima podijeljeno cak i po uzrastima

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1181
17.3.2011 16:24:42   
salmy
IZVORNA PORUKA: teacher75

ja sam vidjela u bbi dole u babyshopu aventove kasike raznih velicina, kojugod pozelis izaberes, ima podijeljeno cak i po uzrastima
 Mozda su dobili nedavno,jer sam bila kod njih i nisu imali nista novo osim one standardne male velicineuser posted image  jos teta kaze da njena user posted image ima vise od godinu i da je hrani tom kasikom.Meni je mala isto one iz Dm 

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1182
17.3.2011 16:24:43   
emma.L
Pogledat ćemo to, ali mi treba normalna metalna kašika. Ne želimo se više pekati s tim stvarčicama za bebe, jer smo veliki, ali problem je što joj je čajna baš mala i blesavo izgleda kad lopata jadna a nikako se najesti, a supna joj ogroooomna user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 1183
17.3.2011 16:25:06   
Lady26
Ja sreca imam neke kasike za sladoled - plasticne afkors user posted image , pa su dublje malo i vece nego obicne kasike za bebe, super nam sluzi za supicu ali bih joj kupila bas baby kasiku...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 1184
17.3.2011 16:34:36   
Kivac
u ES company-ju (mislim da se tako zovu) imaju pravi escajg za bebe kasika, viljuska, noz i ona nakrivljena kasika, 12 KM. Zadovoljna sam kvalitetom.
(off topic, od iste marke sam u merkatoru kupila nozeve za rezanje i odlicni su)

usput, ova radnja ima pored Vatre u gradu i na Pofalicima.

Nora - Jan 13, 2009
Jan - Apr 14, 2011

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1185
17.3.2011 20:49:40   
teacher75

IZVORNA PORUKA: teacher75

Mozda su dobili nedavno,jer sam bila kod njih i nisu imali nista novo osim one standardne male velicineuser posted image  jos teta kaze da njena user posted image ima vise od godinu i da je hrani tom kasikom.Meni je mala isto one iz Dm 

mi jos uvijek koristimo te iz dm-a i ok su joj

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1186
18.3.2011 0:04:17   
leona81
mi odavno koristimo nukove, vece su od onih iz dma a super kompletic imas u konzumu tanjir, kasika viljuska, casa i zdjelica oko 10 km dodje...kasika je super

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 1187
18.3.2011 0:15:15   
ziki
Nemirko je prije 2 godine od rodaka iz Njemacke dobio kompletan escajg- kasika, kasicia, viljuska i noz. Proizvodjac je Tabaluga. Sve je metalno i velicina je odlicna. Ako mozete da porucite nekom od srca preporucujem.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1188
18.3.2011 0:18:15   
teacher75
mi smo dobili metalni pribor, od male do velike kasike, viljuske itd.... super je, neki njemacki proizvodjac, al jos nismo poceli da koristimo

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1189
18.3.2011 0:21:09   
Hanady RR
bogami žene vi se bezveze mučite sa tim tolikim escajgom...user posted image

ja jesma male kupovala...winny tje pooh i DM-ove al nakon godine, brate kašika supena i viljuška iz mog escajga...
nakon treće polako učimo nož koristiti samo u maminom prisustvu...user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1190
18.3.2011 0:21:46   
ziki
Teacher je li pribor u zelenoj kutijici, nas je takav. islim da mozes da joj das da koristi, Nemirkovoj radosti nije bilo kraja kad sam mu dala njegovu veliku kasiku

Neposredna veza do poruke: 1191
18.3.2011 0:27:36   
teacher75

IZVORNA PORUKA: ziki

Teacher je li pribor u zelenoj kutijici, nas je takav. islim da mozes da joj das da koristi, Nemirkovoj radosti nije bilo kraja kad sam mu dala njegovu veliku kasiku

plavo pakovanje sa providnim- eurohome, materijal rostfraj, mala kasika (kao nasa cajna), srednja (nesto izmedju nase cajne i supene), noz i srednja viljuska. na rucki su ugravirani pilici. moja mama joj je to kupila negdje u sarajevu al ne znam gdje

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1192
19.3.2011 18:35:03   
vjestica
2 stvari tražim
1. bebeće tapete (ili neke slatke za curicu) hoću da zalijepim na njenu komodu
2. e sad ne znam hoću li znati opisati, a nemam sliku, ono što se okači da vidi sa pregradicama providnim, pogodno za igračke , a lako se sklopi

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 1193
19.3.2011 18:38:07   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: vjestica

2 stvari tražim
2. e sad ne znam hoću li znati opisati, a nemam sliku, ono što se okači da vidi sa pregradicama providnim, pogodno za igračke , a lako se sklopi

znam na sta mislis ja sam to vidjala na Mojmilo ima jedna prodavnica mjesovite robe blizu Amko Komerca tu korpu merzu ili sta vec ima pahuljica eto pogledaj na temi uredjenje doma ima slika djecije sobe od mPahuljicinih curica ima mislim i ta tapeta mozda se ona javi ili je pitas na pp

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1194
19.3.2011 18:55:55   
vjestica
hvala puno, jest ta mrežica, sad sam gčledala na temi o uređenju doma (nažalost polsije je pahuljica na pisala da je kupila u ikei)
pogledaću na mojmilu, hvala još jendom
nadam se da će se još neko javiti da mi kaže gdje ima fin izbor tapeta

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 1195
19.3.2011 18:58:55   
bananica
cekam da mm dodje pa ti napisem ime radnje u kojoj imaju super izbor tapeta, meni nikako da padne na pamet, cini mi se da je na stupu i pocinje sa L, al nisam sigurna
mrezice sam vidjala  u tl i merkatoru

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1196
19.3.2011 19:02:33   
bananica
zove se Lamper, tu obavezno pogledaj

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1197
19.3.2011 19:16:42   
mama75

2 stvari tražim

Ja imam crvenu mrezu ovakvu iz Ikee, samo je kraca tj ne ide od plafona do poda. Ako ti odgovara rado cu ti pokloniti, stoji mi, ne koristim je uopste. Ne znam jesi li iz Sa i dolazis li na BB, ako zelis mogu ti ponijeti tamo.
A naljepnice za namjestaj su bile u Magma Home, ne znam jel to jos uvijek postoji igdje u Sa. Neki dan sam neke vidjela u prodavnici u Titovoj, pored Mone, neka prodavnica ima svega i svacega i vidim te naljepnice za namjestaj. Kvalitet i porijeklo nepoznati user posted image

< Poruku je uredio mama75 -- 19.3.2011 19:18:48 >

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1198
19.3.2011 19:18:35   
salmy

2 stvari tražim

Urban namjestaj na ciglanama

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1199
19.3.2011 21:47:45   
shejla
je li bas moraju biti tapete ili ...??? jer mozes napraviti super komodicu za par KM, sa onim naljepnicama kojih ima svuda kupiti...ima i napuhanih i providnih i svih mogucih likova...i velicina...

A te mreze sam vidjela u merkatoru...

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *