|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti za dijete?
1.3.2011 8:19:23   
draguljče
Hitno mi treba dobra kvalitetna hodalica! Gdje da kupim i koliko su para? Nisam je koristila za prvo dijete, nekako nam nije trebala (tj. slušali smo pedijatre), a sad nam treba itekako. Beba je teška i stalno hoće da se nosa, a mi smo premoreni.
Znam da je sve individualno, ali me zanima koliko je hodalica uopšte praktična, koliko djece hoće da je koriste? I od koliko mjeseci se smije stavljati u istu?
Pomagajte, ruke više ne osjetim.

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1126
1.3.2011 8:22:44   
Anoniman
Draguljce sve je to individualno hoce li dijete ili nece, moja npr ne bi izlazila iz nje, ali ja je puno ne stavljam jer ono kao jednim uhom slusam pedijatre jednim sebe user posted image . Da je stavim koliko ona hoce ne da bi mi bila prakticna, jer ona ne bi izlazila iz nje, a stigne gdje hoce za sekundu, ako su ti ladice i ostalo zasticeno da ne otvara jos bolje. Imas hodalicu U TL od 40 do 150KM, imas u chiccu i imas u gotovo svim ovim radnjama gdje ima i kolica i ostale bebi opreme kupiti.

(odgovor članu draguljče)
  Neposredna veza do poruke: 1127
1.3.2011 8:31:11   
draguljče
Ma znam da je individualno, već sam to i napisala, ali ipak... Ja se nekako bojim da onda neće nikako prohodati sam, i iskreno, ne daju mi se neke velike pare za to. Nemam ih baš previše user posted image

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1128
1.3.2011 8:47:09   
Anoniman
Mi imamo neku sto je bila 50km iz Tl, i to naslijedili je i nije losa. To da nikad nece prohodati ne znam sta da ti kazem. Kod mene je malenoj dvanaest i po mjeseci napravi dva tri koraka i sjedne, toliko o njenom hodanju, mada ja sam prohodala sa 16,5 mjeseci, a mm sa 13,5 tako da to njeno nehodanje ne pripisujem hodalici vec genima i ljenosti, a i velikoj guzari jer imamo 13 kg. Ja je nikad nisam stavila vise od 15-20 minuta u setalicu, obicno je to po desetak minuta, jer njenoj sreci nema kraja kad je stavim. Meni je Igraona(ogradica) dosta bolja i dosta vremena mi u njoj provodi, prije ona Graco ljuljaska, sad igraona su mi bili spas za ruke i njenu tezinu.

Neposredna veza do poruke: 1129
1.3.2011 8:55:54   
Dida79
Draguljce pogledaj na Piku tamo se moze naci dosta dobrih i ocuvanih stvari
http://www.pik.ba/artikal/1027754/hodalica-za-djecu/ evo ima ova user posted image

Neposredna veza do poruke: 1130
7.3.2011 19:41:36   
pipi_duga_capara
Drage moje meni treba informacija gdje da kupim poseljinicu za bebu user posted image nije mi bas jednostavno hodati po ovoj zimi s bebarom a treba mi za babine.. cula sam da ih ima negdje u Udobnosti na Grbavici.. ako neko ima svjezije informacije kakve su i koliko kostaju neka se jevi  user posted image

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 1131
7.3.2011 20:56:38   
pipi_duga_capara
Bas bas niko  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pipi_duga_capara)
Neposredna veza do poruke: 1132
7.3.2011 20:58:45   
Skvo RR
Imas u Bagateli, imas u Mercatoru (hipermarket), imas u Jysk-u...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 1133
7.3.2011 21:00:15   
teacher75

IZVORNA PORUKA: pipi_duga_capara

Bas bas niko  user posted image  user posted image  user posted image

imas sigurno u turbo limacu, bar je bilo prije par mjeseci, nisam gledala u zadnje vrijeme...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 1134
7.3.2011 21:00:53   
new mama
Mislim da imas i u Bagateli,sad ne znam hoces li kvalitetniju,a u Mercatoru nema tako da ne ides bezvezeuser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1135
7.3.2011 21:01:01   
veeseelaa
mislis na posteljinu???
imaš na pijaci Kumrovec i Otoka pravi izbor

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1136
7.3.2011 21:01:22   
teacher75
a ima i babyshop na pofalicima u kod katedrale, tamo sigurno ima

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1137
7.3.2011 21:05:06   
Anoniman
nobil, dallas ili ti konzum (otoka)...pa ima dio s posteljinom i peskirima, amko, cilek...sve zavisi koliko para hoces da das

Neposredna veza do poruke: 1138
7.3.2011 21:08:10   
pipi_duga_capara
Sta je ovo rekoh, svi me ignorisu  user posted image user posted image user posted image    huh.. sad mi je lakse user posted image user posted image user posted image
hvalaa user posted image

Neposredna veza do poruke: 1139
7.3.2011 21:14:24   
pipi_duga_capara
IZVORNA PORUKA: dadada

nobil, dallas ili ti konzum (otoka)...pa ima dio s posteljinom i peskirima, amko, cilek...sve zavisi koliko para hoces da das

pa sta ja znam.. naka normalna cijena 20-30 km-cica user posted image
ps. nemam ja nista protiv i da bude jeftinije user posted image user posted image user posted image ali kvalitetno i lijepo user posted image

< Poruku je uredio pipi_duga_capara -- 7.3.2011 21:16:10 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1140
7.3.2011 21:39:05   
Anoniman

ps. nemam ja nista protiv i da bude jeftinije user posted image user posted image user posted image ali kvalitetno i lijepo user posted image

u nobilu imas jako lijepih...barem za meneuser posted image ...ne znam tacno cijenu...ako hoces mogu ti sutra otici jer mi je to bas u komsiluku...a i dallas je...ali moram preci cestuuser posted image ...ako budem isla do konzuma...a za nobil mi fakat nije nikakav problem...svakako izadjem s djetetomuser posted image

moja je mama Andreju kupila u tiffany-u kada se rodio...za 20 km...prelijepu...samo ne znam je li jos imaju...ova je kao plavo-bijela...s jedne strane kvadratici sa slovima (kao pachwork) a s druge zvijezdice...

Neposredna veza do poruke: 1141
7.3.2011 21:54:16   
pipi_duga_capara

u nobilu imas jako lijepih...barem za meneuser posted image ...ne znam tacno cijenu...ako hoces mogu ti sutra otici jer mi je to bas u komsiluku...a i dallas je...ali moram preci cestuuser posted image ...ako budem isla do konzuma...a za nobil mi fakat nije nikakav problem...svakako izadjem s djetetomuser posted image

moja je mama Andreju kupila u tiffany-u kada se rodio...za 20 km...prelijepu...samo ne znam je li jos imaju...ova je kao plavo-bijela...s jedne strane kvadratici sa slovima (kao pachwork) a s druge zvijezdice...

pa eto.. ako ti se da prelaziti cestu user posted image user posted image Ma da hoce vise lijepo vrijeme pa da mogu proset_ati.. lako bi ja za stariju bebaru, ona hoda, ali ovaj mrav mali user posted image user posted image

< Poruku je uredio pipi_duga_capara -- 7.3.2011 21:55:09 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1142
8.3.2011 8:41:18   
zagy
Moja user posted image  je u fazi miki mausa i sve mora biti sa tim likom, tražim plišane igračke miki mausa,  gdje ih ima kupiti? Ma ustvari bilo šta sa likom mikija i miniuser posted image
I jedna informacija, juce sam sam vidjela da je ona beby radnja kod katedrale zatvorena, pa ako je ko planirao da ne ideuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1143
8.3.2011 8:42:17   
bebacha
miki ima u bingu,plisani

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu zagy)
Neposredna veza do poruke: 1144
8.3.2011 8:44:58   
henna ze
gdje u Zenici ima kupiti deblje štrample broj 14..tj za Hennu..čisto bijele ili crno bijele...ako neko zna

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

Neposredna veza do poruke: 1145
8.3.2011 8:51:54   
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: henna ze

gdje u Zenici ima kupiti deblje štrample broj 14..tj za Hennu..čisto bijele ili crno bijele...ako neko zna

henna da nema u Bingu? Kako je curetak?

zagy, potpisujem bebachu ima u Bingu!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1146
8.3.2011 8:52:49   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: zagy

Moja user posted image  je u fazi miki mausa i sve mora biti sa tim likom, tražim plišane igračke miki mausa,  gdje ih ima kupiti? Ma ustvari bilo šta sa likom mikija i miniuser posted image
I jedna informacija, juce sam sam vidjela da je ona beby radnja kod katedrale zatvorena, pa ako je ko planirao da ne ideuser posted image

u beba kids je bilo puno miki i mini

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu zagy)
Neposredna veza do poruke: 1147
8.3.2011 9:03:50   
zagy
Vidjela u beba kids, al mi iskreno puno 70 KM za plišanu igračkuuser posted image  Moram do Binga otići onda, samo u kojem Bingu?
Hvala

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1148
8.3.2011 9:22:41   
maja78 RR
e nisam imala pojma da su toliko jer nisam pitala, samo vidjela :)

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu zagy)
Neposredna veza do poruke: 1149
8.3.2011 10:53:21   
Anoniman

pa eto.. ako ti se da prelaziti cestu user posted image user posted image Ma da hoce vise lijepo vrijeme pa da mogu proset_ati.. lako bi ja za stariju bebaru, ona hoda, ali ovaj mrav mali user posted image user posted image

eh ovako...isla sam do merkura pa sm ti i tamo pogledala i u ovom nobilu....do dallasa, nisam...moraces samauser posted image

u merkuru na drugom spratu ima radnja za bebe pored igraone tamo su ti cijene 17 KM i 17, 50 KM trodijelni...samo su ti ofirni oni medzedi...cini mi se na mjesecu s kapicom sto spavaju...takvih imas svugdje koliko sam skontala...mislim...to platno...meni se iskreno ne svidjaju a boje su (roza, plava i zuta) i ima jedna "krepana" sto bi moja mama reklauser posted image ...ona je cini mi se narandzasta...vise ni sama ne znam...sve mi se pomijesalo

e, u Nobilu su ti cijene oko 33 KM...ali su neuporedivo ljepse...mislim na dezen...pogotova ova plavauser posted image ...i dodzu fino u kutiji zapakovane...za poklona se ubilouser posted image
i imaju dvije kao "ozbiljnije" a meni su te najljepse...na prugice...samo te dodju kao u onim plasticnim torbicama/kesama

u malishi nemaju nista...osim pravo slatkih deka/vreca...nisam pitala za cijenu

et...nadam se da sam ti malo pomoglauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *