|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti za dijete?
1.2.2011 9:12:13   
alenas
Imaš u Robotu, sa likovima iz crtića, mi imamo Tom i Jerry, imaš ptičicu Twity, raznih, nisu skupi, koštaju oko 5 km.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1076
1.2.2011 9:18:05   
Anoniman
bum pogledala...hvala

a jeste negdje vidjele u obliku zivotinja...ono da izgledaju ko igracke...to sam nasla na netuuser posted image

(odgovor članu alenas)
  Neposredna veza do poruke: 1077
1.2.2011 11:00:45   
škorpija
evo opet da pitam gdje ima bodija lijepih (za po graduuser posted image ) kratkih rukava veći od broj 98, dobili smo C&A 92 ali su mu mali, ne znam jel do broja ili, i gdje ima lijepih donjih dijelova trenerki ili trenerki komplet ali d aje gornji dio bez kapuljače i rajfešlusa

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1078
1.2.2011 11:03:30   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: škorpija

evo opet da pitam gdje ima bodija lijepih (za po graduuser posted image ) kratkih rukava veći od broj 98, dobili smo C&A 92 ali su mu mali, ne znam jel do broja ili, i gdje ima lijepih donjih dijelova trenerki ili trenerki komplet ali d aje gornji dio bez kapuljače i rajfešlusa

čuj ove -  za pogradu kratkih rukava u februaru user posted image user posted image
donji dio trenerke-waikiki vidjela, u onoj radnji wenice u robotu u hrasnom i modiana mercator onaj mali zeleni na alipašinom polju kod pijace-tmao je bilo mrak stvari za djecu, najviše trenerke i tako to....

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1079
1.2.2011 11:08:30   
Anoniman
Ja sam uzela u waikiki-ju dva donja dijela trenerkih i dva puta oprala i vec mi se rutaju user posted image , a i nisu 100% pamuk. A sto se tice bodija zaova Ani neki dan kupila par bodija u bingu i super su, mogu po gradu, prelijepi su, bas kao majicice, na prugice, te sa nekim aplikacijama, a nisu oni siroki okovratnici koji se razvuku. Sad da li ima za djecake ne znam. Sto se tice trenerkih nisam bila u wenice, ali Anci ima par njihovih trenerkih sestra moja joj kupovala i prezadovoljna sam. Jednu nosa vec par mjeseci i nije se sekunde promijenila, a vidjela sam da ima wenice i u Mercatoru na Ilidži.

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 1080
1.2.2011 11:10:30   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: dadada

Da li ste negdje vidjeli torbice za cd/dvd ..djecije?...znaci da nisu crne...dosadneuser posted image

bilo je u konzumu na koreji među igračkama oko 5 Km su bili...ja uzela onaj disnay princeze da čuvaju svoje crtiće unutrauser posted image

a to u obliku neke živujke nisma nažalost vidjela.

Škorpijo u Importane ima radnja u prizemlju od igraonice druga po redu...eh sad ubij me nisma sigurna jel Vrtuljak ili mališa nazivuser posted image ali ima super trenerki donji dio po 6 KM...filmarove i na sniženju su a ima izbora brojeva. Eh ima i komplet trenerki i košta 26 KM...al su gore dukserice fakat prelijepe pa se mogu nositi i na pantalone nisu sa kapuljom i rajfešluzom nego okrugli vrat... eto pa pohgledaj.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1081
1.2.2011 11:55:53   
škorpija
hvala svima, a pocy u nas su sve bodiji kratkih rukava, ne znam zašto, al nekako mi praktičnije, ajdin mrzi da ima dva para rukavauser posted image , a kontam u tržnim centrima nekad bude prevruće ili u igraonici pa kad mu skinem duksericu da dijete ne bude ko otrnjakuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1082
1.2.2011 12:36:10   
pocahontas

hvala svima, a pocy u nas su sve bodiji kratkih rukava, ne znam zašto, al nekako mi praktičnije, ajdin mrzi da ima dva para rukavauser posted image , a kontam u tržnim centrima nekad bude prevruće ili u igraonici pa kad mu skinem duksericu da dijete ne bude ko otrnjakuser posted image

ma meni nisu zgodni ti bodiji kratkih rukava za ovo doba godine-ako mu nesto preko obučem, skuha se, ako je samo u tome-ma nije mi bas da bude u kratkim rukavima po kuci..tako da su mi savršeno rješenje bodiji dugih rukava-tako je obučen po kuci.....

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1083
1.2.2011 12:40:33   
salmy
IZVORNA PORUKA: pocahontas

ma meni nisu zgodni ti bodiji kratkih rukava za ovo doba godine-ako mu nesto preko obučem, skuha se, ako je samo u tome-ma nije mi bas da bude u kratkim rukavima po kuci..tako da su mi savršeno rješenje bodiji dugih rukava-tako je obučen po kuci.....

A jeli ima preko bodija trenerkicu ,majicu ili samo body? ja sinoc svom user posted image kupih potkosuljuuser posted image user posted image kontam da treba imati ispod bodijauser posted image a mozda grijesim

Neposredna veza do poruke: 1084
1.2.2011 13:44:16   
ziki
As od 15 do 30 kg, maxi cosi rodi xps ili xr ili recaro. U TL više izgleda nema a ja ne znam gdje da tražim.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 1085
1.2.2011 13:45:18   
bebacha
Ziki jesil gledala u etni

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1086
1.2.2011 13:50:06   
ziki
Gledala Brevi i nije mi se svidjela nikako, čak mi je ona u Bigu mnogo bolja, isto Brevi al drugi model

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1087
1.2.2011 13:51:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: Lady26

Boga mi Lana nosi bodi dugih rukava i preko majicu, po potrebi i gornji dio trenerke...
Doduse mi zivimo u kuci, pohladno je ujutro...
Al zato ljeti u toj istoj kuci - i gola i bosa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uh draga, kod mene je us tanu temperatura sada 24 C, u spavaćoj je 22 C..kakva crna majica preko i trenerkauser posted image ...joj, pa bio bi u goloj vodi....samo bodi dugih rukava....nista preko ni ispod...dole trenerkica i čarapice sa onim dole gumama protiv proklizavanja user posted image -u papama mu noge budu mokre od znoja tako da mi nema smisla da mu ih oblačim...
imas bodija dugih rukava nase proizvodnje (nase je za mene ex yuuser posted image ) dobri su...deblji pamuk...u merkuru...drugi sprat...nova radnja...pored igraonice...vidjeces...8,5 KM sam ja platila cini mi se

jos napomena...zarovi se sama...jer ona cura nema pojma sto tamo radiuser posted image

< Poruku je uredio dadada -- 1.2.2011 13:52:57 >

Neposredna veza do poruke: 1088
3.2.2011 9:59:58   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

.Na siranu kod tete sa H&M stavrima u četvratk se očekuje nova roba pa bi moglo biti ali moglo...sada nema baš neki izbor ni dezena ni brojevauser posted image

Mozes li mi objasniti gdje je ova teta?! Hvalaaaaaaaaa

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 1089
3.2.2011 10:34:34   
Lady26
Hanady plizzzzzzzzzzzzzz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
         user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 3.2.2011 10:36:48 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1090
3.2.2011 10:37:10   
Hanady RR
Uđeš na Sirano od vječne vatre pa ideš kroz na desnu stranu...u zgradama na desnoj strani je boa njen... negdje na smaoj sredini...ali nećeš fuliti jer jedino je to box u zgradi sa dječijom garadrobomuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1091
3.2.2011 10:40:02   
Lady26
Ok hvalaaaaaaaaaa, popise mi kolegice mozak, ja im spomenula al ne znam gdje se nalazi, malo su opterecene kupovinom a h&m odjecom
user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 1092
5.2.2011 15:25:14   
škorpija
gdje mogu najpovoljnije kupiti za dijete istison ili tepeih sa onim stazicama za autiće i koliko se cijene kreću

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1093
5.2.2011 15:26:57   
Anoniman
Imas u uniproetu i u dalasu na otoci, a bilo je i u elpiju na grbavici, a cijene stvarno ne znam. Znam da je bilo i tepiha vec po mjerama, a i itison pa ti mjeru odredis, mada meni se cinilo da su ti tepisi samo obradjeni itisoni, koje ti obrade i inace kad kupis.

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 1094
5.2.2011 15:29:52   
škorpija
hvala jelena

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1095
5.2.2011 18:24:57   
de_de
Skorpija, ja nisam iz sarajeva, iz tk-a sam i bas smo danas u gracanici gledali takve etisone (auto staze, zeleni)  9 KM metar kvadratni. Sijeku koliko treba i obrade. Ne vjerujem da je bas velika razlika u cijenam izmedju tk i sarajeva.

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1096
5.2.2011 19:50:47   
Anoniman
de_de je li ovakav
user posted image

(odgovor članu de_de)
  Neposredna veza do poruke: 1097
5.2.2011 20:52:35   
de_de
Jeste Breskva i to izmedju Binga i Goramonja, ima skladiste gradjevinskog materijala i u krugu tog skladista je i salon tepiha.

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1098
5.2.2011 22:38:02   
Adana
IZVORNA PORUKA: dadada

a jeste negdje vidjele u obliku zivotinja...ono da izgledaju ko igracke...to sam nasla na netuuser posted image

Bilo je nesto na taj fazon u Robotu u Hrasnom u podrumu, kao plisani psic - futrola za CDove... Mozda jos uvijek ima. :)

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1099
6.2.2011 16:03:06   
Hannah
Gdje ima kupiti Braun toplomjer za uho?

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *