hampsi -> RE: gdje kupiti? (25.11.2012 12:27:50)
|
Skafandera ima u Bingu u Hadzicima, po 30 KM. Ja sam juce otisla u Tradeli u Kiseljaku maksuz da vidim sta ima. I zaista ima svega, nema onog "Kineskog" smeka kad se udje [sm=smiley1.gif] Za bebe ima svega: ogradica, bodica, gegica, trenerkica, ... Za uzrast od 3 godine ima prelijepih jaknica zimskih po 30 KM, carapice termo 1,50 KM, stramplice fine pamucne po 3,50 KM. Za veselu sam vidjela onu dekicu sa drikerima i ferslusom (bijela), ... Plasticni sto i 2 stolice 47 KM, pa ona tabla kao magnetna sa jedne strane a sa druge brojalica 77 KM. Zaista ima svega. Na putu prema tamo svratila sam u radnju koja se zove Antic(mislim da je tako) i tu sam kupila postavljene farmerke za 15 KM (ima svih velicina), somotne pantole takodje postavljene su 12 KM, jakne malo tanje 20 KM, bodiji 0d 3-7 KM ima i Turska proizvodjac, Srbija, BiH, ... Ves za djecu po 1 KM (Srbija), potkosulje po 3 KM (to su kao skuplje), helanke po 4,5 KM, trenerkice donji dio od 5 pa dalje, igracaka ima masu i bas su povoljne. Zapravo, doosta stvari iz ove radnje sam vidjela i u onoj na Dobrinji preko puta DM-a samo sto su tamo pa duplo skuplje. Kome se da otici isplati se. Ja sam otisla bas bez veze jer sam citala da su neke zenice pisale o ovim radnjama. U Tradeliju sam vidjela pelene pamucne paket 13 KM, a u Anticu ima neka laganija varijanta onih za odvikavanje po 1 KM.
|
|
|
|