bookah -> RE: Gdje kupiti za dijete? (21.6.2012 16:17:15)
|
IZVORNA PORUKA: škorpija IZVORNA PORUKA: bookah IZVORNA PORUKA: Tajno moja IZVORNA PORUKA: Pretty mamma Gaćica ima u Alma Ras. Mislim da su oko 2,20 KM. Ima i u Orchestri, ukoliko imate onu njihovu karticu, a sada će i sniženja, gaćice budu 2 KM. Kad će tačno ta sniženja,da se odmah tamo nacrtam :) Vjerujem da su njihove gaćice jako kvalitetne,pa volim više pričekat to sniženje,a znati da sam kupila nešto što valja za istu cijenu što bih negdje drugo... Pamuk je dobar, ali mom djecaku (mrsavije gradje, 3god) je guma dosta uska, i gacice su malo dublje. Nisu mi nesto. Predlazem iz Merkatora pakovanje 5 kom u plasticnoj kesici, mislim da su Lumpi. koliko su te lumpi paket, mogu li za trbonje Plitke su i dosle bi 'trbonjama' ispod stomaka, a cijena mislim oko 12km. Modeli su manji, tako da treba gledati veci br posebno za krupnije dijete. Medjtuim na Siranu, kod tete sto prodaje djecije H&M stvari, ima pamucnih boxerica (bijele sa crvenom gumom) za krupnije djecake, guma uopste ne steze i 3km komad. Peri/deri!
|
|
|
|