Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ovo je strasno.Pankica nisam razumjela jesi li na kraju dobila porodiljnu naknadu i koliku.ako mozes objasni postupak jer nas ima dosta pod tom drzavnom kapom i njenim zakonima
Luna77, obzirom da sam ja bila "specifičan slučaj", a pošto takve i sl. slučajeve zakonodavac nije predvidjeo, a eto, desilo im se, "izašli su mi u susret" tako što su mi uplatili, ne puni iznos naknade, nego toliko da bi se mogli uplatiti doprinosi i da ne bi došlo do prekidanja radnog staža, što ni u kom slučaju ne bi bilo ni po zakonu, a ni u redu, jer sam u stalnom radnom odnosu, onda su mi morali "nešto" naknade isplatiti, a samim tim i uplatiti doprinose i to samo za period za koji bi bila"na leru" ili bolje rečeno ni na nebu ni na zemlji.Dakle, do sticanja uslova za ostvarenje naknade od Kantona. Kada je ispunjen taj uslov, Kanton je nastavio ispunjavati svoju obavezu, a poslodavac mi više neće uplaćivati ništa, jer takav su zakon donijeli, nažalost. <meni je ustvari bilo bitno da se ta "rupa" popuni, jer ja sam najmanje kriva, a znala sam da to tako ne može im proći, jer bi to bila čista diskriminacija i krivično djelo. I svakako da su nam načinili nepravdu i donošenjem takvog zakona, učinili i diskriminaciju i narušili osnovna ljudska prava koja su nam Ustavom BiH zagarantovana. Ostaviti bilo koga bez zdravstvenog, socijalnog i dr. osiguranja, šta je drugo, nego čista diskriminacija. Naročito ako si u stalnom radnom odnosu, ali eto, "oni" mogu sve, a da nikome za to ne odgovaraju.
pa hocel vise ta naknada za novembarrrrr zna li iko kad skotovi misle isplatit za novembar te pare
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
Zanima me da li ste dobile nadoknadu u ovom mjesecu? Odnosi se na forumasice iz Sarajeva, jer je vec 07. januar, a jos nije stigla. Ja stanujem u Novom Sarajevu, pa me zanima da li je opcenito jos nisu podijelili ili je nesto do mog postara?