|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiljska naknada
11.7.2009 12:44:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

pa ovo preko 400, svaki mjesec nije bas isti opa ne znam tacno,oooooo, odoh se zakljucatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ZdraFo...jel' ono zelene zgradeuser posted image user posted image user posted image ...pristavi kaHvuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 776
11.7.2009 12:45:33   
slono
Sory, ne shvatih da pitas saharu, ja bas bukvalna!!!! Heheheheh!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama ima dva slatka kolačića!
I kolačić- ljeto 2003.god.
II kolačić- zima 2008.god.

(odgovor članu slono)
Neposredna veza do poruke: 777
11.7.2009 12:46:18   
neki
Bio i moj Eminuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Stari Grad,452KM,naravno te dvije njemu za kafice,i hoda po ovoj kisiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 778
11.7.2009 12:48:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

pa ovo preko 400, svaki mjesec nije bas isti opa ne znam tacno,oooooo, odoh se zakljucatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ZdraFo...jel' ono zelene zgradeuser posted image user posted image user posted image ...pristavi kaHvuuser posted image

ma uzni taxi, ja placamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 779
11.7.2009 12:49:38   
tajjra
cuj stari grad 452 Km user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 780
11.7.2009 12:50:33   
daca/maca
kako svi primaju 432???? MENI POŠTAR ISPORUČI 435, a 5 mu dam za kafu....Sarajevo, Centar...valjda je to To....

Jeli iko primio u CENTRU???

(odgovor članu slono)
Neposredna veza do poruke: 781
11.7.2009 12:50:42   
neki
I ja se iznenadilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A ti sahara odmah na temi more user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Blago tebi dragauser posted image

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 782
11.7.2009 12:51:01   
Anoniman

ooooooo taxi..to se odmah raspistoljiliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 783
11.7.2009 12:52:08   
Anoniman
heheheheh, ma to je ipak Ajna dobila, moram je pripaziti jos vise, blago nam svima kad imamo nasu djecicu, ali eto neka i parauser posted image

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 784
11.7.2009 12:52:32   
tajjra
Aaaa nisu isti iznosi nesto nije okuser posted image

(odgovor članu daca/maca)
Neposredna veza do poruke: 785
11.7.2009 12:52:45   
Anoniman

ooooooo taxi..to se odmah raspistoljiliuser posted image user posted image user posted image

ima se, moze seuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 786
11.7.2009 12:53:01   
Anoniman
hocu i jaaaaa taj Gelduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 787
11.7.2009 12:53:48   
Anoniman

ima se, moze seuser posted image user posted image user posted image user posted image

neka, neka...ne ureklo seuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio dadada -- 11.7.2009 12:54:31 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 788
11.7.2009 13:30:13   
Adana
Mog cika postara jos nema user posted image  A i nije nesto poletan, a vala ni fin, ni ljubazan. user posted image  

Ja ne dajem nista... Ima on za kafe. To mu je posao i ne radi ga za dzaba i ne dolazi maksuz. Tako ja na to gledam. Kad skontas da jadni penzioneri i ljudi od djecijeg doplatka otkidaju od usta njemu za kafe - on fino zaradi jos jednu platu.... Stoga.... A i 120KM je, nema sice. user posted image

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 789
11.7.2009 13:32:40   
škorpija
Stiglo i u novo sarajevo, 447 KMuser posted image user posted image user posted image , dala čika poštaru 2 Km za kafe iako vala nije zaslužuo, neljubazan je pravouser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 790
12.7.2009 22:56:46   
Vana
Eh ja sada nista ne kontam user posted image user posted image user posted image U 3 opcine razliciti iznosi naknade...Kako to sada????
I ja jos nisam dobila naknadu (Saraj polje)user posted image user posted image user posted image
Bas cu naruziti postara..Izgleda da mu se neda raditi subotom.Sipak mu na kafu markica user posted image

Iris mamin Anđeo 27.10.2008.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 791
12.7.2009 23:03:05   
idana_85
IZVORNA PORUKA: daca/maca

kako svi primaju 432???? MENI POŠTAR ISPORUČI 435, a 5 mu dam za kafu....Sarajevo, Centar...valjda je to To....

Jeli iko primio u CENTRU???

5 za kafu??? to je draga,kafa,sok i cokolada.....

nemojte se ljutiti,al ovaj nas narod pravi korumpirane ljude,mi naucili svugdje davati. sto cu mu davati,on ima posao ja ne, i to dobar,siguran posao....neka radi,sta mu fali.

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu daca/maca)
Neposredna veza do poruke: 792
12.7.2009 23:07:08   
veeseelaa
jel bila isplata u Novom gradu?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 793
12.7.2009 23:09:18   
malena_t
Zene meni se postar narucio za sutra do podne, Ilidza. 

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 794
13.7.2009 10:56:21   
mamina princeza
ja se pravo obradovala ovih dana....:))) prvo mi u subotu dosla porodiljska a vec sam je bila otpisal. negdje na prethodnim stranicama objasnih kako sam ja porodiljsku pocela primat od jula ( Dz je rodjena u julu al sam porodiljsko otvorila u junu) ja kotam zeznuse me jer koga god pitam dobivali su od dana otvaranja porodiljskog. i kotam ja zavrsava mi porodiljska ispala sa 6.6. kad sam gotova sa porodiljskim kad ono dodje i za juni:)))) i jos ovaj dodak 260 od kantona danas dodje a ja uopste nisam mislil da meni to pripada??? jer sam zaposlena .....haj sa znaj ....
valjda mi kasnije nece traziti natrag:))))

taman sam se nasekirala nesto na polsu pa da se razveselim i obradujem svog curetka necim....

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 795
13.7.2009 10:59:10   
new mama
user posted image user posted image user posted image user posted image ,a znaci to je ipak ta 13 nankada,ali eto bolje ista nego nista,znaci i ja cu to dobituser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 796
13.7.2009 11:08:02   
mamina princeza
jeste ...objasnio mi postar....
ja bas pitam otkud meni sad to nisamo cekivala ....on kaze narod se bunio sto je samo jedna i samo za neke pa su kao sad poceli djeliti svima samo bez ikakvog reda...hvala im pa se mene sjetise:))))
jeste jedna na zalost al eto ni nju nisam ocekivala pa se stvarno obradovah...
otprilike kad znaci sve primis onda ocekujes jos +1

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 797
13.7.2009 13:02:18   
taze_mlada
joj jest mi bezze sjediti kuci da cekam postara umjesto da setam sa svojim cedom po lijepom vremenu...

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 798
13.7.2009 13:04:54   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

jel bila isplata u Novom gradu?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 799
13.7.2009 13:32:28   
Adana
I meni je tek danas dosla naknada (Stari Grad)... Nekad oko 11h jutros. Dobro se sjetio...user posted image

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

analni sex
anuska08

Jeste li probali analni sex?

jesam, sviđa mi se (32%)

jesam i nije mi se svidio (20%)

nisam (49%)

Broj svih glasova: 241

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *