|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  314 315 [316] 317 318   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: porodiljska naknada
12.2.2014 22:18:15   
just bloom
Drage mame, i ja poslala mail sa pitanjem, u biti kaze da cine sve sto je u njihovoj moci da i nase naknade budu za koji dan.

(odgovor članu leki_4you)
Neposredna veza do poruke: 7876
12.2.2014 22:18:27   
gremlin
I meni je isto to odgovorio, i kaze da smo mi prioritet user posted image

Neposredna veza do poruke: 7877
12.2.2014 22:53:40   
Bebaconi
i meni je ministar isto odgovorio na fejsbuku. Očekivala sam precizniji odgovor, oni tamo izgleda veze nemaju user posted image

(odgovor članu just bloom)
Neposredna veza do poruke: 7878
12.2.2014 22:59:37   
Bebaconi
user posted image user posted image za sve mame, moramo vrsiti pritisak jer nas ocigledno niko ne ferma ni 2%. Ja bih da pisemo i poslanicima u Skupstini KS i obracamo im se u ime porodilja sa foruma jer smo sve na istoj strani i trazimo isto. Ipak ti poslanici nas predstavljaju i morali bi se boriti za nas. Ne postoji objasnjenje i valjan razlog zasto toliko cekamo na prvu naknadu. Niko ne daje objasnjenje zasto naknada nije povecana a to je obecano jos ljetos. Zasto smo proslu naknadu dobile tek 16-og i to novembarsku user posted image

< Poruku je uredio Bebaconi -- 12.2.2014 23:02:03 >

(odgovor članu Bebaconi)
Neposredna veza do poruke: 7879
12.2.2014 23:09:30   
tajno
Ja bi se javila ali neznam kome pa ako neka od vas zna neka mi kaze kome treba da se javim ja cu se javiti

(odgovor članu Bebaconi)
Neposredna veza do poruke: 7880
12.2.2014 23:19:04   
Bebaconi
Kontaktirale smo na fejsbuku Muamera Bandica-ministra, a pisala sam i poslaniku Konakovicu-on je najglasniji. Ponudio se da odrzi sastanak pa da pomogne u ovom pitanju

(odgovor članu tajno)
Neposredna veza do poruke: 7881
12.2.2014 23:23:44   
tajno
Dok on odrzi sastanak mi ce mo onda docekat iduci mjesec...a ovo veceras sto je bilo na tvsa rekli su da je danas uplaceno porodiljsko,invalidnine... ko li onda laze od njih

(odgovor članu Bebaconi)
Neposredna veza do poruke: 7882
12.2.2014 23:34:34   
Bebaconi
vazno je da i sljedeci mjesec nema kasnjenja. Ovo je ipak najosjetljivija kategorija i ne bi smjelo da bude medju zadnjim u redu. Ako budemo sutjele, sigurno cemo iz mjeseca u mjesec cekati duze i duze. Poslanici iz Skupstine kritikuju ministre i cak ih skidaju s pozicije i trebaju biti upoznati ako neko ne radi kako treba. Konakovic je htio sastanak sa porodiljama, ko je zainteresovan da na brani?

< Poruku je uredio Bebaconi -- 12.2.2014 23:38:35 >

(odgovor članu tajno)
Neposredna veza do poruke: 7883
12.2.2014 23:39:44   
Bebaconi

IZVORNA PORUKA: Bebaconi

vazno je da i sljedeci mjesec nema kasnjenja. Ovo je ipak najosjetljivija kategorija i ne bi smjelo da bude medju zadnjim u redu. Ako budemo sutjele, sigurno cemo iz mjeseca u mjesec cekati duze i duze. Poslanici iz Skupstine kritikuju ministre i cak ih skidaju s pozicije i trebaju biti upoznati ako neko ne radi kako treba. Konakovic je htio sastanak sa porodiljama, ko je s foruma zainteresovan da nas brani?

(odgovor članu Bebaconi)
Neposredna veza do poruke: 7884
12.2.2014 23:57:31   
deset_a
Evo i ja sam poslala fb poruku ministru i konakovicu.
Konakovic je odmah odgovorio. Raspolozen je za sastanak...

Čekamo 15.10. :-) aBd

(odgovor članu Bebaconi)
Neposredna veza do poruke: 7885
13.2.2014 0:12:48   
tajno
Mozete li mi poslati link fb od konakovica ako nije problem

< Poruku je uredio tajno -- 13.2.2014 0:13:39 >

(odgovor članu deset_a)
Neposredna veza do poruke: 7886
13.2.2014 0:33:32   
Iris0306

IZVORNA PORUKA: tajno

Mozete li mi poslati link fb od konakovica ako nije problem

https://m.facebook.com/?_rdr#!/profile.php?id=100004694106349

Probaj na ovaj ili ukucas Elmedin Dino Konakovic...Cula samse i ja sa njim pa kaze da je nekoj od mama sa foruma dao broj i dogovorio da dodje do njega...

Nas Sultan dosao na ovaj svijet 12.01.2013 god i nista vise nije isto....

(odgovor članu tajno)
Neposredna veza do poruke: 7887
13.2.2014 7:55:35   
Bebaconi
Meni je dao broj, ali sam sprijecena da odem zbog user posted image Ima li neko da moze otici, saljem broj na pp. Jutros vidim da je ministar Bandic napisao da porodiljske naknade jos nisu zakasnile, prosla je isplacena 16.01. Stvarno nema smisla. Novembarska isplacena 16.01. Decembarsku cekamo, a evo 13.02. i serbez kaze Nema kasnjenja..Ko je ovdje lud? user posted image

(odgovor članu Iris0306)
Neposredna veza do poruke: 7888
13.2.2014 8:20:15   
bebana12
Ako nista drago mi je sto ce biti ubrzo a ne kao sto se govorilo za nekoliko mjeseci..Valjda im je za vjerovati..user posted image

(odgovor članu Bebaconi)
Neposredna veza do poruke: 7889
13.2.2014 8:49:11   
deset_a
I meni je ministar odgovorio da su bile u januaru....
Ko je ovdje lud?????

Uglavnom nije nista rekao za sljedecu uplatu.... :-((

Odjztros su invalidnine pustene...

(odgovor članu bebana12)
Neposredna veza do poruke: 7890
13.2.2014 9:13:14   
leptiric_Sa
Evo i ja sam posalal mail Ministru i televiziji, pa bas da vidimo sta ce da kazu.

(odgovor članu deset_a)
Neposredna veza do poruke: 7891
13.2.2014 9:28:45   
ismira8
super. leki za mustuluka siuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7892
13.2.2014 9:45:11   
moon 234

IZVORNA PORUKA: Bebaconi

Meni je dao broj, ali sam sprijecena da odem zbog user posted image Ima li neko da moze otici, saljem broj na pp. Jutros vidim da je ministar Bandic napisao da porodiljske naknade jos nisu zakasnile, prosla je isplacena 16.01. Stvarno nema smisla. Novembarska isplacena 16.01. Decembarsku cekamo, a evo 13.02. i serbez kaze Nema kasnjenja..Ko je ovdje lud? user posted image

BRAVO MAME! konacno se nesto desava...mene samo zanima sta bi mi to trebale dogovoriti na sastanku sa Konakovicem, mi trazimo prvenstveno redovnu isplatu por. Naknade, a ne da idemo da molimo za ono sto nam pripada... tako da me zanima Bebaconi, i ako bi otisla jedna od nas da se nadje s Konakovicem, u kojem smjeru treba da ide taj sastanak? Ja bih evtl. otisla, ako nece niko drugi, bebaca pod ruku i dobar dan, dobar dan...

(odgovor članu Bebaconi)
Neposredna veza do poruke: 7893
13.2.2014 9:52:07   
deset_a
Mislim da bi trebali biti prvi u lancu isplata. A mi smo zqdnji.
Prvo idu plate kantonu i prosvjeti, invalidnine i sehidske porodice pa mi.
A posto je svaki ovaj trosak oportunitetan. Sa prvom isplatom smanjuje se lova za sljedecu u nizu. Tako da mi najduze cekamo da se skupu para..

(odgovor članu moon 234)
Neposredna veza do poruke: 7894
13.2.2014 9:52:36   
Bebac05
Poslala sam i ja upit Konakoviću, zanima me ko je nadležan za isplatu ili potpisivanje naknada... Ovo je stvarno prevršilo svaku mjeru, definitivno bi trebali izaći na ulicu organizovano, da bar skrenemo pažnju na nas. Ovako šutnjom nećemo ništa postići.

(odgovor članu moon 234)
Neposredna veza do poruke: 7895
13.2.2014 9:53:52   
leptiric_Sa
U opstini N. Sarajevo jos uvijek cekaju na njih iz Kantona. Oni sve spremili, samo da ovi jave. A niko nista ne spominje :(((

(odgovor članu Bebac05)
Neposredna veza do poruke: 7896
13.2.2014 9:55:03   
deset_a

IZVORNA PORUKA: deset_a

I meni je ministar odgovorio da su bile u januaru....
Ko je ovdje lud?????

Uglavnom nije nista rekao za sljedecu uplatu.... :-((

Odjztros su invalidnine pustene...

(odgovor članu deset_a)
Neposredna veza do poruke: 7897
13.2.2014 9:57:45   
moon 234
Meni su tu istu informaciju u opcini N. Sarajevo dali jos pocetkom mjeseca, svi oni odreda lazu.

(odgovor članu leptiric_Sa)
Neposredna veza do poruke: 7898
13.2.2014 10:13:44   
leptiric_Sa
Pa mislim da opstine ne mogu nista bez Kantona.

(odgovor članu moon 234)
Neposredna veza do poruke: 7899
13.2.2014 10:14:42   
Bebac05
Konaković mi je odgovorio samo da ga nazovem i ostavio broj, ne razumijem zašto trebamo da ga zovemo???

(odgovor članu moon 234)
Neposredna veza do poruke: 7900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  314 315 [316] 317 318   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  314 315 [316] 317 318   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *