Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
drag e moje i ja cekam p are ko ozeblo sunce,meni trebaju tri da dodzu jeq sam od 3 decembra na porodiljskom rjesenje stiglo u januaru,nadam se da ce mi ovaj mjesec postar pozvoniti
Molim vas ako neko zna, izgubila sam cek (uplatnicu) od naknade, interesuje me zna li neko moze li se ikako dobiti u posti ili negdje druga jer hitno mi treba ????
zna li ko kad bi nam mogla biti naknada,ako je uopste i dobijemo.posto nam je uredno kasnila po mjesec dana,nebi me cudilo i da nam je ne dadnu.Boze pomozi,ima li ovo igdje....sutra cu zvati ministarstvo pa da vidim sta ce oni da nam kazu....ima li para ili nema.....
koja si opstina,i ja sam od 3.12.na porodiljskom, rijesenje stiglo 10.01. ja dobila naknadu sad pocetkom marta, kad su dijelili januarske..
IZVORNA PORUKA: adisa80
drag e moje i ja cekam p are ko ozeblo sunce,meni trebaju tri da dodzu jeq sam od 3 decembra na porodiljskom rjesenje stiglo u januaru,nadam se da ce mi ovaj mjesec postar pozvoniti
ja sam jutros zvala poštara da vidim zna li on nesto, kaze danas nema nista a kad ce biti ne znaju, kao kanton nema para(vec standardno i vuđeno ) i nisu jos nista dostavili ni opštinana pa iste nemaju sta proslijediti pošti. izgleda da ce nam opet prebaciti isplatu za slijedeci mjesec