|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  229 230 [231] 232 233   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiljska naknada
26.3.2013 14:21:35   
chuci
što me mrzi kad vidim ovu temu aktivnu a ono ništa.
molim vas da pišete samo ako imate korisne informacije da nas bezveze ne bacate po ćevape

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu mirelaf)
Neposredna veza do poruke: 5751
26.3.2013 20:35:07   
bebaa
prosli mjesec smo dobile naknadu nakon sto su prosvjetari dobili platu...e danas moja drugarica,nastavnica u osnovnoj dobila platu pa se iskreno nadam da cemo i mi ubrzo...zao mi je chuci i ja tako poletim kad vidim da je neko nesto napisao i onda se shebem...ma valjda ce biti ove sedmice...

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 5752
27.3.2013 13:16:32   
GARI
Juce ujutro sam zvala opstinu N.Grad..neznaju nista bjednici user posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5753
27.3.2013 13:18:49   
adonermy
treba zvat ministarstvo...pa valjda oni znaju kad ce prebacit novac na opstine...i koji je br.ministarstva vezano za ovu naknadu,ako neko moze da mi javi ...

daris sreca najveca :) 11.04.2012.

(odgovor članu GARI)
Neposredna veza do poruke: 5754
27.3.2013 13:24:39   
mamich
033/562-033 evo broja adonermy..pokusavam od jutros dobiti ali stalno zauzeto ili se ukljuci fax user posted image

Sin srece i radosti u nas zivot stigao 07.10.2008.
Jos jedan mamin princ upotpunio nasu srecu 05.08.2012.

(odgovor članu adonermy)
Neposredna veza do poruke: 5755
27.3.2013 13:32:03   
adonermy

IZVORNA PORUKA: mamich

033/562-033 evo broja adonermy..pokusavam od jutros dobiti ali stalno zauzeto ili se ukljuci fax user posted image

okii...hvalaa pokusat cu i ja pa javim ako sta saznam

(odgovor članu mamich)
Neposredna veza do poruke: 5756
27.3.2013 13:32:52   
vanili
Evo ja sad zvala kanton br. 564-459..Kaze zena zovite iza nedjelje, nista do daljnjeg...user posted image

(odgovor članu mamich)
Neposredna veza do poruke: 5757
27.3.2013 14:08:09   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: vanili

Evo ja sad zvala kanton br. 564-459..Kaze zena zovite iza nedjelje, nista do daljnjeg...user posted image

joj šta rade sa žena, dabogda im ne trebalo

(odgovor članu vanili)
Neposredna veza do poruke: 5758
27.3.2013 15:18:10   
majopije
sada sam i ja zvala kaze teta imaju sjednicu usvajaju budzet pa bice iza ponedeljka ,nista prije. lopovi

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 5759
27.3.2013 15:25:47   
M kao Mama
znači inaredna sedmica je ? jer dok dok se razdvoje od para, nije lako

(odgovor članu majopije)
Neposredna veza do poruke: 5760
27.3.2013 15:26:56   
bebaa
majopije bas si mi simpaticna s tim nickom...uljepsa mi dan...user posted image dobro nam dosla vidjeh da si taze nova...imaj strpljenja i zivaca s nama svima zajedno cekajuci ovo malo crkavice...
a zene sta mislite da i mi najavimo strajk ko prosvjetari i odma im uplatili plate...a mi onako s bebama pred kanton...pa kad pocnu drekat o vristat odma ce nam isplatiti i jos povisiti...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majopije)
Neposredna veza do poruke: 5761
27.3.2013 15:29:25   
M kao Mama
ma, ništa dok im ne uletimo u kanton, ispred slabo se čuje

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5762
27.3.2013 16:18:29   
adonermy
hahahha...cuj usvajaju budzet...pa zar ga nisu usvojili vec,kakav je to budzet svaki mjesec se usvaja.....strasno,znaci bolje neocekivat nakanade....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 5763
27.3.2013 16:31:15   
bebaa
pa ako nisu usvojili budzet kako su nastavnicima isplatili olate...kako za njih ima a za nas nema...

(odgovor članu adonermy)
Neposredna veza do poruke: 5764
27.3.2013 17:31:01   
majopije
jesam taze sam user posted image user posted image ma svaki mjesec citam vase komentare pa reko odo i ja da se malo ukljucim manje se zivciram user posted image a sto se tice strajka izgleda da u ovoj drzavi nista i ne moze dobiti na lijep nacin, pa zato hajmo po nasu crkavicu

tako mi je rekla teta iz kantona da danas usvajaju budzet ,pa izgleda da ga i usvajaju svaki mjesec pa valja njima pokriti troskove svoje pa jos i nase uuuuu pa znate li koliki je to novac

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5765
28.3.2013 8:01:59   
Fatma
Veliki pozdrav za sve mame i bebe.Cesto pratim forumske teme ali se nikada nisam javila pa odluih sada.Jucer sam vidjela svog postara i pitala ga za porodiljsu naknadu i djeciji dodatak,kada bi mogla poeti isplata?Moj postar mi je odgovorio da u subotu treba da pocne iskreno se nadamda ce tako biti i voljela bi i vas obradovatiuser posted image A sto se tice strajka, vjerujte da je meni doslo jucer da uzmem svoju user posted image od 2,5 mjeseca i uletim im na skupstinu i postaviti para pitanja,a pritom da pustim Tairu da im place pa neka je oni pokusaju usutitiuser posted image Bilo bi ludo,a pri tom i najljepsi strajk nas mama i nasih prelijepih beba,mislim da nebi imali srca i u roku sat bi sve uplatili i ono sto nam duguju.Veliki pozdrav moje mame i bebeuser posted image

(odgovor članu majopije)
Neposredna veza do poruke: 5766
28.3.2013 8:31:34   
eminesqu
IZVORNA PORUKA: Fatma

Veliki pozdrav za sve mame i bebe.Cesto pratim forumske teme ali se nikada nisam javila pa odluih sada.Jucer sam vidjela svog postara i pitala ga za porodiljsu naknadu i djeciji dodatak,kada bi mogla poeti isplata?Moj postar mi je odgovorio da u subotu treba da pocne iskreno se nadamda ce tako biti i voljela bi i vas obradovatiuser posted image A sto se tice strajka, vjerujte da je meni doslo jucer da uzmem svoju user posted image od 2,5 mjeseca i uletim im na skupstinu i postaviti para pitanja,a pritom da pustim Tairu da im place pa neka je oni pokusaju usutitiuser posted image Bilo bi ludo,a pri tom i najljepsi strajk nas mama i nasih prelijepih beba,mislim da nebi imali srca i u roku sat bi sve uplatili i ono sto nam duguju.Veliki pozdrav moje mame i bebeuser posted image

Ma kakvo srce, ba. Nemaju oni to. :)

Vi nikada ne možete biti toliko podli koliko ja mogu izgledati naivno.

06.02.2004.
23.09.2011.

(odgovor članu Fatma)
Neposredna veza do poruke: 5767
28.3.2013 8:38:56   
teacher75

IZVORNA PORUKA: bebaa

majopije bas si mi simpaticna s tim nickom...uljepsa mi dan...user posted image dobro nam dosla vidjeh da si taze nova...imaj strpljenja i zivaca s nama svima zajedno cekajuci ovo malo crkavice...
a zene sta mislite da i mi najavimo strajk ko prosvjetari i odma im uplatili plate...a mi onako s bebama pred kanton...pa kad pocnu drekat o vristat odma ce nam isplatiti i jos povisiti...user posted image user posted image user posted image

kako mislis odmah uplatili plate prosvjetarima?strajk upozorenja je bio 6.marta a tek juce smo dobili plate (srednje obrazovanje)

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5768
28.3.2013 9:18:52   
adonermy

IZVORNA PORUKA: Fatma

FATMA castili bi te kad bi bilo tako hehe.....iz koje si ti opstine...ajd bar malo nade si nam dala user posted image user posted image

(odgovor članu Fatma)
Neposredna veza do poruke: 5769
28.3.2013 9:30:48   
bebaa

IZVORNA PORUKA: teacher75

kako mislis odmah uplatili plate prosvjetarima?strajk upozorenja je bio 6.marta a tek juce smo dobili plate (srednje obrazovanje)

dobar jutar...na vijestima u pon. navece kazu sindikat osnovnog obrazovanja priprema strajk i meni drugarica u utorak govori evo jutros nam uplatili plate...nemam pojma o tim strajkovima upozorenja od ranije...tako mi ona rece...i tako je i bilo...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 5770
28.3.2013 10:15:15   
Nasa princeza
ja sam sad zvala ministarstvo i opstinu,u min. mi se niko ne javlja vec danima,a u opstini zbunjena teta mi rece nista do iduce sedmice.drage moje zene izgleda nista prije aprila.ja samo ne znam do kada nas misle ovako zaj........meni je sve preko glave...najradije bih se vratila na posao,ali kud sa ovom mrvicom....nije ona nikom kriva....SRAMOTA...

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5771
28.3.2013 11:41:52   
adisa80
drage moje i ja sam nova,vise sam sama sebi dosadila kad kad ce postar.posto muz radi u posti rece mi da su cekovi juce dosli,danas ce znati vise pa nadam se da ce nam biti pare

(odgovor članu Nasa princeza)
Neposredna veza do poruke: 5772
28.3.2013 11:45:57   
teacher75

IZVORNA PORUKA: teacher75

dobar jutar...na vijestima u pon. navece kazu sindikat osnovnog obrazovanja priprema strajk i meni drugarica u utorak govori evo jutros nam uplatili plate...nemam pojma o tim strajkovima upozorenja od ranije...tako mi ona rece...i tako je i bilo...

ma mi prijetimo strajkom mjesecima tako da nisu sigurno zbog prijetnje uplatili sada vec je ovo bilo krajnje vrijeme i bezobrazluk da nam plata kasni skoro mjesec danauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5773
28.3.2013 11:46:11   
bebaa
joj ti si za mustuluka...neka cekova,,,cim ima njih bice i love...

(odgovor članu adisa80)
Neposredna veza do poruke: 5774
28.3.2013 11:50:17   
adonermy

IZVORNA PORUKA: adisa80

drage moje i ja sam nova,vise sam sama sebi dosadila kad kad ce postar.posto muz radi u posti rece mi da su cekovi juce dosli,danas ce znati vise pa nadam se da ce nam biti pare

IZ KOJE SI OPSTINE adisa80?

(odgovor članu adisa80)
Neposredna veza do poruke: 5775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  229 230 [231] 232 233   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  229 230 [231] 232 233   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *